Artikeluitleg De Zomerhof

ArtikelBeschrijving

Richt- prijs €

AbaloneschelpGrote paarlemoeren schelp waarin salie kan worden gebrand.

10

Amethist, steenbevordert geestelijke en lichamelijke reiniging, spiritueel inzicht, meditatie en innerlijke rust.

5

Bachanalyse  Mens/kind/dier niet goed in zijn vel (slachtofferrol, wanhoop, ontevreden, faalangst, geen zelfvertrouwen, snel geïrriteerd, wereldverbeteraar, doodmoe etc): aan de hand van een vragenlijst, maakt De Zomerhof een analyse en een mix op maat uit de 38 verschillende remedies.

25

Bergkristal Heeft enorme geneeskracht en is bij uitstek geschikt voor healingen en energetisch werk.

15

CentauryDeze remedie sluit je aura af. Je hebt geen last (meer) van negatieve energie van anderen. Anderen kunnen niet langer meeliften op jouw energie en/of je niet leegzuigen. Je blijft in je kracht staan. Voorbeeld van leeggetrokken worden: je wordt opgebeld en je energiepeil zakt meteen als je ziet/hoort wie het is. Kan preventief worden ingenomen of als je al een wegtrekker hebt. Ervaringsverhalen lees je op www.dierentolk.nl

11

EngelenessenceBaum – voor Bange Dieren. Ook uitermate geschikt voor mensen die niet goed geaard zijn (schrikkerig, altijd koude voeten etc). Ervaringsverhalen lees je op www.dierentolk.nl

25

EngelenessenceMichael – voor bescherming en afsluiting. Krachtig parfum waarmee je je beschermd voelt door de warme liefdevolle krachtige vleugels van aartsengel Michael.

25

Labradoriet, steenDeze steen sluit je aura en helpt je bij je intuïtieve ontwikkeling. Zorg dat je deze steen bij je hebt als je met een dier gaat praten. Gebruik deze steen als je last denkt te hebben van energieën van buitenaf of van een cliënt die veel energie vraagt. Ondersteun de labradoriet met een zwarte toermalijn in je andere broekzak. Ervaringsverhalen lees je op www.dierentolk.nl

8

Oranje calciet, steen  Oranje calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Goed tegen angsten en depressies.

7

PropolisNatuurlijk antibioticum dat door bijen wordt geproduceerd. Ervaringsverhalen lees je op www.dierentolk.nl

10

Rescue RemedieVoor of na stress-situaties: neem zelf rescue in voor een wedstrijd en geef je dier het ook. Onmiddellijk toedienen na trauma: bij een brandwond (=getraumatiseerd weefsel) een paar druppels op de plek en er zal geen blaar ontstaan.

17

Smudge stickGrote stick salie waarmee je jaren vooruit kunt om telkens de ruimte te reinigen voordat je met een mens/dier in gesprek gaat.

11

Tea TreePrachtig ontsmettingsmiddel om met een paar druppels in 10 liter bv de douche te ontsmetten of de dierverblijven. Kan ook puur op/in een wond worden gedruppeld. Wordt helemaal in de wond opgenomen. Werkt huidgenererend. Helpt ook bij last als gevolg van insectenbeten. Voorzichtig bij katten en honden. Eerst 1 druppel proberen en kijken hoe het dier reageert. Bij een overdosis kunnen tijdelijk verlammingsverschijnselen optreden.

9

White ChestnutDeze remedie haalt je uit je hoofd en brengt je naar je gevoel. Ook een geweldig middel voor als je ’s nachts ligt te malen en daardoor de slaap niet kunt vatten.

11

Zomerhof-lijnHondvriendelijke manier van de hond uitlaten. Geen tuigje, geen band om zijn/haar hals. Een actieve riem waarmee je de hond op natuurlijke wijze bij je houdt.

20

Zwarte toermalijn, steen Neutraliseert de negatieve straling van bv beeldschermen, mobieltjes etc. Heb je last van electrosmog, dan is dit jouw steen. Leg ‘m bij je computer, naast je entree, tussen het hoogspanningskastje en je huis.Maar ook te gebruiken als je last hebt van energie van anderen.

5

Dieren – sprekend als mensenBoek waarin Mieke beschrijft hoe zij tot het dierentolken is gekomen. Verder veel van haar columns die eerder verschenen in het maandblad ParaVisie plus persoonlijk ervaringen van Brontalisten.

19