Dieren - Sprekend als Mensen

Dieren - Sprekend als Mensen | Tweede druk!

"Kunnen dieren met mensen comdierentolkmuniceren?

In dit boek Dieren - Sprekend als Mensen beschrijft Dierentolk Mieke Zomer haar weg uit de zakenwereld in de wereld van het telepathisch en intuïtief communiceren met dieren. Het boek zal je versteld doen staan van de ontroerende anekdotes, humor en zelfspot.

"Elk verhaal is waargebeurd. Dit boek kan niet anders dan je verbazen, verrassen en ontroeren."

Dieren - Sprekend als MensenMieke Zomer: auteur, spreker, columnist, dierentolk, bekend van radio en tv, uitgeroepen tot Medium van het Jaar ...

Leida Visee, dierenarts te Zeist: "Mieke's werk is van onschatbare waarde voor het begrip tussen mens en dier."

Reacties van lezers:
  • Leest heerlijk weg, zonder moeilijke toestanden
Een heerlijk leesboek met mooie verhalen. Een beetje humor en hier en daar een snik. Leest heerlijk weg zonder ingewikkelde toestanden. Het boek had van mij wel dikker mogen zijn! Mw Velden/30-39 jaar/Wageningen.
  • Geen kwestie van wel of niet geloven

Het is gemakkelijk te lezen, zelfs voor de ongelovige Thomas. Het is puur en eerlijk en zonder poespas geschreven. Het is geen kwestie van wel of niet geloven, maar de bittere waarheid. Nieuwsgierig geworden? Beslist gaan lezen, het zal je leven verrijken. Mw M.J. de Jong-Vang/50-59 jaar/Aalten.

  • Hier kon ik niet meer onderuit
Wat een heerlijk boek 'Dieren - Sprekend als Mensen'. Ik heb het in één adem uitgelezen. Dit smaakte zo naar meer! Ik heb me meteen ingeschreven voor de online cursus. Binnen vijf minuten kon ik beginnen ... echt dit belooft wat. Wat ziet het er fantastisch professioneel en verzorgd uit allemaal. Jannie Vermaas, Hoofddorp
  • Dit boek raakt je diep in je kern
Jeetje, zelden word ik zó diep geraakt door een boek. Ik denk dat het komt omdat het iets in mij wakker maakt. Iets dat ik mijn hele leven heb moeten onderdrukken. Omdat van mij werd verwacht dat ik carrièrre maakte. Ik heb het gevoel dat in dit boek een waarheid naar boven komt waarvan ik altijd al heb geweten dat ie er was. Maar dat ie er niet mocht zijn of zo. Dit boek geeft mij veel stof om over na te denken. Superbedankt hiervoor! Patricia van de Walle, Breda
Dieren Sprekend als Mensen
Of je wil of niet, dit boek zuigt je in de wereld van het communiceren met dieren. Verhalen opgetekend door 's lands bekendste dierentolk en haar cursisten. De enige gave die je nodig hebt om dieren te kunnen communiceren is de gave om de juiste cursus te selecteren 😉

Met dit boek zet jij de eerste stap. Durf jij het aan?

Dieren Sprekend als MensenInclusief verzendkosten, gratis e-book, audio- en videomateriaal: € 19,- incl BTW.Verrijk je leven en kom erachter hoe bijzonder het is om op een dieper niveau met dieren te kunnen communiceren.

Klik hier om direct toegang te krijgen >>>

dieren - sprekend als mensen

Klik hier om direct toegang te krijgen >>>

Binnen enkele werkdagen na ontvangst van je betaling, wordt het boek je toegestuurd.