Mijn dier mist haar vriendje zo erg

Mijn dier mist haar vriendje zo erg

Mijn dier mist haar vriendje zo erg.
Wat kun je doen wanneer jouw geliefde dier haar vriendje mist? Ze lijkt bijna depressief, erg verdrietig en natuurlijk is ze erg passief. Bijvoorbeeld omdat haar vriendje overleden is of dat haar kindje naar nieuwe mensen is verhuisd?
Denk dan eens aan etherische oliën, zoals Marjolein-olie.

Waarvoor werkt Marjolein-olie?

Marjolein-olie is een etherische olie die werkt tegen het verdrietige gevoel van het gemis. Wanneer een merrie haar veulen af moet staan omdat deze naar nieuwe mensen gaat, kan Marjolein-olie een uitkomst bieden. Het wakkert het lichtje in de merrie aan, zodat zij dit verlies kan verwerken en er niet in hoeft te blijven hangen. Marjolein verwarmt het hart en kalmeert de zenuwen. Dit kan zelfs anti-depressief werken.

Marjolein-olie werkt versterkend voor vrouwelijke dieren

Marjolein-olie heeft een versterkende werking voor dieren van het vrouwelijke geslacht. Dit komt doordat het een vrouwelijke bloem is. Het extract werkt effectief en vermindert het verdriet. Het verdriet vermindert langzaam maar zeker, omdat jouw dier op een natuurlijke wijze dit gemis op weet te lossen.

Voor dieren van het mannelijke geslacht kun je denken aan Pepermuntolie of Cederolie.

Mijn dier mist haar vriendje zo erg

Wanneer jouw dier haar vriendje erg mist is het belangrijk om haar kennis te laten maken met Marjolein-olie. Je kunt een paar druppels op je handen doen en haar er mee masseren. Let echter wel op met katten, zij kunnen overgevoelig zijn voor de etherische oliën door hun sterk ontwikkelde en gevoelige reukvermogen.

Wil jij weten of jouw geliefde dier na de behandeling haar vriendje nog steeds mist? of dat ze graag een nieuw vriendje wil? Download in ieder geval onze gratis minicursus om zelf met jouw hond, kat of paard te praten. Het staat vol met prachtig audio- en videomateriaal om jou te ondersteunen met het oefenen. Er zal een wereld voor je opengaan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen