Actie WereldDierendag

Actie WereldDierendag

Unieke actie WereldDierendag

Werk jij in een trimsalon, dierenwinkel of asiel?
Train jij bij een hondenclub, -school of -vereniging?
Werk jij bij een holistisch werkend dierenarts?
Werk jij in een manege?
Werk jij voor een stichting die zich inzet voor honden/katten/paarden/konijnen/ezels?
Of ben jij de beheerder of eigenaar van zo’n organisatie?

Organiseert jouw bedrijf of organisatie een evenement rond 4 oktober Werelddierendag?

Een dag bijvoorbeeld die veel bezoekers trekt?
Hoe zou jij het vinden als je jouw bezoekers een cadeautje zou kunnen meegeven?
Een cadeautje dat jou helemaal niets kost?
Alleen een mailtje?

Een cadeautje waarvan jouw bezoekers zich zullen afvragen: “Jeetje, wat leuk! Hoe kan dat dan? Krijgen wij dit zomaar mee? Zeker weten dat dit helemaal gratis is?”

Full colour kaart voor actie Werelddierendag

Als het jou leuk lijkt om jouw bezoekers te verrassen met de tools waarmee ze zelf kunnen leren om met dieren te praten, dan hebben we het volgende cadeautje voor jou. Een cadeautje dat je meteen weer aan je bezoekers weg mag geven: speciaal voor 4 oktober Werelddierendag hebben wij een full colour-kaart laten drukken die je aan geïnteresseerde dierenliefhebbers kunt meegeven zodat ze zich, eenmaal weer thuis via internet kunnen aanmelden voor ons gratis e-book. Maar dat is niet alles. Naast dit gratis e-book krijgen ze in de vorm van duidelijke instructiefilmpjes ook nog eens oefeningen om zelf thuis te proberen, plus ingesproken meditaties op MP3, pdf’s met uitleg, columns, ervaringen van mensen die inmiddels zelf met dieren praten … te veel om op te noemen. En nogmaals: alles is gratis.

Nou, wil jij wel een cadeau weggeven dat jou niks kost? En de ontvanger ook niet?

Vraag vandaag een pakketje aan

Het aanvragen van een stapeltje kaarten (formaat ansichtkaart) is gratis. Voor een snelle afwikkeling, vul je dit formulier in:

[gravityform id=”28″ name=”Aanvraag kaarten” title=”false” description=”false”]

Aantal kaarten

Hoeveel kaarten we je kunnen opsturen, is een beetje afhankelijk van het aantal stichtingen, winkels, trimsalons, gedragsdeskundigen en organisaties etc. dat een aanvraag doet. En of we moeten laten bijdrukken etc. Ivm slim portokostenbeleid, verzenden we de kaarten in aantallen van 8, 15, 43 of 87 stuks.
De kaart is overigens ook heel geschikt om na Werelddierendag weg te geven aan je bezoekers. Werk je dus ‘in de dieren’, leg dan gerust een stapeltje kaarten in je wacht- of behandelkamer of op de toonbank.

Als je je afvraagt wat je dan precies weggeeft, dan is het slim om eerst zelf het gratis e-book met 5 Tips op te halen. Je ziet dan meteen hoe alles met zorg is samengesteld.

Pas op voor de kleine lettertjes!

Hoor je de waarschuwing van het stemmetje in jou?

Laten we je meteen maar gerust stellen: aan kleine lettertjes doen we niet.
Gratis: jouw aanvraag voor de kaarten
Gratis: onze verzending van de kaarten aan jou
Gratis: het e-book en alle overige materialen (video, audio, pdf’s)
En wat is dan niet gratis? Niets is niet gratis. Alles is gratis.

En wie betaalt dat allemaal?

Dat is allemaal niet zo interessant. Niet alles draait om geld.
Maar als je het echt wilt weten of als je wilt helpen, dan kan dat. Klik dan op
Ondersteuning actie WereldDierendag

En wat is het addertje onder het gras?

Wat onze winst is?
Waarvoor we al die moeite doen?
Voor wie we dit doen?

Voor hen die geen stem hebben.

Welke instanties / dierenliefhebbers jou inmiddels al zijn voorgegaan?
Praktijken voor dierenwelzijn, ezelopvangcentra, honden- en kattenopvangcentra, hobbyboerderijen, hondenuitlaatservices, trimsalons, dierenambulances, dierencentra, stichtingen voor dierenbelangen, stichtingen voor herplaatsing, asiels voor konijnen en cavia’s, secties dierenbescherming, lezingen over katten, collectanten die voor dierendag op pad gaan en die elke gever een kaart overhandigen, cursusleiders van cursussen voor mensen die met honden werken, teams geleide- en hulphonden, deelnemers Dierenvoedselbank Uitdeeldag, eigenaren van hondenscholen, organisatoren van hondenwandelclubs, kringloopketen (35 winkels waarvan alle inkomsten naar goede doelen voor dieren gaan) etc. etc.

Praten met je dier e-book

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
patricia
Door

patricia

op 02 Oct 2013

Hai mieke ,een vraag kun jij ons helpen met ons hondje Barack, we hebben een probleem maar weten niet wat we er aan kunnen doen ! zal ik u een foto sturen ? ik hoor graag van u . met vriendelijke groetenpatricia Claassen - piontek

Mieke Zomer
Door

Mieke Zomer

op 03 Oct 2013

Dag Patricia,Wat vervelend dat jullie een probleem hebben met Barack. Wij gaan kijken hoe we jullie kunnen helpen. Met vriendelijke groetenMieke Zomer

Reactie plaatsen