Osteopathie voor honden

Osteopathie voor honden

19/1/2011: Osteopathie voor honden: Vannacht weer een familiebezoekje aan de opnames van gisteren gekoppeld. Wil ik vandaag op tijd thuis zijn voor het item in Goudmijn vanavond, dan moet ik hier uiterlijk 15:00 weer weg. Anders rijd ik van de ene file in de andere. Ach, en waar gaat het in feite over … we hebben altijd nog uitzendinggemist.nl

Osteopathie voor honden

De mensen achter de hond uit de blog van eergisteren zijn toch langs de osteopaat gegaan. Daar heeft de hond bijna drie kwartier in coma gelegen, zo genoten van wat er met hem werd gedaan. Ik ben zo trots op de hond en op mezelf.  Dat we zo volhardend zijn geweest. De osteopaat annex dierenarts bevestigt namelijk dat de aangewezen wervel scheef zit. Dat telefoontje krijg ik ter hoogte van Deventer als ik naar huis rijd. De zon schijnt in mijn rug, terwijl de tranen van dankbaarheid over mijn wangen rollen.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen