Ondersteuning actie WereldDierendag

Ondersteuning actie WereldDierendag

Ondersteuning actie WereldDierendag

Voor elke cursiste die bij ons de Brontaal komt volgen (=cursus in het communiceren met  dieren), leggen wij een bedrag apart voor het goede doel. Zo doneren wij periodiek aan www.brooke.nl en aan www.asielgoofy.nl
Juist omdat wij in het verleden zijn begonnen met het aanleggen van ‘potjes’, kunnen wij een groot deel van deze actie uit eigen middelen financieren. Regeren is vooruitzien ;-)We komen dus een heel eind.

In principe hebben we dus de middelen om de kaarten zelf te laten ontwerpen, de duizenden exemplaren te laten drukken en ze te versturen.

Maar …..
Stel nu dat je dit leest en dat jij wil meewerken aan deze actie: onze actie op WereldDierendag waarbij iedereen die erin gelooft dat dieren kunnen praten, helemaal gratis de kans krijgt om te leren hoe je dat doet. Stel dus dat jouw vingers beginnen te jeuken bij het in Nederland op de kaart zetten van het Communiceren met  Dieren …
Waarmee kun je ons dan helpen?

1. Door ons ongebruikte postzegels op te sturen: De Zomerhof, Oude Enschedeseweg 74, 7481 PL  Haaksbergen. Zo kunnen wij weer extra kaarten laten drukken.
2. Door ons ongebruikte postzegels op te sturen die je nog hebt liggen uit het Gulden-tijdperk: De Zomerhof, Oude Enschedeseweg 74, 7481 PL  Haaksbergen. Zo kunnen wij weer extra kaarten laten drukken.
3. Door een financiële bijdrage te leveren in de drukkosten: 4378152 tnv De Zomerhof. Zo kunnen wij weer extra kaarten laten drukken en kunnen we de menskracht inhuren om de pakketjes te versturen.
4. Door de Facebook-fanpage van Themacentrum De Zomerhof te Liken. Zo maken we steeds meer mensen bekend met het fenomeen Communiceren met   Dieren.
5. Door de link https://dierentolk.nl/actie-werelddierendag/ te Delen onder je Facebook-vrienden. Zo maken we steeds meer mensen bekend met het fenomeen Communiceren met  Dieren.
6. Door de link https://dierentolk.nl/actie-werelddierendag/ als mail te verspreiden onder al je vrienden
Door ons wat reacties te sturen van mensen die jij dit e-book cadeau hebt gedaan. Of door ons te laten weten hoe jouw dieren reageerden op de oefeningen uit het e-book. Dat voedt ons ook.

Als jij zelf nog ideeën hebt over hoe jij ons kunt helpen om het Communiceren met  Dieren in Nederland wereldkundig te maken … kom maar op. Misschien kunnen we er iets mee.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen