Heeft jouw dier last van verdriet?

Heeft jouw dier last van verdriet?

Heeft jouw dier last van verdriet?
Heeft jouw dier last van verdriet en is troost mogelijk? Denk dan eens aan Marjolein-olie. Wanneer jouw dier heeft van verdriet waar troost mogelijk is, geef dan de lieve en troostende Marjolein-olie. Marjolein is namelijk een warme, liefdevolle olie die troost biedt. Het brengt verlichting en warmte na verdriet en werkt op emotioneel en fysiek vlak.

Heeft jouw dier last van verdriet?

Dan werkt Marjolein-olie heel goed. Ook wanneer dieren een depressieve inslag hebben, kan Marjolein helpen weer wat licht in het leven te brengen. Marjolein is een heel zonnige olie die vaak zuiver en troostend licht laat schijnen in de ziel van het dier. Marjolein werkt daarbij zowel op fysiek als emotioneel vlak, en brengt verlichting en warmte na verdriet.

Wanneer biedt Marjolein-olie een uitkomst voor dieren?

Marjolein kan fantastisch worden ingezet wanneer moeder en pup of veulen van elkaar gescheiden worden wanneer het jong voldoende oud is, om op eigen benen te staan.  De olie is vooral van nut bij moeder, maar kan ook goed bij het jonge dier worden ingezet. Houd dan rekening met het geslacht van het jonge dier. Hoewel Marjolein namelijk bij alle dieren ingezet kan worden, zowel vrouwelijk als mannelijk, blijkt het vooral effectief bij vrouwelijke dieren. Marjolein is bij uitstek een vrouwelijke olie. Heb je mannelijk dier, gebruik dan bijvoorbeeld de oliën Cederolie, Pepermunt-olie of Sandelhout-olie.

Marjolein-olie werkt ook bij fysieke blessures

Ook wanneer een dier last heeft van een fysieke blessure, dan helpt een massage met Marjolein vaak om de genezing te versnellen door het trauma te verzachten en zodoende te verminderen. Masseer dan rondom de aangedane plaats, maar doe dit wel voorzichtig. Ook de plaats om de aangedane plek kan erg gevoelig zijn, en we willen het dier natuurlijk niet nog meer pijn doen. Heeft een dier last van een spierblessure of spierpijn, masseer dan de aangedane spier met Marjolein-olie in een basis van bijvoorbeeld Jojoba.
Voor de twee behandeltechnieken, lees ook het artikel: behandeling met essentiële oliën voor dieren.

Heb jij iets aan deze tip gehad? Deel je ervaring dan hieronder. Zo kunnen we ervaringen met deze bijzondere olie met elkaar delen en meer dieren helpen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen