Ssst!

Ssst!

Heb je de trailer van het programma ‘ssst!’ ook gezien? Die waarin ons aller Arie Boomsma de presentator is van een programma waarin een stilteperiode wordt gefilmd?

De laatste stilteweek die De Zomerhof gaat geven: 30 juli t/m 5 augustus 2014!

 

 

 Ssst!

Maak kennis met de stilte, maak opnieuw kennis met jezelf tijdens de laatste stilteweek!

Een stilteweek helpt je om te komen tot innerlijke stilte en rust. Je zult in deze week ervaren hoeveel geluiden je uit het dagelijks bestaan achter je kunt laten, maar ook hoeveel lawaai je misschien eerst nog meeneemt in je hoofd. Deze week zul je geen televisie zien, geen radio of muziek beluisteren, niet sporten, geen boek of tijdschrift inkijken. Er zal niemand tegen je praten of op een andere manier nonverbaal met je communiceren. Zelfs veelbetekenende blikken zullen niet worden uitgewisseld. Hierdoor word je teruggeworpen op jezelf en krijg je ruim de gelegenheid om onder deskundige begeleiding de intense schoonheid in jezelf te ontdekken.

Zou het net zo heerlijk zijn als het lijkt?

Op 30 juli t/m 5 augustus kun je het zelf ervaren.

Twijfel geen moment maar meld je meteen aan voor deze retraite van een week.

Bijgaand een filmpje waarin een deelneemster vertelt hoe zij de stilteweek op De Zomerhof heeft ervaren. En niet voor het eerst, ze deed al voor de vierde keer mee.
Het bevalt haar namelijk heel goed:-)

Ervaring deelnemer Stilteweek

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen