Dierentolkconsult


Aanvraag Consult Dierentolk

Wat wil jouw dier jou vertellen?

Consult Dierentolk

13+ jaar

ervaring in het communiceren met dieren en in het overdragen van deze kennis

3.500+

dieren hun stem teruggegeven en hierdoor nog gelukkiger gemaakt

7,000+

mensen en dieren 

die elkaar beter begrijpen

Wat kun je verwachten?

Consult Dierentolk

Als je dier ziek is ...

zou het kunnen opknappen nadat het zijn hart heeft gelucht.

Consult Dierentolk

Als er onrust is in huis ...

kan het onderlinge begrip leiden tot rust in de tent.

Consult Dierentolk

Als de sfeer in huis daalt ...

kan de dierentolk net dat ene lichtpuntje zijn.

Consult Dierentolk

Als je het gevoel hebt dat niemand het meer weet ...

kun je je dier vragen wat er aan de hand is zodat er gerichte actie kan worden ondernomen.

Consult Dierentolk

Als je dier je al veel geld heeft gekost ...

zou je met dit consult nóg meer onderzoekskosten kunnen besparen.

Consult Dierentolk

Als alles al veel te lang duurt ...

zou je met dit consult veel tijd kunnen besparen en jouw dier weer gellukig zien

Wil jij weten wat jouw dier jou 

wil duidelijk maken?

Dierentolk Consult

Problemen met je dier?
Voel je niet schuldig. Je doet toch je best?

Is het een raadsel wat je dier mankeert?

"Wat gaat er toch in dat koppie om?" is een vraag die bij veel mensen speelt. Hun dier mankeert iets, vertoont bepaald onverklaarbaar gedrag. Soms komt zelfs de dierenarts er niet achter wat er speelt. Juist omdat het in dat koppie zit. 


Onze passie en missie is om zoveel mogelijk dieren hun stem terug te geven. Dat doen wij o.a. door met ze te 'praten', met ze te communiceren.  Ook geven wij live en online cursus aan een ieder die wil kunnen wat wij al jaren doen. Regelmatig zijn wij te vinden in de landelijke pers, op radio en TV. Omdat wij steeds meer mensen vertrouwd willen maken met het fenomeen dat dieren wel degelijk kunnen 'praten'. 


Ooit had ik (Mieke) zelf een hond die ik niet begreep. Wat had ik mijn hond en mijzelf een lijdensweg kunnen besparen als ik tóen had geweten dat hij tegen mij sprak maar dat ik hem niet hoorde. Alleen omdat ik niet wíst dat dat kon.


Maak kennis met Marjon...

Hallo iedereen!
Ik ben Marjon en mijn passie voor het geven van een stem aan dieren begon te ontwaken toen we vier honden tegelijkertijd in ons leven verwelkomden, elk met hun eigen rugzak. Deze bijzondere periode inspireerde me om me in te zetten voor andere dieren en hun welzijn.

Tijdens deze reis heeft De Zomerhof me ongelooflijk goed geholpen, waardoor ik de kennis en middelen kreeg om een verschil te maken.

Sindsdien heb ik mijn missie uitgebreid en ben ik actief betrokken, onder andere als dierentolk, bij het helpen van andere dieren om hun stem te laten horen.

Ik ben een natuurliefhebber in hart en nieren. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in bossen en langs rivieren, waar ik geniet van de rust en schoonheid van de natuur om me heen. 

Ik kom uit het mooie Zuid-Limburg, een plek waar ik me omringd voel door groen en frisse lucht. Een van mijn grootste liefdes in het leven is dus de natuur. Ik ben gefascineerd door de diversiteit van planten, dieren en ecosystemen, en ik probeer zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen om hiervan te genieten. Dit doe ik het liefst samen met mijn partner en onze vier honden.

Mijn liefde voor dieren heeft me geleid naar een bewuste keuze: al heel jong werd ik vegetariër. Deze beslissing komt voort uit mijn respect voor het leven van alle wezens op deze planeet en mijn wens om bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Thuis breng ik mijn vrije tijd voornamelijk door met onze geliefde honden en katten. Ze zijn niet alleen huisdieren, maar ook echte vrienden en brengen ontzettend veel vreugde in mijn leven. Het spelen en knuffelen met hen is voor mij een bron van geluk en ontspanning.

Naast mijn liefde voor dieren en de natuur, ben ik een fervent lezer. Ik verslind boeken en duik graag in allerlei genres, van romans tot non-fictie.

Af en toe neem ik ook de tijd om wat televisie te kijken. Het is voor mij een manier om te ontspannen en te genieten van interessante verhalen en programma's.

Marjon

Maak kennis met Liesje...

Hey, Ik ben Liesje!
Mijn thuisbasis is in België. Ik ben gepassioneerd door dansen en vooral van Cubaanse salsa. Prachtige muziek die je instant Happyness brengt. 

Mijn liefde voor dieren is altijd groot geweest en dat is de laatste jaren alleen maar sterker geworden … hun onvoorwaardelijke liefde en in het NU leven is één van de dingen die ik enorm bewonder aan hun zijn. In 2020 heb ik de cursus dierencommunicatie bij Zomerhof gevolgd.

Ik wil dieren een stem geven, ze hebben zoveel te vertellen en ons zoveel te leren. Sindsdien ben ik actief als dierentolk.
Rikki een mooie, rosse poes woont ook bij me.
Nog een weetje is dat ik al enkele jaren vegan eet wegens gezondheidsredenen en later raakte mij het bewustzijn van de dieren mij zo diep dat ik ze niet meer op mijn bord kon leggen, zeker niet na een liefdevol dierengesprek, soort van vertrouwensbreuk ... dieren hebben een hoger bewustzijn, dat is duidelijk na al die gesprekken.

Liesje

Hoe wordt een consult ervaren?

De Zomerhof-dierentolk heeft over mijn hond verteld wat hij in Spanje meegemaakt heeft. Het is echt onvoorstelbaar wat naar voren kwam en het klopte allemaal! Dit had ze niet kunnen weten!

Consult Dierentolk

Sanne - hondenvriendin

De Zomerhof-dierentolk heeft me verteld wat de dierenarts niet wist. Je kon het met het blote oog niet zien en ook de mond van de dierenarts viel open."

Je hebt me fantastisch geholpen!

Consult Dierentolk

Inge - paardenvriendin

De Zomerhof-dierentolk heeft mij en mijn traumakonijntjes enorm geholpen. Naast het feit dat ze een geweldige dierentolk is, tolkt ze met haar hart. Ik heb veel vertrouwen in haar als dierentolk én als mens.

Consult Dierentolk

Ingrid -  konijnenvriendin

Ik heb een ontzettend mooi verslag mogen ontvangen van jullie dierentolk. Ik. was ontroerd wat ze mij terug gaf. Er waren zulke mooie dingen die ik net nodig had. Ik kreeg antwoorden op vragen waar ik al heel lang mee rond liep. Ook nadat ze contact maakte met Keesje, is mijn contact met hem heel erg veranderd. Hij is veel aanhankelijker als of hij me wil bedanken.

Consult Dierentolk

Lisa - hondenvriendin

Ik heb onlangs een erg waardevol contact gehad over onze verwilderde zwerfkat Sanne. Wat kwamen hier een waardevolle adviezen en informatie uit, ik ben er nog van onder de indruk. Door deze adviezen heb we een aantal dingen anders aan kunnen pakken, waardoor Sanne haar eigen lieve "ik" weer terug heeft gevonden en veel minder gestresst is, erg fijn om te zien. 

Consult Dierentolk

Anna - kattenvriendin

De Zomerhof-dierentolk heeft met de kater waar ik voor mag zorgen, een bijzonder gesprek gehad. Daarin werd duidelijk dat hij weet en aanvaardt dat hij in zijn laatste levensfase zit en dat de dingen die nu bij hem spelen daarbij horen. Geeft mijzelf ook een stukje rust. Verder heb ik goede uitleg gehad over de voeding die ik kan geven/ Dank voor alle goede zorgen! Liefs en goeds!

Consult Dierentolk

Lia  - kattenvriendin

Wat voor soort vragen krijgt een dierentolk?

Consult Dierentolk

Zou mijn merrie wel eens moeder willen worden?

Consult Dierentolk

Mijn paard laat zich niet meer zadelen. Waarom niet?

Consult Dierentolk

Wij gaan scheiden. 

Bij wie wil onze hond wonen? 

Consult Dierentolk

Mijn hond is opeens erg agressief. Wat doe ik verkeerd?


Consult Dierentolk

Mijn konijn is overleden. 

Ik voel me zo schuldig. Heb ik het allemaal wel goed gedaan? 

Consult Dierentolk

Mijn kat is ziek. De dierenarts weet het ook niet meer. 

Wat mankeert Flip?

Wat kunnen wij
voor jou en je dier doen?

Consult Dierentolk

Onze missie is om 

jou en jouw dier
te helpen

Onze doorgewinterde dierentolken Marjon of Liesje  stellen gerichte vragen en komen er hierdoor achter waarom jouw dier bijvoorbeeld niet gelukkig is. Of waarom het bepaald gedrag vertoont. 

Met hun antwoorden kun jij jouw dier helpen om het nog fijner bij jou te hebben. 

Van onze professionals krijg je geen verhaal dat op de hele diersoort betrekking heeft: Fikkie houdt van de bal, Minous houdt van vis.

Je krijgt informatie waarmee je verder kunt met je dier. 

Want wij willen jou en jouw dier helpen. Dat is onze missie. 

Daar zijn we voor. 

(Wij nemen geen vermissingsaanvragen aan en verwijzen ook niet door omdat wij helaas niemand kennen die 80-100% scoort bij vermissingen.

Consult Dierentolk

Dierentolk 

voelt ziektes aan

Met een reis door het lichaam van jouw dier kan onze dierentolk Marjon voelen, zien, ruiken, proeven, horen waar zich in het lichaam van jouw dier disbalansen bevinden. Met deze informatie kun jij naar jouw dierenarts. 

Nederland telt slechts een handjevol dierentolken dat werkelijk door het lichaam van een dier kan reizen.

Dierentolk Marjon inschakelen voor het maken van een reis door het lichaam van jouw dier, bespaart je veel tijd (bv de wekelijkse gang naar de dierenarts) en geld (al die consulten) omdat de dierentolk er snel achter kan komen wat jouw dier precies mankeert.

Je vindt onze professionele dierentolken duur?

Wie is het kind van de rekening als je een amateur inschakelt?

Wil jij weten wat
jouw dier met jou wil delen?