Wat kun je doen aan een hond met pijn?

Wat kun je doen aan een hond met pijn?

17/1/2011 Wat kun je doen aan een hond met pijn?: Vandaag zou ik verder werken aan The Live Connection maar er komt iets tussen. De mensen achter een hond met wie ik heb gesproken geloven het verhaal van de lichamelijke klacht niet helemaal. Of ik nog een keer een gesprek met hem wil aangaan. En dat doe ik. Ik ga er extra uitgebreid voor zitten. Voor de vierde(!) keer bevestigt de hond het pijnsignaal aan zijn linkerachterbeen (drie keer in een gesprek, 1 x in een opstelling).

Wat kun je doen aan een hond met pijn?

Soms krijg je er gewoon niet uit wat je graag zou willen horen en lijken sommige dingen als een tang op een varken te slaan. Samen met de hond doorleef ik het trauma waardoor deze kwaal is ontstaan. Ondanks de scepsis van de mensen hoop ik het dier hiermee te kunnen helpen.

In dit artikel vertel ik jullie hoe het verder gaat met deze hond.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen