Wil jij tips krijgen hoe je zelf met je dier kunt communiceren?
Klik hier voor het gratis e-book!

Page content

Privacy Policy

De Zomerhof, gevestigd aan Veenweg 10, 7437 SG Bathmen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.dierentolk.nl
De Zomerhof
Veenweg 10
7437 SG Bathmen
0573462833

Nathalie Steffens is de Functionaris Gegevensbescherming van De Zomerhof.
Zij is te bereiken via info@dezomerhof.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

De Zomerhof verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
* Bij downloaden gratis e-book:
– Voornaam
– E-mailadres
* Bij aanvragen consult:
– Voor- en achternaam
– Adres
– E-mailadres
– Telefoonnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@dezomerhof.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

De Zomerhof verwerkt jouw persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. De Zomerhof kan jou nuttige tips en aanbiedingen te sturen. Dit gebeurt op grondslag van toestemming.

 – Verzenden van ons product en onze mailing
– Je eventueel te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming

De Zomerhof neemt geen besluiten, op basis van geautomatiseerde verwerkingen, over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

De Zomerhof bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn verzameld. Met een maximum van vijf jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden

De Zomerhof deelt jouw gegevens slechts met derden die direct verbonden zijn met De Zomerhof. Deze derden zijn bewerkers (derden die in op dracht van De Zomerhof jouw persoonsgegevens verwerken, zoals een hostingbdedrijf). Bij De Zomerhof is dit Enormail.
De Zomerhof verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. De Zomerhof blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

De Zomerhof gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door De Zomerhof en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@dezomerhof.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . De Zomerhof wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De Zomerhof neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@dezomerhof.nl

Comment Section

2 reacties op “Privacy Policy


Door Hans op 24 mei 2014

Hallo, ik mis een knop om me af te melden voor de nieuwsbrief.
Groet Hans


Door Laura op 24 mei 2014

Hallo Hans,
Bedankt voor je bericht. Onder elke nieuwsbrief die je van ons krijgt vind je een uitschrijfknop.
Groetjes Laura

Plaats een reactie


*