Mijn dier is heel nerveus en kan niet aarden

Mijn dier is heel nerveus en kan niet aarden

Mijn dier is heel nerveus en kan niet aarden.
Heb jij een nerveus dier? Een dier die niet goed geaard lijkt? Die ook weinig plezier lijkt te hebben in het leven en de dagelijkse dingen? Dan kan cederolie een uitkomst zijn.
Cederolie is een olie dat van een boom komt. Deze boom staat zelf sterk en kan zeer goed aarden.
In dit artikel lees je meer over de effecten van cederolie bij dieren.

Mijn dier is heel nerveus en kan niet aarden

Cederolie is een heel mooie olie van een prachtige, statige boom die sterk aardend werkt. Cederolie schenkt harmonie en geeft vernieuwde moed. Zeker voor dieren die angstig zijn geworden na een traumatische ervaring, is cederolie uitermate geschikt.

Waar kan cederolie bij helpen?

Zo kan cederolie helpen bij honden die zijn aangevallen door een andere hond en sindsdien bang zijn zodra ze weer een soortgelijke hond treffen. Of het kan helpen voor paarden die al bij de zoveelste eigenaar terecht zijn gekomen en hun vertrouwen kwijt zijn dat ze blij deze mens nu wel hun rust mogen hebben.

Laat jouw dier eens ruiken aan een flesje cederolie

Cederolie schenkt rust, ontspanning en harmonie. Denk je dat jouw dier gebaat kan zijn met Cederolie? Laat haar dan eens voorzichtig ruiken aan een flesje Cederolie. Open het flesje in bijzijn van het dier en laat het dier zelf naar je toekomen als ze dat wil. Dwing haar dus niet te ruiken aan het flesje. Als het dier die behoefte voelt, zal ze dit zeker wel doen. Wil het dier nu echt niets van deze geur hebben, dan kun je er vanuit gaan dat dit op dit moment ook niet de juiste olie is voor haar. Dieren weten doorgaans zelf uitstekend wat goed voor hen is. Misschien is het op dit moment beter een andere olie, of een geheel andere remedie te kiezen (bijvoorbeeld Bach-bloesems). Lees ook het artikel behandeling met essentiële oliën voor dieren. Neem voor advies contact op met de veterinair natuurgeneeskundige.

Heb jij ervaring met cederolie? Of met een nerveus dier dat niet kan aarden? Dan lezen we het graag als reactie onder dit artikel. Zo kunnen we elkaar helpen en bijzondere ervaringen delen.

Over de schrijver
monique van aert
Door

monique van aert

op 23 Aug 2016

hallo ik heb een hond die heel bang en nerveus is bij ieder geluid,hond gaat dan hijgen,in spullen bijten

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 23 Aug 2016

Hoi Monique, het kan dan zeker geen kwaad om eens een olie uit te proberen of een Bachbloesemremedie. Wie weet heeft jouw hond er ook heel veel baat bij!

Reactie plaatsen