Ervaringen ontdek hoe jij jouw dieren met je eigen handen healt

Ervaringen ontdek hoe jij jouw dieren met je eigen handen healt

Ervaringen ontdek hoe jij jouw dieren met je eigen handen healt.
Heb jij zojuist het webinar ‘Ontdek hoe jij jouw dieren met je eigen handen healt’ bijgewoond? Dan heb je vast een bijzondere band met jouw dieren. Wij zijn ontroerd door alle mooie ervaringen die wij vaak na dit webinar in de mail mogen lezen. Dit willen we niet voor onszelf houden, dat kán niet. Niet zolang wij elkaars prachtige ervaringen kunnen koesteren en herbeleven, vandaar dat we hier een speciaal podium hebben gemaakt waar je kunt schrijven over jouw ervaringen van, na, of tijdens dit webinar.

Ervaringen ontdek hoe jij jouw dieren met je eigen handen healt

Wij hebben hier speciaal voor jou een artikel gemaakt om je ervaringen te delen. Want hoe zou het voelen om andere dierenliefhebsters te inspireren met de ervaringen die jij mee hebt gemaakt met jouw dier? Misschien haalt jouw ervaring anderen over om ook mee te doen met het webinar. Zo komen er steeds meer ervaringen over hoe anderen ontdekken hoe ze hun dieren met hun eigen handen healen.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Het webinar Ontdek hoe jij jouw dieren met je eigen handen healt, is voor jou en voor alle dieren waar jij iets voor wil betekenen. Denk maar eens aan een energieboost voor een dier dat het nodig heeft, een healing onder begeleiding van medium Carlette of een healing met je eigen handen.

Wat merkte jij aan jouw dier?

Is jou tijdens dit webinar iets opgevallen aan jouw dieren? Misschien werden ze wel extra rustig, of vertoonden ze ander gedrag dan anders. Misschien voelde jij zelf iets dat lastig te beschrijven kan zijn … Misschien was het niet tijdens het webinar, maar juist vlak ervoor of juist vlak erna?
Misschien heeft het even een paar dagen geduurd voordat je je bewust werd van een verandering in jouw huis / bij jouw dieren …

Deel jouw ervaringen met ons, we lezen ze heel graag!

Schrijf hier telkens jouw ervaringen op. Als je vaker aan dit webinar deelneemt, kun je de eerdere reacties van jouw dieren nog nalezen, als een soort van naslagwerk.
En daarbij laat je aan anderen zien, misschien wel mensen die er nog niet in geloven, dat jij en je dieren er in elk geval baat bij hebben (gehad).

Het zou een mooie eye opener voor ze kunnen zijn.
Wil jij jouw dieren en andere mensen helpen? Plaats dan nu jouw reactie. Scroll helemaal naar beneden op deze pagina, tik daar jouw reactie in en nadat de moderator heeft gecheckt of jij geen robot bent, wordt ie vanzelf geplaatst.

Wij waarderen dat enorm!

Deze Webinars moeten gratis blijven!
Vind jij dat ook? Steun ons dan om deze webinars gratis te kunnen blijven geven.
Word vandaag nog voor een paar euro per maand lid van onze Online MeditatieTuin. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Webinars Dierenhealing. Talloze dieren bij dierenvriend(inn)en met een kleine portemonnee zullen je intens dankbaar zijn.

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt.Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Jolande Gozeling
Door

Jolande Gozeling

op 12 Mar 2015

Mijn twee katten lagen naast elkaar in hun hangmat aan de verwarming. Sam, degene waarvan ik dacht dat hij het lekker zou vinden, begon te gapen en liep na een poosje weg. Jake, mijn neurootje, die vond het wel fijn en bleef liggen, terwijl ik verwachte dat hij weg zou lopen. Dus ik ben heel benieuwd de volgende keer

Laura
Door

Laura

op 13 Mar 2015

Wat bijzonder he Jolande, dat ze juist andere dingen laten zien dan je in eerste instantie zou verwachten :-) We zijn ook heel benieuwd naar hoe het de volgende keer zal gaan. Houd je ons op de hoogte?

Carlette
Door

Carlette

op 17 Mar 2015

hallo Jolande Dan had vandaag het neurootje Jake net iets meer healing nodig dan Sam ;-),tot de volgende keer.

Mieke Kolder
Door

Mieke Kolder

op 17 Mar 2015

Het was belangrijk voor me om juist aan de healing webinar van vandaag deel te kunnen nemen, omdat hier alle 6 onze katten door heftige niesziekte getroffen zijn en de oudste van het stel, Jezebel van 6 jaar, heel erg ziek is. Al twee weken nu, waarvan de laatste week, na een infuus van 24 uur, met sondevoeding op de been gehouden wordt. Ze wordt maar niet beter en ik maak me ernstig zorgen, hoeveel er ook voor haar gedaan wordt. In eerste instantie lukte het me niet om deel te nemen, maar door een snelle reactie van de Zomerhof lukte het toch. Ik haakte bij de healing aan toen Carlette bij het kruinchakra was en zat er direct goed in. Net op tijd om de gebieden die nu zo verstoord zijn bij Jezebel te 'behandelen'. Ik merkte dat het echt gemakkelijker is om een goede healing te doen met een groep zoals tijdens de webinar. Ik geef Jezebel regelmatig healingen, maar gaat niet altijd even goed. Ditmaal dus wel. Ik moest heel erg veel en diep gapen, wat teken is dat er veel opgeschoond wordt. En Jezebel ging vrijwel direct er helemaal ontspannen voor liggen. Ook één van haar kinderen, Yeti, die net goed aan het herstellen is, kwam direct naast me op de grond zitten. Hij is heel gevoelig ervoor wanneer ik mediteer of een healing geef. Hij komt altijd naast me zitten wanneer ik deelneem aan een webinar van de Zomerhof, bv ook de Telepathiesessies. Ik vind het bijzondere ervaringen, juist ook doordat ik zie dat mijn dieren er zo gevoelig voor zijn, ook als ik zelf het idee heb dat ik 'maar wat doe'. Heel erg bedankt voor de mogelijkheid deze webinars te volgen. Ook namens mijn beestjes. Liefs, Mieke.

Laura
Door

Laura

op 17 Mar 2015

Lieve Mieke, we leven zo met je mee met jouw katjes. We volgen alle vorderingen op Facebook. Heel veel licht en liefde van deze kant ook. Wat fijn om te horen dat de healing zo goed ging en dat ze er ook echt zo goed op reageren. Je kunt de healing zo vaak als je wilt doen. Nogmaals veel licht en liefde voor jullie allemaal!

Carlette
Door

Carlette

op 17 Mar 2015

hallo Mieke Er zijn heel veel mensen die denken..ik doe maar wat,maar de een voelt de energie beter door de handen gaan dan de ander maar als de intensie er is en zuiver is werkt het altijd,en Jezebel mag zo dankbaar zijn voor een mens die zo om haar geeft,dat de energie echt wel zijn werk doet hoor,ik wens je heel veel sterkte toe .

Dave
Door

Dave

op 17 Mar 2015

Goedemiddag,Heb ik het gratis webinar door Carlette kunnen volgen? Nee. Vijf minuten voor aanvang probeerde ik in te loggen, maar er waren te weinig “stoelen”. Hiervan heb ik bericht gestuurd en om 10.14 uur kreeg ik antwoord dat het probleem was opgelost. Inloggen kon inderdaad, maar ik kreeg het verzoek om toegang te verlenen tot mijn webcam. Waarom? Ook het geluid was – althans bij mij – verre van ideaal. Daar kwam bij dat ik het eerste gedeelte van de webinar had gemist. Voor mij geldt: als ik er niet vanaf de start bij kan zijn, hoeft het van mij niet (meer). Daarom ben ik weggegaan. Heb ik van het webinar genoten? Deze vraag kan ik niet beantwoorden. Heb ik iets gemerkt aan mijn dier? Ook deze vraag kan ik niet beantwoorden om bovenstaande reden.

Mieke Zomer
Door

Mieke Zomer

op 17 Mar 2015

Dag Dave,Ik begin een beetje de indruk te krijgen dat jouw contacten met De Zomerhof een grote bron van ergernis voor je zijn. Eigenlijk heb ik je nog nooit een aardig woord zien schrijven, het is narigheid en kritiek dat de klok slaat. Ook als wij je dieper vragen hoe we jou kunnen helpen, hul je je in stilzwijgen. Als ik je voor je eigen gezondheid een tip mag geven: Zorg dat je je niet meer aanmeldt voor onze webinars, gratis e-books, gratis meditaties. En waarom geef ik je deze tip? Dat is heel simpel: telkens als je je ergert en/of irriteert aan een situatie, een persoon, een bedrijf, een product, een technisch probleem ... elke keer dat je je ergert, daalt jouw energieniveau. Hoe vaker dit gebeurt, hoe vaker jouw energie daalt. Gebeurt dit maar vaak genoeg, dan daalt het energieniveau in jouw eigen systeem, in jouw organen, in je vitale delen. Door je keer op keer in te laten met situaties waaraan je je ergert, doe je jezelf tekort. Maak je jezelf ziek. En dat is het laatste dat wij zouden willen. Het ga je goed, Dave!Mieke

Dave
Door

Dave

op 17 Mar 2015

Mieke,Ik heb je geschreven dat ik wat ervaringen heb opgedaan met dierentolken. Over de eerste tolk was ik enigermate tevreden. De tweede tolk sloeg in mijn ogen de plank compleet mis. Dieper vragen hoe jullie mij kunnen helpen? Je hebt mijn telefoonnummer gevraagd, omdat een reactie via email nogal bewerkelijk was en jullie gratis konden bellen. Ik heb je toen geschreven dat mijn telefoonnummer geheim is en dat ik het geheim wil houden. Wees overigens gerust, ik had mij al voorgenomen mij niet meer op te geven voor om het even welke webinar. Het gratis e-book dat ik een paar jaar geleden heb aangevraagd, staat inmiddels niet langer op welke harde schijf ook en volgens mij heb ik me nooit aangemeld voor gratis meditaties. Wat je schrijft over ergeren en dalen van energieniveau is mij niet bekend; ik vraag mij af of er wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan. Zijn er metingen gedaan? Zo ja, dan zou ik de resultaten graag willen lezen. Volgens mij kan geen mens situaties ontlopen waaraan hij of zij zich ergert. Jij en het team van De Zomerhof misschien wel en in dat geval kunnen jullie je gelukkig prijzen. Ik kan het in ieder geval niet, maar probeer altijd om overal positieve puntjes uit te peuren.Dave

Mieke Zomer
Door

Mieke Zomer

op 17 Mar 2015

Fijn Dave, dan zitten we wat betreft de positieve puntjes in elk geval op één lijn. Veel succes met alles!Hartelijke groet, Mieke Zomer

Mieke Kolder
Door

Mieke Kolder

op 17 Mar 2015

Ja Dave, Ik liep tegen hetzelfde probleem aan, wat ik heel vervelend vond omdat ik reden had om een healing te geven aan 1 van mijn katten. Maar... ik heb direct een berichtje aan de Zomerhof gestuurd, kreeg per direct een nieuwe link met mogelijkheid om alsnog aan te schuiven en heb een positief de rest van de webinar ervaren. Achteraf kreeg ik een mail van de Zomerhof met verontschuldiging over de technische problemen. Heel netjes dus allemaal. Ik kan je de healing webinars van harte aanbevelen, maar hoop wel, dat als je tot deelname besluit je je ook positief open kunt stellen. Dat is voor jezelf en het dier dat je een healing wilt geven beter. Groet, Mieke Kolder.

Laura
Door

Laura

op 17 Mar 2015

Dank je wel lieve Mieke. Wij vinden het ook heel vervelend. Maar super te horen dat je nog een deel van het webinar hebt kunnen volgen.

Annelies Scipio-van de Wall
Door

Annelies Scipio-van de Wall

op 17 Mar 2015

Helaas heb ik moeten afbreken omdat het geluid steeds weg viel en ik niks heb kunnen volgen. Misschien dat het een volgende keer wel lukt. In ieder geval bedankt voor de moeite.Annelies

Laura
Door

Laura

op 17 Mar 2015

Bedankt voor je reactie Annelies. Wat ontzettend vervelend dat het niet lukte. Als het goed is, heb je inmiddels een mail ontvangen met een link naar nieuwe data. Voor de volgende keer staat alles nu al goed ingesteld. Dus dat moet helemaal goed komen.

Astrid Livestroo
Door

Astrid Livestroo

op 17 Mar 2015

Bij het inloggen ging het even duren maar kon er gelukkig nog op tijd bij. DJ lag te slapen en toen ik naast hem op een stoel ging zitten wilde hij op me schoot en tijdens de healing ook alles goed gelukt. Ik heb een screenshot van de hond opgeslagen maar weet niet meer precies welke chakra's waar voor bedoeld zijn. Neem aan in elk geval voor de organen die er bij in de buurt liggen. Heb ze wel allemaal gedaan en voelde zelf ook de tintelingen bij elke handeling.Heel bijzondere ervaring weer :-) Zowel DJ als ik hebben er een dankbaar gevoel aan overgehouden. DJ loopt nu zelf een beetje in het rond terwijl hij normaal rond deze tijd heel vaak slaapt.Hij was rustig net bij het uitlaten en was niet aan het grommen tegen andere honden wat hij normaal wel vaak doet vooral als ze heel groot zijn. Ik heb hem geobserveerd en hij keek ook op zo van doe ik het zo goed? en heb hem ook geprezen...echt geweldig.Nu maar hopen dat hij straks ook zelf gaat eten want ook dat doet hij alleen maar als ik hem met de hand voer.Volgende week met hem voor zijn herhaalinenting naar de dierenarts en dan zullen ze ook bloed afnemen om te kijken of zijn schildklier niet te traag werkt.want hij eet weinig slaapt veel en ondanks zijn dieet komt hij nog steeds aan...Hopelijk heeft deze healing er een hoop toe gedaan dat hij zich beter gaat voelen. zal dan ook deze healing ook vaker zelf gaan doen. Bedankt Universe dat we er bij mochten zijn! en jullie natuurlijk ook bedankt!

Laura
Door

Laura

op 17 Mar 2015

Wat een bijzondere ervaring Astrid. Bedankt voor het delen! En je mag zeker de healing zo vaak toepassen als je zelf wilt. Het zal DJ vast helpen.

Carlette
Door

Carlette

op 17 Mar 2015

Prachtig wat een ervaring toch,en natuurlijk heeft deze healing ook invloed op een sneller herstel.

Yvonne
Door

Yvonne

op 17 Mar 2015

Vanmorgen op tijd ingelogd, maar kreeg ineens een melding dat er een bezoekerslimiet was. Gelukkig kreeg ik na een berichtje gestuurd te hebben wel de mogelijkheid om mee te doen, maar dat was na 10.13 uur. Het begin gemist maar een volgende keer beter. Wel lag mijn hond Tanne aan mijn voeten en heb ik een gedeelte van de healing mee kunnen doen. Heb wat ervaring met het kleurengebruik. Bedankt voor de moeite en tot een volgende keer, groet,Yvon

Laura
Door

Laura

op 17 Mar 2015

Wat fijn Yvonne, dat je toch nog een gedeelte mee hebt kunnen doen. Op deze manier heeft Tanne zeker nog een mooi gedeelte mee kunnen pikken. De volgende keer gaat het zeker helemaal goed, vanaf het begin.

marijke
Door

marijke

op 17 Mar 2015

Goedemiddag,allebei mijn honden reageerde heel fijn. Ze gingen er fijn bij liggen, ofdat ze wilde zeggen laat maar komen. Op een gegeven moment hadden ze er wel genoeg van en stonden ze op. Het duurde hun te lang denk ik. Ik ga het zeker weer proberen. Dank je wel.Vriendelijke Groet Marijke

Laura
Door

Laura

op 17 Mar 2015

Wat een fijne reactie van jouw honden Marijke. En bijzonder ook om te merken hoe ze zelf aangeven wanneer het voldoende is he? Houd ons op de hoogte van volgende ervaringen.

Carlette
Door

Carlette

op 17 Mar 2015

Wat fijn Marijke dat de honden er zo rustig bij gingen liggen,en inderdaad het ene dier heeft meer nodig dan de andere,maar gelukkig hebben dieren een super goed instinct dus ze weten precies wanneer het genoeg is.

Lieke
Door

Lieke

op 17 Mar 2015

Hallo!Ik had al eerder een webinar van jullie gevolgd en dat was erg goed gegaan. Omdat ik de vorige keer geen opstart problemen had ging ik dit keer pas om 10 uur klaar zitten. Hartstikke fout natuurlijk! :) Ik kreeg de melding dat het vol zat en ik baalde ontzettend. Ik heb besloten ervan te leren en heb me alvast voor april aangemeld. Later heb ik toch nog mee kunnen doen, maar omdat ik al zeker een kwartier-half uur had gemist wist ik niet wat de bedoeling was en waar iedereen mee bezig was. Toch heb ik tot het einde meegeluisterd naar het verhaal over chakra's wat, ondanks mijn gebrek aan informatie en praktisch mee kunnen doen, toch interessant was. Ik vond de docent duidelijk te verstaan, maar ik ontdekte dat één van de cursisten haar geluid ook aan had staan. Ik weet niet of dat al gemeld is?? Maar dat veroorzaakte meerdere malen ruis en ontvangst van andere geluiden. De docent werd hierdoor ook weleens onderbroken. Ik denk niet dat het de bedoeling was van de cursist en misschien was ze zich er ook niet bewust van? Wellicht een idee om de volgende keer de cursisten hierop te wijzen? (Hoewel ik natuurlijk niet weet of dat vanmorgen ook gedaan is, omdat ik het begin gemist had, haha!) Ik verheug mij op 9 april en ga dan al gewoon een uur van te voren mijn laptop klaar zetten! Ga alsjeblieft door met deze interessante webinars, ik vind het geweldig dat er op deze manier vele mensen in staat zijn om nieuwe dingen te leren!

Laura
Door

Laura

op 17 Mar 2015

Bedankt voor je reactie Lieke. Geweldig dat je de volgende keer weer mee gaat doen! En we merkten inderdaad dat het geluid van sommige deelnemers aanstond. De volgende keer komt dit ook helemaal in orde! Graag tot in april :-)

Mirjam
Door

Mirjam

op 17 Mar 2015

Jammer dat het geluid idd niet zo denderend was maar iedereen kreeg zo wel een idee hoe het werkt, wat je gaat doen en wat de bedoeling is. Je kon dan na afloop gewoon zelf in je eigen tempo en in alle rust het nogmaals doen. Mijn hond krijgt bijna dagelijks een healing en lag zoals gewoonlijk heel diep ontspannen te zijn. Ik vond het leuk om mee te maken. Ik vroeg me af of jullie een goed boek(je) weten waarin duidelijk de werking van de chakra's bij dieren in staat beschreven. Die bestaan natuurlijk wel van mensen maar heb tot nu toe nog geen boekje gevonden wat specifiek over de chakra's van dieren gaat. Ik had het wel prettiger gevonden als de voorafgaande meditatie iets langer had geduurd en wat rustiger was verlopen. Dat zak je er wat dieper in. Ik heb al eerder webinars bij jullie gevolgd en vond juist de begin meditatie zo fijn. Ik wil jullie bedanken voor de webinars en ik kan niet wachten totdat communiceren met dieren gaat beginnen.

Carlette
Door

Carlette

op 18 Mar 2015

hallo Mirjam Ik kan je helaas niet helpen aan een boekje over de chakra`s van de dieren,maar ik zal binnenkort even een beschrijving maken en die op deze site plaatsen,dan kan je dat ieder moment weer nalezen.

Bea
Door

Bea

op 17 Mar 2015

Toen ik in wilde loggen kreeg ik ook door dat er geen stoelen meer beschikbaar waren. Heb het een paar keer geprobeerd en uiteindelijk na ongeveer een kwartier kreeg ik toegang. Ik viel er dus in en heb wel meegekeken en heel veel is bekend voor mij van de Reikibehandelingen die ik mijn paard geef. Ik vind het geweldig wat jullie doen en een volgende keer ben ik er beslist van het begin af aan bij.Colette dank voor je duidelijke uitleg.lieve groet aan allen van de Zomerhof,Bea,

Bea Soesman
Door

Bea Soesman

op 17 Mar 2015

Probeer het nog een keer zie dat mijn reactie niet geplaatst is. Ik heb ook het probleem gehad met inloggen het bericht geen stoelen beschikbaar. Heb het meerdere keren geprobeerd en om 10:15 kreeg ik toegang. Viel er daardoor in hen heb verder meegekeken en geluisterd. Voor mij wel bekend van de Reiki behandelingen die ik mijn paard geef. Wist alleen niet dat er drie hartposities en 2 keelposities waren. Colette dank voor je duidelijke uitleg en volgende keer ben ik er van het begin bij.Lieve groet aan allen van de Zomerhof,

Carlette
Door

Carlette

op 17 Mar 2015

Fijn dat je er de volgende keer weer bij bent Bea!!

Carlette
Door

Carlette

op 17 Mar 2015

Wat ontzettend jammer van het geluid en de technische problemen,maar niet getreurd we gaan er van uit dat de volgende keer alles weer prima werkt,en gelukkig lees ik hier ook hele fijne berichten,hopelijk zijn jullie de volgende keer weer voltallig aanwezig,ik heb er weer zin in in ieder geval. groetjes Carlette

Carlette
Door

Carlette

op 18 Mar 2015

Chakra`s dieren:Sleutelchakra Het sleutel chakra is het krachtigste energiecentrum dat met alle andere chakra`s verbonden is. Dit chakra houdt verband met de relatie tussen mens en dier. Ga je met dit chakra aan het werk dan werkt dat vooral door op de voorpoten, kop, nek en borst.Kruinchakra Hier komt de energie binnen en deze gaat naar de grote hersenen en het centraal zenuwstelsel. Ga je hiermee aan de slag dan worden het centrale zenuwcentrum, wervelkolom, het ruggenmerg en de vacht of veren extra aangepaktVoorhoofdchakra Dit chakra staat voor intuïtie en communicatie van geest naar geest. De hersenen, gezicht en het totale hormonale stelsel staat hier voorop bij behandeling.Keelchakra Dit chakra staat voor gehoor, verbinding met de ether, maken van geluiden. Bij healing worden deze gebieden extra aandacht gegeven: oren, neus, mond ,tanden, schildklier, keel, schouder en voorpoten.Hartchakra Dit chakra staat voor tast, voelen, emoties, liefde en verwerking. Bij de healing staan deze punten voorop: hart, longen immuunsysteemZonnevlecht Dit chakra staat voor het zien en bij een healing wordt er aandacht gegeven aan de maag, nieren, bijnieren, lever en het spijsverteringsorgaan.Buikchakra Dit chakra staat voor smaak, emoties, seksualiteit. De voortplantingsorganen, lage rug, bijnieren, nieren en het lymfestelsel worden bij dit chakra aangepakt met een healing.Stuitchakra Dit chakra staat voor eerste levensbehoeften zoals eten drinken slapen en jagen. De achterpoten, het hele skelet en het uitscheidingssysteem krijgen met een healing extra aandacht.

Astrid Livestroo
Door

Astrid Livestroo

op 18 Mar 2015

Dank je wel voor deze informatie Carlette

Gerda Huizingh
Door

Gerda Huizingh

op 10 Apr 2015

Fantastisch Carlette, ik ga m ff uitprinten! Hartstikke bedankt!!!

Jolanda
Door

Jolanda

op 10 Apr 2015

De healing was superleuk; heb de healing samen met mijn 2 dochters gedaan bij onze teckel. Was een beetje veel voor hem hihi.. Mijn jongste dochter (6) is een ster in kleuren en aura's, terwijl mijn oudste er zelf zo lekker ontspannen van werd, dus tja het is niet alleen een dierenhealing. Ps. Moest van mijn dochters even melden dat ze het konijn ook schattig vonden. Thnx Carlette voor de rustige begeleiding en zeker een aanrader om nogmaals te doen evt zelf, of voor anderen ook met kids.

Carlette
Door

Carlette

op 10 Apr 2015

Wat ontzettend fijn Jolanda en hopelijk zijn je kinderen en jij er de volgende keer ook weer bij en.... vergeet niet om je vrienden/vriendinnen en natuurlijk die van je kinderen hier op te attenderen,en heel graag tot de volgende keer.

Jolande Gozeling
Door

Jolande Gozeling

op 10 Apr 2015

Hallo Carlette, Ik vond het gisteren weer fijn, helaas waren mijn poezenjongens buiten aan het spelen maar ik had van alle twee een foto en dat werkte ook. Zoals je al zei hoeven ze niet lijfelijk aanwezig te zijn. Wat ik heel apart vond dat bij de foto van Jake(neurrootje) mijn handen zwaar werden en heel erg gingen tintelen, hij kwam ook halverwege de sessie luid snorrend binnen, ik mocht niet aan hem zitten maar hij bleef wel in de buurt. Maar als ik mijn handen in de buurt van de foto van Sam hield gebeurde er heel weinig. Dus ik ben het ook met je eens, wat je de vorige keer zei, dat Sam lekker in zijn velletje zit en Jake vind het gewoon heerlijk. Dank je wel weer en tot de volgende keer.

Carlette
Door

Carlette

op 10 Apr 2015

hallo Jolande Wat mooi he hoe dieren reageren en dat je iedere keer weer de bevestiging krijgt,super,en hopelijk tot de volgende keer!

Anneke
Door

Anneke

op 10 Apr 2015

9 april 2015.Hallo allemaal, Ik ben bekend met healing bij mens en dier, maar heb de seminar als goed ervaren. Goede uitleg en een rustige opbouw. Het was mijn 1e keer en ik wist niet dat er een (huis) dier bij aanwezig mocht zijn. Alsnog Scotty mijn hond op kleine afstand een healing gegeven. En eerst lag hij lekker te slapen, daarna gaf hij een boer en vervolgens liep hij weg om water te drinken. Maar ging ook weer lekker rustig liggen. Erg leuk om te zien. Zelf voel ik warmte in mijn lichaam en erg prikkelende handen, soms zo erg dat ik letterlijk het gevoel krijg dat ze in brand staan. Ik heb al vele mensen geholpen en ook aantal dieren maar het blijft een speciaal gevoel. En het is dan ook een aanrader voor ieder om de seminar te volgen. Wel heb ik nog een vraag: is het mogelijk dat ik de presentatie via mail mag ontvangen? Lijkt me leuk aangezien ik ook de cursus telapathie volg en communiceren met dieren zou ik deze presentatie erg graag tussen willen hebben als dit mag? Bedankt het was leerzaam. Met vriendelijke groet, Anneke

Carlette
Door

Carlette

op 10 Apr 2015

hallo Anneke Wat fijn dat je dit webinar als goed hebt ervaren(daar doen we het toch voor om mensen bewuster te maken en dieren lekkerder in zijn/haar vel te laten zitten) Ik heb geen idee of je dit webinar via de mail mag ontvangen,daar voor zal je denk ik even een mailtje naar de Zomerhof moeten sturen voor antwoord,en ik hoop natuurlijk dat je er de volgende keer ook weer bij bent.

Annemarie
Door

Annemarie

op 10 Apr 2015

Het webinar van gisteren was erg speciaal en deed zowel mijn oude hond van bijna 15 als mijzelf goed! Had nog nooit meegedaan en de healing voelde echt heel speciaal voor mij ik wist niet dat ik zoveel positieve energie kon geven aan mijn hond maar ook aan mezelf heb vandaag een healing gedaan bij mijn paard voelde ook goed ga het zeker vaker doen mijn dieren en mezelf hebben er zoveel baat bij geweldig gewoon! Daarom super bedankt voor deze geweldig mooie ervaring en ga zeker bij een volgend webinar weer meedoen ik word er gewoon helemaal blij van!

Carlette
Door

Carlette

op 12 Apr 2015

hallo Annemarie Wat ontzettend leuk dat je de volgende keer weer mee gaat doen en natuurlijk dat je er blij van wordt. Het is inderdaad niet alleen voor dieren maar ook voor mensen goed, het brengt positiviteit en liefde de wereld in en als we zo met z`n allen hier een bijdrage aan kunnen geven dan is dat toch geweldig!!!

Gerda Huizingh
Door

Gerda Huizingh

op 10 Apr 2015

Gisteravond meegedaan met de healing en deze toegepast op Demy. Ons Border dametje welke nu zo'n 7 weekjes bij ons is. Mijn man heeft haar tijdens de healing in de gaten gehouden. Bij de behandeling van haar hartchakra werd ze heel erg onrustig. We weten dat ze veel heeft meegemaakt. Daarna is ze wel weer rustig gaan liggen. Mijn vraag is nog wel waarom we bij de bovenste chakra zijn begonnen en die bij de basis. Is daar een verschil in? En staat er ergens beschreven wat Carlette gisteravond heeft verteld: wat je bij welk chakra behandeld?

Angela
Door

Angela

op 10 Apr 2015

Ja, naar onderen scrollen.......

Carlette
Door

Carlette

op 12 Apr 2015

Hallo Gerda Ik blijf het zo mooi vinden hoe de dieren op de healing reageren,en zo wordt de band tussen mens en dier ook alleen maar hechter dus...gewoon doorgaan! Op je vraag of het uitmaakt bij welke chakra we beginnen;nee hoor, hier zit niet een idee achter ,maar ik begin wel bewust niet met het hartchakra want dat kan zoals jullie gezien hebben bij jullie eigen hond een behoorlijk impact hebben. Maar door bij een basis chakra te beginnen kan het dier er een beetje aan wennen. Welk gebied behandeld wordt bij welk chakra staat inderdaad verder naar beneden. Hopelijk tot een volgende keer.

Angela
Door

Angela

op 10 Apr 2015

Hallo, het was mijn eerste webinar bij jullie en 't zal niet de laatste zijn, ik ben erg enthousiast. De healingen bij mijn hond Kaily mislukte altijd, want ze liep altijd weg........Ook als ik quantum touch wilde doen, bleef zij nooit liggen. Gisteravond ging zij aan het begin van de healing gelijk liggen slapen en werd plots wakker toen het eindigde. Zo komisch, maar ik hoop dat ze het goed ontvangen heeft. Ikzelf onderging het net alsof ik haar wel aanraakte, bij elke chakra. Ik doe de volgende keer natuurlijk weer mee!

Carlette
Door

Carlette

op 12 Apr 2015

hallo Angela Wat leuk!!! En ja hoor zo`n healing met positiviteit en liefde is altijd goed en dat voelen de dieren :-) Super he dat je de energie gewoon door kan sturen en zo bij de chakra`s kan komen,en iedereen kan het dat is het allermooiste! Fijn dat je de volgende keer er ook weer bij bent!!!

Wilma Bloem- de Jong
Door

Wilma Bloem- de Jong

op 10 Apr 2015

Hallo Carlette nogmaals bedankt voor de healing. Het was bedoeld voor Puk die een ernstige hartruis heeft. Maar tegen de tijd dat de webinar begon was hij weg . De andere kat Pinkie en hond Goya lagen rustig bij mij tijdens de webinar. ik had bij voorbaat wel een foto van Puk opgezocht en had die bij de hand voor het geval hij niet constant bij mij op schoot wilde zitten. Dus heb ik de foto gebruikt. Het frappante was dat hij weer tevoorschijn kwam toen de webinar afgelopen was. Hij was toen wel heel aanhankelijk Met de foto mijn best gedaan met de duidelijk aangegeven chakra"s en kreeg ook tintelende vingers. ik heb niet kunnen controleren wat de uitwerking was. Maar hij zal vast wat gemerkt hebben! Ik vond dit zowiezo leuk want ik ga dit jaar HTA level 2,3 en 4 doen ( healing touch for Animals) Carlette, je praat heel rustig en geeft duidelijke uitleg, voor herhaling vatbaar! Groetjes Wilma

Carlette
Door

Carlette

op 12 Apr 2015

hallo Wilma Ze voelen het!!! dat is een ding dat zeker is :-) en in dit geval was het dus heel duidelijk te merken doordat hij na de tijd heel aanhankelijk was,prachtig!!! Dank je wel voor het compliment en ik hoop je gauw weer te zien bij een volgend webinar!

Greet Melis
Door

Greet Melis

op 10 Apr 2015

Het was een zalige ervaring! Mijn hond genoot ervan, maar zette het op een lopen toen ik bij de zonnevlecht kwam. Wat zou hier het probleem zijn? Groetjes Greet

Carlette
Door

Carlette

op 12 Apr 2015

hallo Greet Waarschijnlijk kwam het te dicht bij het diertje(bij de gevoelens bedoel ik dan) maar als je een volgende keer meedoet kan het maar zo zijn dat hij dan wel blijft zitten,dieren vinden het fijn maar soms schrikken ze wel even,op de manier van...ojee wat gebeurt er nu? Wat je ook vaak ziet is dat het dier je aan het begin van de healing even heel verwonderd aan kan kijken maar meestal geven ze zich al heel snel over juist omdat ze het zo lekker vinden,dus probeer het de volgende keer gewoon weer.

Rika
Door

Rika

op 10 Apr 2015

Ik was wat te laat bij het in te loggen, maar kon de site niet meer openen, dat vond ik dus heel jammer, volgende keer beter.

Carlette
Door

Carlette

op 12 Apr 2015

hallo Rika Inderdaad jammer maar er volgen er nog veel meer hoor,dus ik hoop je een van de volgende keren te zien.

karen meuwissen
Door

karen meuwissen

op 10 Apr 2015

Fijne ervaring, het was voor mij de 1 ste keer ! Mijn hondje, een zeer temperamentvolle dame, keek even wat verbaasd ( maar is van mij wel wat gewend :-) liet mij daarna lekker mijn gang gaan, keek innig tevreden en ging na afloop slapen.

Carlette
Door

Carlette

op 12 Apr 2015

hallo Karen Wat heerlijk! Doordat er wat bij het dier gebeurt kunnen ze even verschrikt opkijken, maar ze voelen al snel aan hoor of ze het fijn vinden of niet. Hopelijk tot de volgende keer

diana
Door

diana

op 11 Apr 2015

Hoi Carlette,Super bedankt voor het begeleiden van de healing! Ik heb op afstand mijn pony behandeld en ik voelde de energie optimaal stromen heerlijk. Na de healing ben ik naar stal gegaan en zag dat mijn pony er super relaxed bijstond, de andere pony had ook lekker mee geresoneerd, daar word je toch blij van!! Tijdens je intro, vertelde je over de afstandshealing, hier had ik graag iets meer begeleiding in gehad. Maar niet getreurd hoor, de volgende keer ben ik er weer bij!!

Carlette
Door

Carlette

op 12 Apr 2015

hallo Diana Een afstand healing is eigenlijk precies hetzelfde als een gewone healing,bij een gewone stuur je de energie via je handen en bij een afstand healing via gedachten,dus door heel geconcentreerd te focussen op het te behandelen dier en dan ga je dus in gedachten alle chakra`s langs. Maar als je dat lastig vindt zijn er nog meer opties, dan stuur je via je derde oog de energie of je stuurt het wel via je handen en richt je handen op het plaatje dat jij voor je ziet van je dier.Je ziet er zijn zoveel mogelijkheden, maar je moet er eentje uitzoeken die voor jou het fijnste werkt. Succes de volgende keer,gezellig dat je er dan weer bij bent.

Hanneke Bloemendal
Door

Hanneke Bloemendal

op 13 Apr 2015

Ik heb de Webinar Healing deze keer deelgenomen met Poesie op schoot. Van haar weet ik sinds kort dat zij last heeft van artrose en dat zij meer hartscontact met mij wil. Wij hadden dus nogal wat dingetjes om aan te werken. Wij zitten duidelijk in een proces. Er zijn inmiddels antwoorden gekomen over hoe hiermee om te gaan. Maar wij zijn er nog niet klaar mee; er wordt verder aan gewerkt. Het webinar heeft ons wel goed gedaan en meer duidelijkheid verschaft. Vanavond hebben we een afspraak bij een homeapatische dierentherapeut om te kijken of we nog iets extra's kunnen doen aan haar artrose.

Carlette
Door

Carlette

op 13 Apr 2015

hallo Hanneke Heel veel sterkte en succes met Poesie,alle kleine beetjes helpen dus ook met deze healing heb je in ieder geval al een kleine bijdrage gedaan.

Joke Rexwinkel
Door

Joke Rexwinkel

op 02 May 2015

Het webinair healing was voor mij de eerste keer dat ik mee deed. Ik had mijn kat Pax in mijn hoofd daar hij er niet van houdt om opgepakt te worden . Hij lag tijdens de hele sessie rustig buiten in de tuin te slapen. Wat ik wel merkte was dat mijn handen soms warm of koud werden, heel vreemd om te ervaren. Verder eigenlijk (nog) niets verder bemerkt aan Pax. Maar hopelijk heeft hij er toch iets aan gehad. Iets om mee verder te gaan!

Carlette
Door

Carlette

op 02 May 2015

hallo Joke Juist op deze manier..door via gedachten healing te sturen werkt dit zo mooi,en zeker dat jouw kat er wat van gemerkt heeft hoor! Misschien merk je zelf wel een keer, dat hij bijvoorbeeld bij je komt liggen als je een healing geeft! Hopelijk tot de volgende keer groetjes carlette

Joke Rexwinkel
Door

Joke Rexwinkel

op 21 Jul 2015

Vandaag voor de 2e maal mee gedaan , nu met Ruben , een kat die van achter verlamd is. Hij bleef rustig liggen en lag te spinnen. Heb nog wel een vraag, om spieren te stimuleren ,welke chakra moet ik dan gebruiken?

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 22 Jul 2015

Hoi Joke, alle chakras moet je ondersteunen. Allen werken samen en als je ze allemaal langsgaat dan word de doorstroming beter. Succes en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Carlette

Joke Rexwinkel
Door

Joke Rexwinkel

op 24 Jul 2015

Bedankt voor de uitleg!Als het uitkomt met mijn diensten ben ik er zeker weer bij!

Debora
Door

Debora

op 02 May 2015

Bedankt Carlette,was mooie ervaring,onze naakte reageerde er goed op,voorhoofd en kruinchakra iets onrustig,en bij de keelchakra zag onze gevoelige antenne wat waardoor ze gelijk haar stem liet horen,maar ook gelijk gauw weer rustig,voelde me zelf wel emotioneel geraakt op een of andere manier,en op het eind bij de stuitchakra aangekomen lag ze heerlijk in mijn handen op schoot,helemaal relaxed,hele leuke ervaring en ga volgende keer zeker weer meedoen en mooi dat je ook aan Nepal dacht......hopen dat het daar ook helpt.....

Miranda
Door

Miranda

op 02 May 2015

Carlette, Bedankt voor je duidelijke uitleg. Het was een bijzondere ervaring. Mijn kat lag op de bank. Bij keel en hartchakra werd ze onrustig en wilde daarna weg. Ik heb haar toen verder op afstand healing gegeven aan de andere chakra's. Ik denk dat dit gevoelige plekken voor haar zijn of misschien was de energie wat te heftig? Geweldig initiatief om de dieren in Nepal te helpen! Bedankt voor alles.

Carlette
Door

Carlette

op 02 May 2015

hallo Miranda Heel graag gedaan hoor,zo maken we met z`n allen de wereld een beetje mooier! En inderdaad kan het voor de kat net iets teveel energie zijn,maar het mooie is aan dieren dat ze zelf zo duidelijk aangeven wanneer ze genoeg hebben en waar het juist nog iets meer mag,geweldig ! Jij ook bedankt voor je deelname en hopelijk tot een volgende keer. groetjes Carlette

Carlette
Door

Carlette

op 02 May 2015

hallo Debora Wat ontzettend fijn dat je de verschillen zo goed op kunt merken,leuk is dat he? En natuurlijk dat ze aan het eind helemaal relaxed was ,top toch? Ik vind inderdaad dat er zoveel acties gedaan worden voor Nepal voor de mensen,maar op deze manier kunnen wij zo gemakkelijk ook ons steentje bijdragen en...zeker dat het wat voor die dieren doet!! Gezellig dat je de volgende keer ook weer meedoet,zo maken we met z`n allen de wereld een stukje mooier :-) groetjes Carlette

Elly Fokkens
Door

Elly Fokkens

op 02 May 2015

ik had geen echte dier bij mij helaas. maar ik dacht aan de poes van mijn oom en tante ik kreeg hele warme handen en op sommige plekken tintelingen! ik vond het leuke ervaring!! helaas kan ik niet op 15 mei om 10 uur!!!!!! bedankt Groetjes Elly

Carlette
Door

Carlette

op 02 May 2015

hallo Elly Gedachten kracht is zo sterk dat als jij goede intenties stuurt ze altijd op de goede plek aankomen,dus super gedaan!Leuk he dat je dan de tintelingen voelt in je handen?! Jammer dat je er de volgende keer niet bij kunt zijn ,maar ook in Juni staat er weer een webinar gepland dus hopelijk kan je er dan wel bij zijn,hoop je dan weer te zien!! groetjes Carlette

adriana eijses
Door

adriana eijses

op 02 May 2015

ik was een beetje te laat vanmorgen maar heb toch mee kunnen doen met mijn lieve abessijn foxy, foxy heeft het de laatste tijd heel moeilijk omdat zijn beste maatje muis ook een abessijn een paar weken geleden is overleden hij was 20 jaar en zijn 13 jaar dikke maatjes geweest....ik heb meeredere katten waarvan de jongste een somali van 2 jaar sunny die alle katten domineert waaronder foxy hij is doodsbang van hem.....foxy woont nu een in een hoek van de kamer en durft daar niet vandaan de te komen omdat sunny hem aanvalt weet niet goed wat te doen....alles is uit balans...ik heb ook pet-remedy gekocht wat een sterkere werking heeft dan feliway.....foxy ervaart de healing als heel prettig ligt lekker te spinnen en dat maakt mij heel blij....dus de webinar wordt door mij als een warm bad ontvangen....heel veel dank daarvoor, liefs adriana en foxy -^.^-

Carlette
Door

Carlette

op 02 May 2015

hallo Adriana Ik krijg tranen in mijn ogen als ik jouw reactie lees. Wat ontzettend fijn dat Foxy tijdens de healing heerlijk heeft liggen spinnen,alle beetjes bij elkaar ,prachtig. En Adriana.. de band tussen Foxy en jou word ook nog eens zo ontzettend sterk,ga er lekker mee door,en ook hoop ik jou weer te zien bij het volgende webinar op 15 Mei. Jij ook heel erg bedankt voor je deelname. groetjes Carlette

Anita
Door

Anita

op 02 May 2015

Ik heb dit seminar samen met mijn dochters gevolgd, de jongste kon niet goed mee, zij is misschien nog een beetje te jong (11) mijn oudste dochter is zwaar lichamelijk gehandicapt, het was de eerste keer dat ze goed kon aarden. zij heeft in gedachten met haar lievelingshond geoefend, het ging haar heel goed af. Zelf had ik eerst onze kleine hond op schoot maar zij vond er niet veel aan ik ben toen in gedachten verder gegaan met onze border collie, heel speciaal was het toen ons oudste hondje er ook bij kwam. Mijn dochter en ik waren heel moe na de sessie maar we hebben het wel als heel fijn ervaren.

Carlette
Door

Carlette

op 02 May 2015

hallo Anita Super dat je dit webinar als fijn ervaren hebt! En dat jullie zo moe waren na de tijd ,dat komt omdat jullie energetisch bezig zijn,en iedereen reageert daar weer anders op,de een wordt moe en de ander krijgt er weer veel energie van. Bijzonder blijft het dat het dier zelf aangeeft of het healing wil of niet? bedankt dat jullie erbij waren en hopelijk tot een volgende keer. groetjes Carlette

Irene
Door

Irene

op 02 May 2015

Hallo Carlette, Alhoewel ik al heel lang met allerlei soorten healing bezig ben wist ik maar heel weinig van de chakra's bij dieren, dus toch weer iets leuks bijgeleerd! Ik heb zelf geen huisdier (meer) maar ik heb een Russische dwerghamster te logeren. Helaas wil zo'n hamstertje nooit stil zitten in je handen dus heb ik hem maar in zijn kooi gelaten en heb de healing op afstand gedaan.

Carlette
Door

Carlette

op 02 May 2015

hallo Irene Wat geweldig en wat genieten voor de hamster !!en wat blijft het bijzonder dat zo`n healing op afstand net zo sterk is toch? bedankt dat je er bij was en hopelijk tot de volgende keer. groetjes Carlette

Irene
Door

Irene

op 02 May 2015

Hallo Carlette, De hamster had gisteravond en vanochtend iets vreemds met zijn rechteroogje: het was groter en boller en er zat een witte stip in. Ik heb net opnieuw gekeken en nu is het oogje bijna weer helemaal goed dus de healingsessie heeft kennelijk iets gedaan. Mooi toch! Groetjes, Irene

adriana eijses
Door

adriana eijses

op 02 May 2015

hallo carlette, ik had al een reactie gegeven maar ik ben toch iets vergeten te vragen....het gaat nu niet alleen over mijn abessijn foxy maar ook over mijn overleden muis...kan daar ook energie naar gestuurd worden want hij was voor hij was overleden zo moe...hij was ook op zijn manier afscheid van ons aan het nemen we hebben het gezien en gevoeld...en het heeft ons ook moe gemaakt en we missen hem zo ontzettend 20 jaar lijkt lang maar het is omgevlogen....we hadden zo'n sterke band met elkaar....kan ik ook energie sturen naar onze andere dieren....we hebben ook nog een flat coat bertie die steeds last heeft van oorstekeningen alvast veel dank tot de volgende webinar liefs adriana _^.^_

Carlette
Door

Carlette

op 02 May 2015

hai Adriana Ja zeker kan dat,bij overleden dieren heeft healing dan niet zo heel veel zin maaaar je kan natuurlijk altijd liefde sturen dit komt altijd aan, en wil je de healing voor meerdere dieren tegelijk doen? Ook dit is mogelijk,je stelt je dan in gedachten voor dat ze voor je staan en zo stuur je de energie dus in gedachten naar het bepaalde chakra,naar meerdere dieren tegelijk. groetjes Carlette

Annet Bourgonje
Door

Annet Bourgonje

op 02 May 2015

Vanavond heb ik een sessie gedaan met mijn kat siri. Siri heeft soms pijn in haar rug, ze probeert daar dan bij te komen maar dan raakt ze in een stuip. In een professionele sessie met een dierencoacht bleek dat zxe zich een keer verdraaid heeft toen ze van de stoel sprong. Haar conditie is hard achteruit gegaan. Nu gebruik ik een homeopatisch medicijn en daar wordt het wel beter van. Toch heeft ze bij vlagen nog weinig energie en schiet ze nog in die krampstuip. Nadat ze vanavond weer zo'n aanvla had heb ik de hartchakra, de zonnevlecht chakra en de stuitchakra aangepakt. Ze bleef netjes tegen mij aan liggen en begon te spinnen. Bij de hartchakra ontspande ik mij op een gegeven ogenblik met een diepe zucht en toen dacht ik volgens mij is deze nu klaar. Bij de andere chakra kon ik de tinteling in mijn handen goed voelen. Ik hoop dat het bij haar ook heeft gewerkt. Ik hoop dat het groene t-shirt dat ik aan had ook hielp. Ik vond de healing sturen naar de dieren in nepal heel erg mooi. Ik kon een paard of zoiets zien die op zijn rug ging rollebollen. Van een poes kreeg ik een dankbaarheid terug. Zij had het wel hard nodig. Het gaf mij tranen in de ogen. Dank dat ik dit vandaag heb mogen doen.

Carlette
Door

Carlette

op 03 May 2015

hallo Annet Wat bijzonder zeg,maar wat super goed van jou dat je het zo goed oppakt en er gewoon weer voor gaat zitten,en dan de reactie van de kat....geweldig,zo mooi hoe de dieren aangeven wat ze nodig hebben. En voor jouw ervaringen wat betreft onze bijdrage aan Nepal,wat mooi!!!! ik heb hier verder eigenlijk geen woorden voor,dit is waar we het voor doen!!! Ook wil ik jou weer bedanken voor jou bijdrage deze keer en hopelijk tot de volgende keer. groetjes Carlette

Jolande Gozeling
Door

Jolande Gozeling

op 02 May 2015

Hallo Carlette, deze keer heb ik bij Sam de healing gedaan omdat ik het gevoel heb dat hij even wat extra's kan gebruiken en dat Jake nu wel redelijk stabiel is. Hij was natuurlijk in de tuin maar met gedachten werkt het prima, wel tintelen mijn handen en worden ze zwaar. Bij de ene chakra tintelden ze meer dan bij de andere heel apart. Ik vond het weer een bijzondere ervaring. Ook na afloop toen wij allemaal voor de dieren in Nepal bezig waren zag ik ook de wolk, de slurf naar je hoofd. Toen ik klaar was ging deze ook inderdaad weg en het samen smelten van die wolken in een wolk vond ik mooi. Bedankt weer en tot de volgende keer, helaas ben ik 15 mei aan het werk.

Carlette
Door

Carlette

op 03 May 2015

hallo Jolande Mooi is dat toch he dat je de tintelingen in je handen voelt en inderdaad de een voelt tintelingen de ander zwaarte, weer een ander zal hele warme of juist koude handen krijgen,dat is voor iedereen weer anders en natuurlijk altijd weer een aparte ervaring. En dat je bij het ene chakra meer voelde dan bij het andere kan kloppen hoor, het ene zal ook meer nodig zijn dan het andere. Ik vond het ook heel mooi om deze bijdrage samen met zo`n mooie grote groep te doen,zo kunnen wij ook een steentje bijdragen,dus nogmaals hartelijk bedankt. Jammer dat je de volgende keer er niet bij kan zijn maar ook in Juni staat wel weer een webinar gepland dus hopelijk zie ik je dan. groetjes Carlette

anita
Door

anita

op 04 May 2015

Hallo carletteik vond het heeel bizonder dat te doen.Mijn handen tintelden wel een beetje maar zit wel met 2 berner sennen hondjes dus weet niet of ze er allebei van genoten hebben want ze kunnen namelijk niet stil blijven zitten allebei hopelijk kan ik de volgende keer weer mee doen en hopelijk komen er nog veelhartelijk dank voor dat mooie moment

Carlette
Door

Carlette

op 04 May 2015

hallo Anita Wat fijn dat je ervan genoten hebt, en de honden vast en zeker ook :-) Je kunt het de volgende keer ook heel bewust op afstand doen hoor,het werkt net zo sterk en dan hoef jij niet bang te zijn dat ze gaan lopen,je richt je aandacht dan ook gewoon op de chakra`s maar dan doe je dat in gedachten. Heel graag tot de volgende keer. groetjes Carlette

Nadia
Door

Nadia

op 15 May 2015

Hoi Carlette, ik heb een vraagje. Waarom beginnen we steeds met de bovenste chakra's? Voor mij voelt het logischer om met de stuitchakra te beginnen. Maar ik kan me best voorstellen dat het bij dieren anders gaat.

Annemieke Muis
Door

Annemieke Muis

op 15 May 2015

Na de healing ligt er nu een totaal ontspannen teckel op mijn schoot, terwijl ze ervoor rusteloos op de stoel zat/lag.. Heel bijzonder om haar te voelen ontspannen.

Carlette
Door

Carlette

op 15 May 2015

hallo Annemieke Wat mooi!!! Prachtig hoe duidelijk het dan voor jou is hoe deze healing dan werkt,ga nog maar lekker even genieten van de ontspannen teckel,en hopelijk tot de volgende keer. groetjes Carlette

Rita
Door

Rita

op 15 May 2015

Hoi Carlette, Ik vond de webinar heel goed en duidelijk en vooral heel makkelijk om mee te doen. Ik heb 3 honden maar heb er alleen maar 1 gekozen om mee te doen aan dit webinar en het was best wonderlijk dat 40 minuten lang geen van de honden geblaft heeft. Taiga (de hond die meegedaan heeft) heeft problemen met onzekerheid dus ik moet nog even afwachten om te zien hoe deze healing haar geholpen heeft. Ik laat het nog wel weten. Hartsikke bedankt! grt Rita

Carlette
Door

Carlette

op 15 May 2015

hallo Rita Ik zou het inderdaad heel fijn vinden als je dat nog een keer door zou willen geven.En je kan deze healing ook zelf thuis geven hoor,gewoon eerst gronden en daarna contact maken met het universum. Dit licht via je hart naar je handen sturen en dan kan je zo zelf aan de chakra`s werken. succes en hopelijk zie ik jou de volgende keer ook weer. groetjes Carlette

Gemma
Door

Gemma

op 15 May 2015

Hoi Carlette, ik heb 3 honden. Eentje perfect in balans, een oudere hond en een voormalig broodfokhondje. Kon geen keuze maken tussen de 2 laatste en ben tussen ze in gaan zitten. Opvallend was dat het 3e hondje vanaf het begin er heel graag bij wilde zijn. De oudere hond vond het heerlijk, heeft me een paar keer aangekeken en diep geslapen. Het voormalige broodfokhondje was in eerste instantie onrustig en ontwijkend; vanaf de 3e chakra kwam er rust en diepe slaap. Vraag: jij geeft steeds aan "voel de chakra"; dat kan ik nog niet thuisbrengen. Hoe voel ik dat? Dank je wel!

Carlette
Door

Carlette

op 15 May 2015

hallo Gemma Goed dat je dat vraagt hoor. Als ik zeg 'voel je de chakra', dan kan het zijn als je met je hand boven het chakra zit dat je een tintelend gevoel krijgt, maar een ander krijgt een gevoel van stroming in zijn handen. Iedereen voelt dat weer anders.En soms kan het ook zijn dat je niks voelt, maar ik ben wel van mening dat energie altijd werkt en natuurlijk dat liefde en positieve energie altijd goed doet. Wel mooi zeg hoe de honden er op reageerden,je hoort en leest heel vaak dat de honden er rustiger van worden, maar dat komt ook door diegene die de energie stuurt. Je wordt er zelf ook rustiger van. Hopelijk ben ik zo duidelijk genoeg geweest,en hoop ik ook jou de volgende keer weer te zien. groetjes Carlette

Femke
Door

Femke

op 15 May 2015

Hoi,bedankt voor de begeleide healing. M'n lieve hond lag heel ontspannen te slapen, ik heb op afstand geheald. Toen we net gestart waren, keek hij me vanaf de bank een moment intens aan en sliep daarna weer rustig verder. De energie voelde ik met name in m'n handpalmen.Nog via deze weg wel een vraagje: kan ik nog iets anders ondernemen (actie, handeling, energetische gedachte bijv.) om zijn hartchakra te versterken/ meer in balans te krijgen?Nogmaals bedankt en een fijne dag!

Carlette
Door

Carlette

op 15 May 2015

hallo Femke Ik vind het zo mooi hoe de dieren laten weten dat er aan hun wordt gewerkt,even een blik en dan is het goed,prachtig! Op jouw vraag of je het hartchakra kan ondersteunen/versterken...jazeker kan dat ,zie dan in gedachten het gebied voor je en dan stuur je in gedachten een heel liefdevol laagje, doe dit om het gebied heen. Deze vul je dan weer met jouw hartliefde voor het dier en zo krijgt het dier extra bescherming. (dit is 1 manier) Zo zijn er natuurlijk nog veel meer manieren maar door gedachtenkracht kan je zo veel doen,dat is heel erg sterk! Succes en hopelijk tot de volgende keer!

Carlette
Door

Carlette

op 15 May 2015

hallo Nadia,dit is willekeurig hoor, wel beginnen we heel bewust niet direct met het hartchakra want daar zouden de dieren van kunnen schrikken.Op deze manier wordt het mooi opgebouwd,maar als jij een healing geeft en je vindt het fijner om zelf bij de stuit te beginnen dan moet je dat gewoon doen hoor . groetjes en hopelijk tot de volgende keer

Netty
Door

Netty

op 15 May 2015

Haha, alle honden gingen meteen een stuk verder van mij af liggen, ze hoefden blijkbaar niet. Verder was het best interessant hoor.

Carlette
Door

Carlette

op 15 May 2015

hallo Netty hahaha ,het kan ook zo zijn dat het nu te dicht bij kwam. Als je zelf thuis nogmaals deze healing geeft wie weet komen ze dan bij je liggen,maar nogmaals ook op afstand werkt deze methode super krachtig. Bedankt dat je erbij was en hopelijk tot een volgende keer. groetjes Carlette

Gwendolyn
Door

Gwendolyn

op 15 May 2015

Hallo Carlette, het was mijn eerste keer. Bij de sleutelchakra lag mijn hond op de bank en keek even raar op, maar bleef rustig liggen en leek tevreden. Daarna ging ze spelen met mijn andere hond en heb ik de healing via mijn gedachten gedaan. In gedachte legde ik mijn handen op de chakra's. In het begin had ik meer tijd nodig om me te concentreren, want de hondjes speelden en blaften om me heen, maar het ging steeds beter en later was ik de rust zelve. Wat heerlijk om te doen! Ik weet niet of mijn hond iets heeft gemerkt omdat ze lekker aan het spelen was, maar ik ben ervan overtuigd dat de energieen zijn gaan stromen. Ik wil dit vaker doen! Ik had mijn vriendinnen uitgenodigd, maar ze staan er nog niet open voor. Bedankt!

Carlette
Door

Carlette

op 15 May 2015

hallo Gwendolyn Ja hoor ik ben er van overtuigd dat de energie op deze manier zijn werk doet. Mooi om te horen dat je er zelf ook steeds verder inkwam. Ik vind het fijn dat je een andere keer ook weer mee doet ..en wat betreft je vriendinnen...je hebt het gezegd en dus is het zaadje geplant ;-) groetjes Carlette

jacqueline
Door

jacqueline

op 15 May 2015

hallo Carlette, bedankt weer, ik was van plan om vandaag een foto van een paard te gebruiken, maar de poes ging naast mijn laptop liggen , met haar kop op mijn arm , en was niet van plan te vertrekken. zij heeft de hele tijd heerlijk geslapen.. na afloop stond zij op en ging zich wassen. soms voelde ik mijn vingertoppen warm worden en tintelen. of het geholpen heeft weet ik niet maar zij vond het heerlijk. wilde nog even vragen hoe het met rosa gaat... jacqueline

Carlette
Door

Carlette

op 15 May 2015

hallo Jacqueline Wat lief dat je daar nog aan denkt, maar het gaat goed met Rosa. Hij blijft wel als enige veel in de tuin en het huis, maar hij is weer van de schrik bekomen (en wij ook haha) Ik denk dat de poes dacht...nu ben ik aan de beurt haha. Ach, dan doe je de volgende keer gewoon weer mee, maar dan met de foto van je paard ;-) hopelijk tot een volgende keer groetjes Carlette

Irene
Door

Irene

op 18 May 2015

Hoi Carlette,Ik las net de ervaringen van Jacqueline en het viel me op dat ze het over Rosa - jouw poes die was weggelopen - had. Wat fijn dat hij terug is! In het vorige healing-webinar, dat ik ook heb meegedaan, werd er door zo'n 70 deelnemers liefde gestuurd naar Rosa en een 'oproep' om naar huis terug te komen toch? Ik kan me herinneren dat je ergens zou vermelden als hij terug was maar dat bericht heb ik kennelijk gemist. Ben wel heel blij voor je en voor Rosa natuurlijk!

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 19 May 2015

Hoi Irene, We zijn inderdaad ongelooflijk blij dat hij weer heelhuids terug is. De volgende dag is er via de Zomerhof een bedankmailtje van mij verstuurd naar alle deelnemers van dat webinar. Misschien heb je dat gemist, maar dan in ieder geval alsnog mijn welgemeende dank voor je inzet tijdens dat webinar!! Groetjes, Carlette

Rita
Door

Rita

op 15 May 2015

Hondje Kismo genoot erg van de healing, erna werd ze erg speels.

Carlette
Door

Carlette

op 16 May 2015

hallo Rita Fijn toch hoe die dieren van een healing kunnen genieten,en waarschijnlijk heeft Kismo genoeg energie van jou gekregen ;-) hopelijk tot een volgende keer groetjes Carlette

Angelique
Door

Angelique

op 15 May 2015

Vandaag voor het eerst meegedaan. Onze hond lag onder de keukentafel dus daar ben ik ook maar gaan zitten :-) Ik geef onze dieren (hond en twee poezen) regelmatig een healing. En kwam er vanochtend weer achter hoe leuk en bijzonder dit is. Rex reageerde er goed op, was heel rustig. De ene chakra was beter voelbaar dan de andere. Af en toe had hij wat stuiptrekkingen. Ik ben nu voor mezelf aan het uitwerken waar welke chakra voor staat, zodat ik het overzichtelijk op een paar blaadjes heb. Bedankt voor het meedoen. Ik word zo gelukkig van dieren, ze zijn zo puur. Tot de volgende keer.

Carlette
Door

Carlette

op 16 May 2015

hallo Angelique Ja heerlijk zijn dieren he, zulke pure wezens. En het kan kloppen hoor dat je het ene chakra beter voelt dan het andere,en het kan best zijn wanneer je de volgende keer meedoet dat je dan andere chakra`s beter voelt. Hoop je de volgende keer ook weer te zien! groetjes Carlette

Katja
Door

Katja

op 28 May 2015

Allereerst heel erg bedankt voor het geven van deze healing webinar. Wat een mooie ervaring! Hier in huis kater Sammy die zijn soms onzekerheid onder zijn stoere imago verstopt en daardoor soms geprikkeld kan reageren, poes Tika, een trauma katje die erg bang en onzeker reageert op alles wat nieuw is en heel lang nodig heeft vertrouwen op te bouwen met andere mensen dieren en situaties, reu Nikos, Jack russel/teckel kruising, ontzettend gevoelig en een hart van goud, teefje Nona, jack russel, enthousiast, nieuwsgierig, zacht karakter met voldoende pit maar is niet graag alleen,. Het begin van de healing zaten beide honden vrijwillig op schoot. Sammy en Tika heb ik in gedachte meegenomen door me voor te stellen dat uit mijn handen 4 energiedraden gingen naar elk dier en betreffende chakrapunten. Nikos heeft de handoplegging van het sleutelchakra helemaal opgenomen en is toen lekker naar zijn mandje verhuisd. Nona bleef liggen en na de keelchakra kroop ze lekker tegen Nikos aan in het mandje. Ik heb de healing verder gedaan door in gedachte de energie te sturen. Na de healing kwam er een ontzettend mooi gevoel van dankbaarheid binnen bij me. Nona en Nikos liggen nu lekker samen in hun mandje. Tika was veel rustiger dan normaal en van Sammy kreeg ik ontelbare kopjes. Dankjewel voor deze mooie ervaring en begeleiding, iets wat ik vanaf nu zeker vaker zal gaan toepassen. Voor Tika zal dit zeker een sprong voorwaarts zijn om meer vertrouwen te krijgen en meer te gaan genieten zodat dit schuwe meisje vanuit vertrouwen meer kan gaan ontdekken.

Carlette
Door

Carlette

op 28 May 2015

hallo Katja Wat een ontzettend mooi resultaat en zo duidelijk , geweldig!! Gewoon door gaan want de dieren genieten er echt van en inderdaad op welke manier je de energie stuurt maakt niet uit dus als voor jou met energie draden uit je handen goed werkt, gewoon blijven doen ;-) 17 Juni is er s`avonds weer een gratis dieren healing,je bent natuurlijk ook dan weer erg welkom :-) Het is zo fijn dat wij allemaal mee kunnen helpen aan een betere wereld voor mens en dier! groetjes Carlette

Maaike
Door

Maaike

op 17 Jun 2015

Allereerst heel erg bedankt, het was een bjzondere ervaring. Ik ben mijn hond een healing gaan geven tijdens de sessie, zij bleef heel rustig liggen maar toen ik bij de hartchakra bezig was stond ze op en liep naar de waterbak. Ben toen verder gegaan met visualisatie. Verder voelde ik duidelijk de tintelingen in mijn handen vond het heel mooi en fijn om te mogen doen, nogmaals dankje welLieve groet, Maaike

Carlette
Door

Carlette

op 17 Jun 2015

hallo Maaike Wat een geschenk is dat toch? Dat je dit zelf mag en kan doen. Ik blijf het bijzonder vinden hoeveel mensen hieraan meedoen. En het gebeurt inderdaad heel vaak dat wanneer je bij de hartchakra van het dier komt dat die onrustig wordt of wegloopt. Maar goed van je dat je het zo goed hebt opgepakt, dat je verder ging door middel van visualisatie! Hopelijk tot een volgende keer Groetjes Carlette

viviana
Door

viviana

op 17 Jun 2015

mijn kleine pup wil niet zo goed groeien en heb ik deze healing gegeven tijdens de healing begon ze te trillen en bij de laatste de stuitchakra gaf ze 3 kleine piepblafjes.

Carlette
Door

Carlette

op 17 Jun 2015

hallo Viviana Wat lijkt me dat vervelend zeg,al die zorgen om zo`n kleintje,maar wel vind ik de reactie bijzonder en weer heel duidelijk een teken dat een healing wat doet! Hopelijk tot een volgende keer Groetjes Carlette

Angela
Door

Angela

op 17 Jun 2015

Lieve Carlette,Bedankt voor dit webinar, ik vond het prettig om door jou begeleid te worden.Er is bij mij wel wat onduidelijkheid over mijn eigen positie/houding tijdens het healen. Ik ben bij mijn hond gaan zitten op de grond, ( heb wel van tevoren meegedaan met het aarden..) waardoor ik dan weer op mijn knieen zat en dan weer op mijn hurken, heel ongemakkelijk want hij bleef draaien. Dan weer ging hij op zijn rug liggen dan weer rolde hij op zijn zij. Tijdens het healen van voorhoofd en kruinchakra draaide hij steeds met zijn kop. Maar hij bleef wel liggen en was niet van plan om weg te lopen. Nu ligt hij heerlijk te slapen.Onlangs is bij hem Leishmania ontdekt een nare sluipmoordenaar en ik hoop hem hiermee te hebben ondersteund.. Maar ik weet niet hoever healing kan gaan?Toch bedankt! Het was een fijne ervaring om dit samen met Carlette en zoveel anderen samen te doen!Liefs Angela

Carlette
Door

Carlette

op 17 Jun 2015

hallo Angela Ik kan me voorstellen dat je dan denkt 'oke en hoe moet ik nu gaan zitten?' :-) Maar op de momenten dat het dier onrustig wordt kan je ook het chakra wat volgt in gedachten de healing geven,dit is voor jou een stuk minder onrustig plus daarbij voelt het dier echt wel die liefdevolle en healende energie. Dus vaak komen ze alsnog bij je liggen.En ik ben van mening dat iedere keer dat je healing geeft het dat dier goed doet,dus alle beetjes helpen. Hopelijk tot de volgende keer en sterkte en succes met de hond ! groetjes Carlette

Inca van Beek
Door

Inca van Beek

op 17 Jun 2015

Hoi Carlette, allereerst bedankt voor deze duidelijke healing webinar. Ik heb deze healing bij mijn hond (11 jaar) gedaan. In het begin ging hij lekker liggen maar toen ik bij de kruin. voorhoofd en keel chakra kwam werd hij erg onrustig.....nu heal ik vaker mensen en weet inmiddels dat ik best een krachtige energie doorgeef, dus heb de energie wat laten weg vloeien en ben rustig verder gegaan. Bij het hart chakra werd hij weer rustig en ging zuchtend rustig liggen. Heerlijk om te doen. Wij werden er heel gelukkig van. Ik hoor zijn darmen geluidjes maken en hij zucht ook nog steeds zeer te vrede na :-) Nogmaals bedankt voor je rustige en duidelijke begeleiding en uitleg waar de chakra's voor staan.

Carlette
Door

Carlette

op 17 Jun 2015

hallo Inca Heel graag gedaan en super van je dat je de extra energie af laat vloeien, en nu lekker nagenieten :-) hopelijk tot de volgende keer Groetjes Carlette

samantha
Door

samantha

op 17 Jun 2015

Hallo, het was mijn eerste keer om dit te mogen meemaken, het is fantastisch. Bij de eerste 2 chakra punten moest ik achter mimzy (mijn kat) aanlopen, daarna ging hij lekker liggen en mocht ik alleen voelen, bij de 2 chakra punten die erna kwamen. bij de 5de het hartchakra begon hij onrustig te worden en te bijten dus liet ik hem eventjes met rust en heb het met mijn gedachten proberen te sturen. bij de 2 chakra's erna mocht ik hem niet aanraken maar wel erboven dus heb rustig kunnen voelen en het juiste kleur licht naar toegestuurd. bij de laatste de stuitchakra begon hij zijn natuurtijke Prrr te laten horen van jaa daar zit hij en mocht ik hem aanraken zodat ik ook het juiste licht naar toegestuurd kon worden. Hij ligt nu lekkker rustig te slapen.Tijdens dit hele gebeuren werden mijn handen erg warm, rechts meer dan links dus heb voornamelijk alles met mijn rechterhand gedaan. voel nu soort kalmte en rust door wat mimzy uitstraalt, hij lijkt wel uitgeput. ook ik zelf ben best wel moe nu.misschien een tip voor de volgende keer om ook gezamelijk weer te aarden als afsluiter, dit heb ik nu zelf gedaan, maar ik zou het wel fijner vinden om dit gezamelijk te doen.verder was het echt een super ervaring ik ga dit zeker vaker oefenen/doen ook op mijn andere twee katten en hamster :) heb ook aantekeningen gemaakt welke chakra welke kleur is zodat dit niet mis kan gaan :)echt super bedankt dat ik dit mocht meemaken :)Groetjes samantha

Carlette
Door

Carlette

op 17 Jun 2015

Hallo Samantha hahaha geweldig dat je eerst achter de kat aan moest lopen (dit had je ook wel in gedachten kunnen doen maar ik vind dit leuker ;-) ) Je hoort inderdaad vaker dat dieren bij het hartchakra wat onrustiger worden,ook dit kan weer een teken zijn van je dier van " oké, dit is dichtbij genoeg". Geweldig dat je dit vaker gaat doen bij je andere dieren, ze zullen je dankbaar zijn! hopelijk tot de volgende keer Groetjes Carlette

anne
Door

anne

op 17 Jun 2015

Hallo Carlette,Bij mij gebeurde het volgende; Mijn handen begonnen te tintelen, ik begon te gapen, Toen ik het witte licht tot in mijn hart liet komen kwamen er tranen in mijn ogen. Daarna tintelden mijn handen tot aan mijn ellebogen. Een van de katten kwam naast de laptop liggen tijdens de hartchakra , ik zag zijn ademhaling goed op en neer komen , vorige keer liepen ze weg, dus dat gaat steeds beter, de rest van de healing heb ik op afstand gegeven. Het was weer een fijne ervaring, Bedankt hieervoor, groetjes Anne al met al

Carlette
Door

Carlette

op 17 Jun 2015

hallo Anne Wat ontzettend fijn dat je zo goed de reacties kan merken en natuurlijk dat het steeds beter gaat,je moet natuurlijk niet vergeten dat zo`n diertje ook opeens denkt hee wat gebeurt er nou? maar nu beginnen ze eraan te wennen SUPER!! hopelijk tot de volgende keer. Groetjes Carlette

Berna
Door

Berna

op 17 Jun 2015

Hele prettige ervaring. Mijn hond Banjer is al een paar dagen uit z'n doen. Hij zat op schoot maar dat voelde niet prettig, hij is naast mij gaan liggen en ik heb via mijn gedachte de energie gestuurd. Banjer slaapt nu heel rustig en voor mij voelt het ook ontspannen (geeuwen). Hopelijk tot de volgende keer. Groetjes Berna

Carlette
Door

Carlette

op 17 Jun 2015

hallo Berna Wat super toch, en ik blijf het zeggen.. dieren laten zo vreselijk goed merken wat ze wel en wat ze niet willen.Fijn dat je erbij was en hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Carlette

joop
Door

joop

op 17 Jun 2015

Dank voor het webinar. Was fijn om weer eens te doen samen met de hond. Ze werd er rustig van. Net als ik zelf overigens. De energie stroomde. In een ver verleden eens een cursus diercommunicatie gedaan, wat prima beviel. Door allerlei hectiek niet veel meer mee gedaan. Werkend met honden komt het gevoel wel steeds meer terug. Dus een fijne ervaring. Dank nogmaals!

Carlette
Door

Carlette

op 17 Jun 2015

hallo Joop Wat fijn te lezen dat je de energie goed voelde stromen en inderdaad... het is niet alleen fijn voor dier maar zeker ook voor mens ;-) hopelijk tot de volgende keer Carlette

joop
Door

joop

op 17 Jun 2015

Hoi Carlette, ga ik zeker doen. Dank voor het duidelijke webinar!

Carlette
Door

Carlette

op 17 Jun 2015

Graag gedaan Joop!! :-)

Nicole
Door

Nicole

op 17 Jun 2015

Jammergenoeg kon ik pas een kwartier later inloggen. Kleine kinderen op bed leggen en man nog aan het werk. Maar ik heb toch gelijk meegedaan.Mijn Hond lag heerlijk op de grond ben er naast gaan zitten en ze lag heerlijk rustig. Na de healing heel ontspannen.Ik ga het met mijn andere dieren ook proberen.Bedankt!Groetjes, Nicole

Carlette
Door

Carlette

op 17 Jun 2015

hallo Nicole Het scheelt, dan heb je toch alle chakra`s mee kunnen doen ondanks dat je wat later was ;-) En ik kan het zeker voor alle andere dieren aanraden!!. hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Carlette

adriana
Door

adriana

op 17 Jun 2015

lieve allemaal, ik heb de healing weer gedaan met mijn lieve abessijn foxy, hij heeft het nog steeds moeilijk met het gemis van zijn maatje muis ik moet er zelf ook nog steeds om huilen en ik denk dat foxy mij goed aanvoelt hij lag tijdens de healing in de hangmat heb hem heerlijk aan kunnen raken en lag heerlijk ontspannen te spinnen heb er heel veel van genoten ben er zelf ook wat rustiger van geworden dus volgende keer zijn we weer van de partij.......heel veel dank lieve groet adriana

Carlette
Door

Carlette

op 17 Jun 2015

hallo Adriana Ik kan het me zo goed voorstellen ,dat gemis van een dier. En zeker voelen andere dieren dat en ook jouw gevoelens, maar ik ben blij dat jullie er allebei rustiger van zijn geworden. Hopelijk tot een volgende keer Groetjes Carlette

Miranda
Door

Miranda

op 17 Jun 2015

Wat een bijzondere ervaring om mee te maken. Ik voelde de energie door mijn handen stromen, mijn vingers tintelden. Lilly, een van onze honden, was degene waar ik de healing op heb toegepast. In het begin bleef ze rustig liggen, maar aangekomen bij het chakra boven op haar hoofd werd ze erg onrustig. Ze begon heen en weer te draaien en met haar voorpoten over haar neus te wrijven en te hijgen. Met de voortgang van de healing stond ze op om ergens anders te gaan liggen. Ze bleef onrustig, maar ik kreeg tussendoor nog wel een lik over m'n oor van d'r. En ze liep niet weg, maar bleef bij me liggen. Voor mij was het de eerste keer dat ik een healing heb toegepast, maar zeker niet de laatste. Dank je wel hiervoor.

Carlette
Door

Carlette

op 17 Jun 2015

hallo Miranda Wat een mooi bericht en wat lief van haar dat ze je toch tussendoor nog even bedankte. Wat een emotie ..geweldig,en dat dit niet de laatste healing was,dat kan ik alleen maar toe juichen ;-) Hopelijk tot een volgende keer Groetjes Carlette

Jolande Gozeling
Door

Jolande Gozeling

op 17 Jun 2015

Hoi Carlette, Sam en Jake waren alletwee binnen. Sam ging aan de andere kant van de kamer zitten, dus dat was duidelijk en Jake liep van boven naar beneden. Op een gegeven moment komt hij weer boven, gaat kopje geven en springt op de leuning van de bank en gaat heel hard snorren. Daarna gaat hij op de andere leuning liggen nog steeds snorrend. Opeens komt hij dichtbij en gaat op een kussen liggen. Dus de laatste chakra's kon ik lijfelijk bij hem doen. Volgens mij begint hij het fijn te vinden, maar moest wennen aan de energie die uit mijn handen stroomt, want ze tintelen echt behoorlijk, of ik geef misschien per ongeluk te veel energie. Dank je wel weer.

Carlette
Door

Carlette

op 17 Jun 2015

hallo Jolande Wat mooi om te horen en wat prachtig om mee te maken lijkt me hoe de katten op de healing reageren. En het kan zeker hoor dat ze er eerst aan moeten wennen,maar met dieren die er eerst wat wantrouwig tegen over staan hoor en zie je vaak dat ze het lekker beginnen te vinden.Zo mooi hoe de natuur werkt en dat alles heb JIJ mogen doen!! Hopelijk tot een volgende keer Groetjes Carlette

Stephanie
Door

Stephanie

op 18 Jun 2015

Gister voor het eerst mee gedaan... (ben zelf bezig met een studie over energieën) Op het moment dat we de rode gloed door ons heen moesten laten gaan en dat je handen warmer kon worden, begon de jongste me uit te dagen met blaffen, en happen naar me handen (op speelse manier happen) Ze was ook erg onrustig gedurende webinair, naar buiten grommen, heen en weer over de bank lopen, Denk dat ze er even aan wennen moet. Shanti de oudste heeft maandag een operatie gehad die was diep aan het zuchten maar bleef wel heel rustig er onder, wel bleef ze opgerold liggen op haar kussen.Helaas werden we ook ondertussen gestoord door de deurbel... Dus was er daarna eigenlijk even helemaal uit. maar ik ga het zeker opnieuw proberen! Vond het een super leuke webinair! helaas redt ik de volgende keer niet ivm de tijd maar ik ga me zeker nog een keer aanmelden!ohja en op het moment dat we het licht door ons kruin heen moesten laten gaan naar het hart... wow dat tintelde op mijn hoofd!

Carlette
Door

Carlette

op 18 Jun 2015

hallo Stephanie Het gebeurt inderdaad vaker hoor dat de dieren er aan moeten wennen. Je stuurt natuurlijk wel in 1 keer een grote dosis liefdevolle energie naar het dier en voor sommige dieren kan dat best wel vreemd aanvoelen. Maar als je het vaker doet dan gaan ze er echt van genieten :-) Jammer inderdaad van de deurbel, maar wel fijn dat je een van de volgende keren weer meedoet! Groetjes Carlette

Jeanny
Door

Jeanny

op 18 Jun 2015

De poes Geneviere 15 jaar oud heeft wat last van nierfalen,. Ze wil niet op schoot en ik heb de helft van de healing met mijn handen en de andere helft visueel gedaan, Ze ligt nu heel ontspannen op de grond, zo ziek ik haar eigenlijk nooit. Ik heb zelf reiki gedaan en ik kan bij mensen pijn bestrijden,Ik heb het ook bij mijn dieren geprobeerd maar ik wist nooit of het werkte, In elk geval veel dank voor deze healing groeten van Jeanny

Carlette
Door

Carlette

op 18 Jun 2015

hallo Jeanny Wat vervelend zeg dat de poes ziek is, maar je hebt haar in ieder geval goed ondersteund met de healing. En super van je dat je de manier van healen aangepast hebt aan het moment. Gewoon lekker doorgaan met reiki geven hoor!! Hopelijk tot de volgende keer, groetjes Carlette

Ilse
Door

Ilse

op 19 Jun 2015

Hallo Carlette,Woensdagavond 17 juni heb ik voor het eerst aan jullie webinar meegedaan. Hartelijk dank voor de zeer duidelijke uitleg, het gaat ook kalm aan, geen haast, dat is fijn. Onze honden hebben heel rustig gelegen, eentje lag naast me op de grond, stond op en ging ergens anders liggen. Dat was toen ik bij haar achterlijfje kwam met mijn hand. Ze komt uit Polen en heeft een nare ervaring gehad, auto ongeluk, 9 weken in het gips gelopen wat niets geholpen had. In Nederland aangekomen is ze geopereerd aan haar rechterachter pootje ( door de breuk een plaatje met schroefjes geplaatst) en ze heeft geen staart,die was verlamd door het ongeluk. We hebben haar nu 4 jaar. Ze houdt mij altijd goed in de gaten, waar ik ben is zij ook, net een schaduw. Ze heeft woensdagavond heel relaxed geslapen, dat doet ze altijd wel,maar ze lijkt nu na een paar dagen ,veel meer rust te hebben. Af en toe piept ze weleens als ze een verkeerde beweging maakt of opspringt, maar dat heeft ze sinds woensdag niet meer gehad. Het was een heel fijne healing, de volgende keer ben ik er zeker weer bij. Ik heb bij de reacties gelezen dat je meerdere honden tegelijk kunt behandelen, is dat zo? De andere honden waren ook heel ontspannen. Alsnog bedankt en tot de volgende keer.Lieve groetjes, Ilse.

Carlette
Door

Carlette

op 19 Jun 2015

hallo Ilse Wat mooi zeg dat je al resultaat merkt, vooral als het beestje al zo`n verleden heeft. Super, en inderdaad, jij stuurt de energie. Die gaat bij veel mensen door de handen, maar je kan hem bijvoorbeeld ook door je ogen sturen of door je gedachten. En waarschijnlijk, omdat de andere dieren ook rustig waren, hebben die ook wat van de liefdevolle healing meegekregen. Fijn dat je er een volgende keer weer bij bent. Groetjes Carlette

Talitha
Door

Talitha

op 19 Jun 2015

Enorm bedankt voor de mogen volgen van de healing van je eigen dier met handen. Heb het als zeer positief ervaren. Hardy is heel gemakkelijk en bij hem kan ik meer dan bij onze Daisy. Daisy komt uit Griekenland en heeft nare ervaringen op gedaan, ik merkte met haar chackra's dat deze niet goed ontwikkeld zijn waardoor zijn soms bepaald gedrag vertoont. Hier gaat nog heel veel werk zitten om dat goed te krijgen, als ik met haar bezig ga word ze onrustig en erg verlegen. Ik hoop met veel oefenen dat haar chackra's beter ontwikkeld gaan raken waardoor ze ook de rust en het vertrouwen in haar zelf gaat vinden. Ik ga deze websinar zeker nog een keer volgen om goed te dingen te kunnen opschrijven, was nu de eerste keer dus wist ook niet wat me te wachten stond, maar weet wel de volgende keer ga ik veel opschrijven en hoop ik op deze manier Daisy wat meer stabiel te krijgen, dat is gewoon iets wat ze verdient. Ze is een super lieve, inteligente, grappige hondje die het verdient om een gelukkig en angst vrij leventje te krijgen. Werk hier al 3 jaar aan, en ik denk dat dit hierbij echt gaat helpen.

Carlette
Door

Carlette

op 19 Jun 2015

hallo Talitha Vast en zeker dat het enig invloed heeft hoor. Misschien ook wel goed dat je dit regelmatig doet bij dit hondje. Voel gewoon goed in hoe de chakra's staan, misschien moeten ze wat open gezet worden of juist wat verder dicht. Dit kan jij zelf doen met behulp van visualisatie, want inderdaad voor dit hondje is het fijn om zo opgevangen te worden. Dus hopelijk tot de volgende keer en mocht je vragen hebben wat betreft de chakra's afstemmen.... stuur dan maar even een mailtje naar de Zomerhof dan krijg ik hem wel. info@dezomerhof.nl groetjes Carlette

ine folmer
Door

ine folmer

op 21 Jul 2015

Hallo, ik woon op Kreta en hrn nu ns al mijn rashonden een straathond. Veel van mijn vrienden hebben ook honden uit dit soort landen en veel van deze honden vertonen hetzelfde gedrag als die van jou, net zoals mijn Rudi. Ik geloof zeker dat wij ze op deze manier kunnen helpen en ik wens je dan ook veel succes. Gr. Ine

Carlette
Door

Carlette

op 22 Jul 2015

wat lief van jou Ine En absoluut deze dieren hebben zo veel meegemaakt en mogen nu echt in balans gebracht worden en op deze manier kunnen we beetje bij beetje de dieren helpen..mooi toch? groetjes Carlette

Simone
Door

Simone

op 21 Jul 2015

hallo, dank je voor de sessie. Doordat mijn hond een liggende positie aannam, werd mijn houding niet echt makkelijk. Het voelen was aan het begin erg sterk, warme handen en de plaatsen van de chakra's waren ook warm. Verderop in de sessie kwamen er helaas een paar stoorelementen.... Mijn hond (Kay) vindt het nooit fijn als je hem aan de voorkant nadert, hij draait dan altijd zijn kont naar je toe. Als je staat en hij komt op je af doet hij dit ook altijd met zijn achterste naar je toe gaan staan. Wat kan hiervan de reden zijn? Daarnaast is hij erg dominant en door zijn agressieve houding naar andere reuen niet handelbaar meer, vandaar dat we besloten hebben hem te laten castreren. Dit is nu 5 weken geleden, echter merk ik nog niet veel aan zijn karakter. Het is een Rottweiler van 3 jaar en erg aanhankelijk naar mijn man. Hij is dan ook ieder moment van de dag bij hem geweest toen hij pup was. vanaf dat Kay 1,5 jaar was, was dit niet meer aan de orde en was hij vaker alleen. Echter de aanhankelijkheid van Kay naar mijn man toe is gewoon extreem. Nu heeft een Rottweiler normaliter maar 1 baas. Hoe kan ik via healing mijn hond ondersteunen? Daarnaast heeft hij ook nog een zwelling in zijn voorpoot tussen de botten dat bij normaal speelgedrag hem erg parten speelt en waardoor hij kreupel gaat lopen.

Carlette
Door

Carlette

op 22 Jul 2015

hallo Simone Jeetje zeg wat een verhaal. Allereerst, healing ondersteunt altijd dus ga daar gewoon mee door. En als hij het niet fijn vindt dat je aan hem zit,of bij bepaalde plaatsen op zijn lichaam niet ga dan in gedachten de healing verder doen,deze methode werkt net zo goed en ik kan me voorstellen dat je een redelijk fijne houding ook wel belangrijk vindt ;-) Ook kan je de zwelling tussen zijn voorpoten zelf via visualisatie kleiner of in ieder geval rustiger laten worden. Ik heb het idee dat met wrijving, dus voornamelijk vanaf de middag, hij er last van krijgt. Stel jezelf voor dat je je hond voor je ziet zitten met zwelling en al. Leg aan hem uit wat je gaat doen,dus dat je wil proberen de zwelling wat minder laten worden,leg hierna in gedachten een laag verzachtende zalf over de zwelling. Doe dit regelmatig en dan zal je merken dat ook jij een hele diepe band met hem kan krijgen, want dan zal hij regelmatig naar je terug komen voor nog meer (zalf). Ik hoop dat het een klein beetje duidelijk is voor je. En dan nog zijn sterke drang om dominant te zijn.....mijn advies is,laat een dierentolk eens met hem gaan praten,om zo te kijken wat het /zijn probleem nu werkelijk is. groetjes Carlette en hopelijk tot een volgende keer

Manda-Marieke
Door

Manda-Marieke

op 21 Jul 2015

Hoi Carlette, dank je wel voor deze fijne sessie en geode uitleg. Mijn kater Cuzsco kwam languit bij me voor de laptop liggen, hij houdt erg van deze energie en 'vraagt' er regelmatig om. Hij gaat dan met zijn buik omhoog bij me liggen en onspant volledig als ik met mijn handen op of boven zijn lijfje bezig ben. Tijdens deze healing ging alles heel goed. Toen we bij het hart chakra kwamen, trad er een eerste 'stuiptrekking' op, een paar kleine geluidjes, zachtjes spinnen, en toen stond hij rustig op en ging in een stoel vlakbij liggen om te gaan slapen...De rest heb ik op afstand afgemaakt. Zegt het iets waarom hij juist op dat moment besloot dat het genoeg was?

Carlette
Door

Carlette

op 22 Jul 2015

hallo Manda-Marieke Wat fijn dat de kat al vaker van die heerlijke energie toegespeeld krijgt,ze voelen het echt aan hoor,zo mooi. En waarom hij net juist op dat moment dacht ..ik vind het genoeg? bij heel veel dieren komt het toch net even iets te dicht bij als je bij het hartchakra komt,dit heeft vaak een grote impact,daarom zal ik ook nooit beginnen met het hartchakra want ik vermoed dat er dan nog erg weinig dieren bij hun verzorgers blijven liggen ;-) maar soms is genoeg ook echt genoeg,en dan kan het ook zo zijn dat de volgende keer hij helemaal niet komt of juist de hele tijd blijft liggen,maar het maakt allemaal niet uit want het diertje krijgt wat hij aankan en niet meer dus geen zorgen maken hoor! groetjes Carlette

Wilma Bloem- de Jong
Door

Wilma Bloem- de Jong

op 21 Jul 2015

Hallo Carlette, bedankt voor de healing, ik heb in het begin meegedaan, en je hebt een rustige duidelijke stem en geeft genoeg pauzes om de handelingen uit te voeren Maar het was me deze keer weer niet gegund want ik moest onverwachts iemand met de auto wegbrengen Ik heb het wel opgenomen met een dictafoon van mijn mobiel dus ik kan het nog herhalen, maar het groepseffect is er dan niet, Op naar 17 augustusLieve groet, Wilma

Carlette
Door

Carlette

op 21 Jul 2015

Hallo Wilma Wat jammer zeg dat het je niet gelukt is om mee te doen,maar volgende keer beter zeggen we dan maar,ik zie je weer op 17 Augustus!! groetjes Carlette

Jacqueline
Door

Jacqueline

op 21 Jul 2015

21-07-2015 Hallo Carlette, De healing van 14.00 uur was een bijzondere ervaring. Mijn hondje is een Jack Russel, zij is heel stress gevoelig. Ze uit dat door te gaan springen bij een deur. Dit gedrag vertoond ze bij het geluid van de deurbel, telefoon, als er mensen binnen komen of weggaan en ook als mijn man en ik aandacht aan elkaar geven. En ze stop niet uit zichzelf. Tijdens de healing merkte ik dat mijn pink zeer ging doen bij haar voorhoofdschakra, betekend dit iets? Verder liet ze de behandeling gewoon toe en ze loopt nu wat onwennig door het huis. Groetjes Jacqueline

Carlette
Door

Carlette

op 22 Jul 2015

hallo Jaqueline Wat bijzonder dat je hondje dit gedrag vertoont,heb je al eens een dierentolk met het hondje laten praten?,dat is erg interessant en je gaat je hond ook beter begrijpen als zij bepaalde dingen doet. Ik heb zo even geen verklaring voor je pink. Dat ze nu wat onwennig door het huis loopt is niet zo verwonderlijk hoor,dit diertje heeft net ervaren dat er ook ander contact mogelijk is. Als je de volgende keer mee zou doen of als je zelf zo nu en dan een healing geeft dan went ze er wel aan,want hoe dan ook ze vinden het heerlijk ;-) succes en groetjes Carlette

ine folmer
Door

ine folmer

op 21 Jul 2015

Lieve Carlette, hartelijk bedankt voor de seminaire. Heel duidelijk en verhelderend. Op het moment dat ik wilde beginnen was mijn hond weg. Omdat het hier nogal warm is staan alle deuren open. Ik heb toen in gedachten mijn hond in het plaatje van de hond op de computer geplaatst en hem in gedachten behandeld. Dit ging prima, mijn handen werden warm en begonnen te trillen, daar waar het nodig was meer dan op de andere chakra's. Vooral de hartchakra ging te keer. Op zijn rug was de beste plaats om hem te behandelen. Daarna waren zijn keelchakra's het heftigst. Klopt wel met zijn karakter. Na de behandeling kwam hij weer naar binnen en ging slapen wat hij nu nog steeds doet. Hij heeft het nodig dus zal ik hem vaak behandelen. Nogmaals bedankt, Ine en Rudi.

Carlette
Door

Carlette

op 22 Jul 2015

hallo Ine Dat heb je super gedaan door hem gewoon in gedachten te nemen en de healing op afstand te doen,en nogmaals ,dit is een prachtige manier om ook dieren te healen,dus top!!! En inderdaad lekker doorgaan!

ine folmer
Door

ine folmer

op 23 Jul 2015

Dank je

Marian
Door

Marian

op 21 Jul 2015

Het was fijn de healing te mogen volgen. Mijn hond Gijs is tweederde van de tijd blijven zitten, toen vond hij het genoeg en is naar buiten gegaan. Jammer, dat ik dan net het laatste chakra gemist heb, althans met mijn handen. Het is duidelijk dat het basischakra bij Gijs niet helemaal is, zoals zou moeten.. We hebben Gijs nu drie jaar bij ons en hij komt vanuit stichting SOS-strays uit een asiel uit Noord-Spanje, waar hij vermoedelijk wel deukjes heeft opgelopen. Voor mij is Gijs de liefste hond van de wereld, maar mag hij mensen niet, dan kan hij uithalen, in de vorm van happen in de kuit; dat is erg vervelend, ik moet erg alert zijn op onverwacht bezoek, en hem apart zetten. Dát vindt hij overigens niet erg... Hij is verder totaal geen dominante hond. Hij kan goed met onze poes en ook gelukkig heel goed met kinderen. Ik weet niet of ik kan verwachten, zijn 'storing' d.m.v healingen kan wegnemen, maar het is het proberen waard. Dank voor het leerzame uur...

Monique De Moor
Door

Monique De Moor

op 21 Jul 2015

Ik vond het heel leuk de healing te mogen volgen . Ik heb het gedaan met een foto van mijn hond . Hij was aan het werk . Hij werkt op een palliatieve afdeling . Ik weet natuurlijk niet hoe hij er gaat op gereageerd hebben . Het tintelde wel heel erg in mijn handen . Hopelijk kan ik hem daar mee helpen , het is nogal een zorgen kind . Artrose , zwakke darmen ,in het ziekenhuis krijgt hij van de patiënten natuurlijk van alles toegestopt en ik ben er niet altijd bij. IK ga het zeker uit testen Bedankt Monique en Dali

Carlette
Door

Carlette

op 22 Jul 2015

hallo Monique wauw wat een bijzonder werk doet de hond zeg,mooi hoor. En zeker weten dat het zijn werk doet hoor,op afstand net zo sterk dan lijfelijk. En houd ons ook maar op de hoogte of je verandering bij de hond kan merken,ik ben erg benieuwd. Hopelijk tot de volgende keer groetjes Carlette

Carlette
Door

Carlette

op 22 Jul 2015

hallo Marian Wat ontzettend fijn dat je toch nog bij Gijs aan het werk kon.En ook al kon je dan niet lijfelijk het laatste chakra doen,dat is echt geen probleem,het doet het zeker goed. Natuurlijk is hij voor jou de liefste hond van de wereld,hij vertrouwt ook volledig op jou dus dat bewijst wel dat jullie een hele sterke band samen hebben...dat is toch prachtig! Wat je natuurlijk altijd nog kan doen(misschien heb je het al geprobeerd ) maar je kan altijd een dierentolk eens met hem laten praten,wie weet komen er wel hele duidelijke dingen naar boven die hij daarna weer kan gaan verwerken! Bedankt dat je mee hebt gedaan! groetjes Carlette

Rineke Smit
Door

Rineke Smit

op 21 Jul 2015

Ik heb 4 honden en ik wist nog niet welke van de vier mee mocht doen. Ik dacht dat wijst zich vanzelf wel. De twee oudsten kwamen binnen en eentje kwam bij me liggen. Ik heb het dan ook met haar gedaan. Zij heeft een blessure aan haar rug/bekken. Is wel al weer hersteld door de fysio, maar blijft een gevoelig punt. Zij lag heel relaxed op haar zij alleen haar ogen waren wel groot. Maar ze heeft het gewoon over zich een laten komen. Naderhand nog niks bijzonder aan haar gezien....maar dat kan nog komen. Ik vond het een duidelijke sessie en je had tijd genoeg om alles uit te voeren wat er gezegd werd. Wil nog een keertje meedoen, maar de volgende in augustus kan ik niet. Ik zie wel of er weer wat langskomt in de toekomst en dan neem ik één of twee vriendinnen mee....en kan natuurlijk nu ook zelf aan de slag...

Carlette
Door

Carlette

op 22 Jul 2015

hallo Rineke Het is inderdaad zo dat de hond (of ander dier) het zelf wel aangeeft wie healing nodig heeft. Dat is het mooie aan dieren, die voelen dat feilloos aan. Het hoeft trouwens niet zo te zijn dat je een verandering ziet bij het dier hoor,sommige dieren hebben meerdere sessies nodig en andere dieren zijn erg goed in het verbergen van gevoelens/kwaaltjes enz,maar hoe dan ook een healing is altijd goed voor het dier. Het zou inderdaad geweldig zijn als je een paar vriendinnen mee zou kunnen laten doen 1 van de volgende keren. Deze sessies zijn 1 keer in de maand en zoals het nu blijkt staat die voor september ingepland op een avond. Dus het zou erg fijn zijn als je daar ook weer bij aanwezig kan zijn! groetjes Carlette

Atie
Door

Atie

op 22 Jul 2015

Hallo Carlette, een beetje later dan gepland maar nog heel erg bedankt voor het webinar! Zoals ik gister al aangaf heb ik geen hond of kat maar een konijntje. Kyra loopt overdag lekker los in huis en gaat zo om een uur of 12 onder de salontafel liggen en gaat slapen en tussendoor komt ze even eten en gaat weer slapen. Gister ging het iets anders hihi ik had eergister gezegd"ohhhh nou krijg je morgen lekker een healing" en dat had ze onthouden denk want ze bleef maar rommelen op de bank, alsmaar dicht bij me en net voor de healing begon ging ze weer op haar plekje onder de tafel en net of ze mij in de gaten hield. Ik heb het dus op afstand gedaan maar kon haar mooi in de gaten houden ;-) in het begin kon ze haar draai niet vinden maar ze werd gaande rustiger totdat ze op een gegeven moment op haar gemak ging zitten poetsen haha ik heb mijn ogen uitgekeken want daar heeft ze nooit tijd voor 's middags. Daarna is ze compleet in coma gegaan ze heeft zich op haar zij gegooid en ik heb haar niet meer gezien tot een uurtje of 6 en daarna was ze nog enorm duf! Geweldig!!! Ik heb genoten samen met Kyra, dank je wel!!!

Carlette
Door

Carlette

op 22 Jul 2015

Super!!!! ook jij bedankt dat je dat je diertje hebt gegunt!!! groetjes Carlette

Agnes
Door

Agnes

op 22 Jul 2015

Hoi Carlette, dank voor het webinar was heel interessant , ik magnetiseer zowel mens als dier , maar doe dat op gevoel en ingeving , nu met de chakra's was byzonder mooi , ik heb een van onze paarden gedaan , die heeft vroeger met sulky gereden en wegens blessure moeten stoppen , stal bij ons heerlijk in de wei maar heeft last van spieren , liep na de healing toch iets makkelijker leekt het. Mag ik vragen waar ik evt de plaatjes met chakra's en bijbehorende waar ze voor dienen kan terug vinden om te oefenen . Ik ga sparen voor een cursus dierentolk lijkt me helemaal geweldig , praat altijd tegen onze dieren en dat verstaan ze echt wel daar ben ik van overtuigd. Nogmaals dank volgende x ben ik er weer bij

Carlette
Door

Carlette

op 22 Jul 2015

hallo Agnes Wat fijn dat het beter leek te gaan met je paard! En ik kan de cursus dierentolk alleen maar aanbevelen :-) Ik kan de afbeeldingen niet zo 123 online zetten,wel staan ze hier al in de reacties maar dan zou je even helemaal naar onderen moeten scrollen. Hopelijk tot een volgende keer groetjes Carlette

Susanne
Door

Susanne

op 25 Jul 2015

Heb net deelgenomen en vond t superleuk! Heb al mn Reiki en dit is eigenlijk hetzelfde maar dan voor dieren. Super leuk! Mijn meisje Jazz reageerde er zeker op. Ze kroop bij me en begon idd te hijgen. Ze heeft nogal wat angsten, ze komt uit een dodingsstation in Roemenië. Met heel veel geduld en liefde zijn we al heel ver gekomen. Diploma A, B en C in de pocket en nu heerlijk iedere week naar Behendigheid. ... Nogmaals bedankt! Ik kijk al uit naar de volgende. Als bijlage een foto van mij met Jazz tijdens jouw webinar net, gemaakt door mijn man.

trisha
Door

trisha

op 15 Oct 2015

Was erg leuk; mijn kat wist blijkbaar wat er ging komen, want hij gaf precies aan welke chakra waar zat en hoelang het behandeld moest worden. Hij had een hoog tempo, liep steeds iets voor.... mijn handen zijn nog steeds enorm warm, maar dat is met deze koude dag niet zo erg....mooi om mee te maken!

Karin
Door

Karin

op 15 Oct 2015

Prachtige ervaring, onze hond ging ergens anders liggen, maar ik kon het gemakkelijk op afstand doen. Ben benieuwd of hij de volgende keer wel bij mij blijft.

karin
Door

karin

op 15 Oct 2015

als eerste ff een vraag,klopt t dat : http://www.goedvoormensdier.nl/ niet bestaat??Ik heb Amira(onze roemeense hond van 3 jaar), ze lag op de andere bank, heel diep in slaap. Tot mijn zeer grote verbazing reageerde ze niet eens op de postbode, dus ze was wel zeer relaxed.

het Zomerhof-team
Angela d'Hollosy-Lauwers
Door

Angela d'Hollosy-Lauwers

op 15 Oct 2015

Wat leuk zo'n webinar. Onze Yuli had geen healing nodig maar was wel vol belangstelling. Aandacht is fijn als het maar niet te lang duurt. Ze werd ook wat baldadig maar ging uiteindelijk lekker slapen op haar bankje. Van een portie liefde wordt niemand minder dus dat heeft ze genoten. Het blijft boeiend hoeveel je, naast voeding, kan betekenen voor je dier. Het motiveert me wel om door te gaan met tolken en healing.

Elly Hadderingh
Door

Elly Hadderingh

op 15 Oct 2015

Ik heb de healing vanmiddag toegepast op afstand bij de hond van een kennis. Ik bij mij thuis en zij met haar hond bij haar thuis. Zij gaf in het gesprek na de healing aan dat het heel apart was. Haar hond lag tijdens de sessie heerlijk rustig in haar bench zoals altijd, maar keek regelmatig met grote ogen, om zich heen kijkend, op. Dan ging ze weer liggen om vervolgens bovenstaande weer te herhalen. Dit is iets wat de mens bij de hond erg bijzonder vond en ook niet kent van haar. Ik weet niet op welke momenten dat gebeurde, maar het was vanmiddag mijn 1ste healing-webinar en moest dus af en toe even afdwalen om te horen wat de bedoeling was. Als ik dat door had ging ik weer terug naar Dylana, de hond. Ik ging dan weer bewust naar haar, noemde haar naam en heb zelf het gevoel dat dat de momenten waren dat ze opkeek. De mens bij Dylana vond het iig bijzonder en gaf ook aan dat Dylana 2 keer een vrij diepe zucht gaf. Ik vond het bijzonder en had zelf het gevoel dat ik dicht bij haar was.

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 15 Oct 2015

Prachtig Elly,ik krijg elke keer weer kippenvel bij het lezen van zulke ervaringen. Mooi dat we dit kunnen doen met zijn allen voor de dieren!

Patricia
Door

Patricia

op 16 Oct 2015

Ik heb gisteren het webinair gevolgd. Mijn hind lag bij mij op bed maar ging bij de 1e chakra er al tussenuit. Ze ging ergens anders liggen slapen daardoor heb ik het op afstamd gedaan. Verder niets aan gaar gemerkt of aan mij. Ik heb ook reiki 1 en 2 maar ook daarbij voel ik zelf (nog?) Niets. Wel leuk om te doen!

Elly
Door

Elly

op 16 Oct 2015

Het was fijn en mooi, hondje van mijn zus logeerde bij mij. Hij lag op mijn schoot. Had wel het idee dat er iets gebeurde. 'S middags heeft hij heel lang geslapen in zijn mandje en ook 's avonds was hij rustig. Alleen bij regen gaat hij niet graag de deur uit. Bedankt, ik ga het zeker gebruiken als er een dier op mijn pad komt!

Yolanda
Door

Yolanda

op 26 Oct 2015

Ik heb zelf geen dier en heb tijdens die oefeningen van het webinar mijn nieuwe wandelhond op afstand behandeld. Ik werk zelf al met reiki en vond het erg overeenkomen. Ik zat bij Elly thuis en zag ondertussen ook dat het logeerhondje lekker relaxed bij haar op schoot zat en bleef zitten. Zelf heb ik een hondje behandeld zijn laatste dagen wat dragelijker door te komen. Volgens de eigenaar was het hondje inderdaad een stuk rustiger geworden en rustig ingeslapen na een paar dagen. Ik deed voor mijn gevoel ook maar wat en weet nu dat het echt kan helpen als je iets met goede intentie doet. Dat je niet persé dure opleidingen nodig hebt. Bedankt! Yolanda

Jannie
Door

Jannie

op 10 Nov 2015

Hoe belangrijk zijn de kleuren bij de chakra's

Carlette
Door

Carlette

op 10 Nov 2015

hallo Jannie iedere chakra heeft een kleur en bij deze healing word je visualisatie vermogen even op de proef gesteld ;-) de ene persoon zal dus de kleuren ook daadwerkelijk zien en ze waar nodig opvullen maar nogmaals je intentie is het belangrijkste en als jij in gedachten door je hand bepaalde kleuren stuurt dan komt dat aan!!

Jannie
Door

Jannie

op 10 Nov 2015

Dank je voor je antwoord. Dit is totaal nieuw voor me en bij mij kwam geen kleur door sls ik had geweten dat ik aan een kleur moest denken die erbij hoorde en die dan door moet geven daar had ik geen idee van

Liset
Door

Liset

op 10 Nov 2015

Hoi Carlette, dank je wel voor het webinar. Voor mij voelt het belangrijk om vóór de healing toestemming te vragen aan (de ziel van) het dier. Ben benieuwd hoe jij dat ziet. Verder ben ik benieuwd naar de opbouw van de healing. Wat is de reden dat de chakra's van boven naar beneden worden behandeld? Zelf ben ik eerder geneigd van beneden naar boven te werken. Graag hoor ik jouw visie. Hartelijke groet, Liset

Carlette
Door

Carlette

op 10 Nov 2015

hallo Liset, over het algemeen geven de mensen de healing aan hun eigen dier dus dan is mijn mening dat je daar geen toestemming aan de ziel voor hoeft te vragen.Natuurlijk, als je zomaar een dier een healing geeft die niet van jou is dan is het een ander verhaal. Bij bijvoorbeeld een groep dieren healing dan stuur je liefde/ licht en energie. Ook dan is mijn mening dat je daar geen toestemming voor hoeft te vragen.Bijvoorbeeld bij een gebied dat zwaar is getroffen door een aardbeving, dan kunnen al die dieren wel extra liefde gebruiken. Maar dat is mijn mening. En wat betreft je vraag over de opbouw...daar zit alleen de gedachte achter dat ik nooit bij het hart chakra zal beginnen aangezien dit gelijk een schrik of angst reactie zal/kan geven, maar of je nu bij de kop of bij de stuit begint dat is willekeurig.

Liset
Door

Liset

op 10 Nov 2015

Dank je wel voor je toelichting Carlette. Hartelijke groet, Liset

m iriam
Door

m iriam

op 10 Nov 2015

hoi hoi ik heb vandaag meegedaan aan de webbinar er waren 2 dieren in de kamer mijn hond en mijn kat. de hond lag op de bank had geen interesse :) op een gegeven moment ik zat lekker in mijn energie kwam de kat en die heeft even meegedaan met haar kruin en voorhoofd daarna is ze weer vertrokken. ze zal het nodig gehad hebben. geen hele heeling gedaan maar wel lekker meegedaan de energie gaat toch wel waar hij naar toe moet :) kom zeker terug groetjes Miriam

Carlette
Door

Carlette

op 10 Nov 2015

hallo Miriam Weer een geweldig voorbeeld dat dieren zelf wel zorgen dat ze krijgen wat ze nodig hebben!!

Agnes
Door

Agnes

op 10 Nov 2015

Hoi Carlette dat is ver scrollen zeg Ik heb net tijdens de webinar mijn paardje op afstand de healings gegeven, ik magnetiseer zelf mens en dier op gevoel, maar ik vind dit een mooie aanvulling om de chakra's te leren voelen en hoewel ik niets merkte aan mijn paardje tijdens de healing voelde ik bij zijn stuitchakra mijn hand en onderarm steen koud worden , dus als hij vanavond op stal gaat zal ik die nog eens aanzuiveren. Dank je voor de webinar vind het altijd fijn om dit te mogen doen voor dieren

Carlette
Door

Carlette

op 10 Nov 2015

hallo Agnes ik ben er ook iedere keer weer dankbaar voor dat we dit steeds met zo`n mooie grote groep doen.

Anne-Marie
Door

Anne-Marie

op 10 Nov 2015

Zojuist meegedaan met de healing. Mijn poes is geen schootpoes, lag lekker op de bank. Ik heb de healing vanaf een afstand gedaan en voelde mijn energie echt stromen, Ik stelde me voor dat ik mijn handen op haar legde en de kleuren kwamen goed door. Ze werd even wakker na het hartchakra, maar bleef rustig en ontspande zich weer. Ga nu eerst mijn handen afspoelen, voel de energie nog steeds. Dank je wel, ik heb weer veel geleerd. Fijn om te weten waar alle chakra's zitten!

Carlette
Door

Carlette

op 10 Nov 2015

graag gedaan Anne-Marie Even heel bewust je aandacht richten op je voeten en dan de overtollige energie hierdoor af laten vloeien. Dat wil ook nog wel eens werken.

connie
Door

connie

op 10 Nov 2015

hallo miekebijzonderom dit mee te maken met zoveel mensen tegelijk , kon het goed volgen . mooi om van verschillende dieren de chakra plekken te zien.tijdens de healing was onze teckel onrustig ,maar ligt hij heerlijk te slapen. bedankt grtz connie ,

Nicolette
Door

Nicolette

op 10 Nov 2015

Erg leuk om via een webinar healing aan je dier te geven. Heel duidelijk en voor iedereen toegankelijk uitgelegd en begeleid. M'n dier ( een hond) ging er helemaal voor liggen :-)

Carlette
Door

Carlette

op 10 Nov 2015

wat mooi Nicolette, ja ze vinden het over het algemeen echt heerlijk!!

Helen
Door

Helen

op 10 Nov 2015

Bedankt, Carlette voor dit mooie en interessante webinar! Het was allemaal nieuw voor mij, maar zal hier zeker verder mee oefenen.

Carlette
Door

Carlette

op 10 Nov 2015

graag gedaan Helen

mireille hollaar
Door

mireille hollaar

op 10 Nov 2015

Dank lieve Carlette voor het fijne webinar zojuist. Het was wel overduidelijk dat het hondje van 13 jaar, dat nu ongeveer 2 maanden bij mij in huis is nadat haar mens overleden was , getraumatiseerd is; bij het benaderen van haar hartchakra onder haar borst, blafte en hapte ze en sprong weg. Ik ga haar nu iedere dag eerst van afstand healen of alleen als zij uit zichzelf bij mij op schoot komt zitten. Zij heeft nu al een week dat zij snachts erg onrustig is en loopt te draaien en hijgen en vlakbij mij wil komen liggen. Carlette, tijdens de webinar vertelde je wat de chakra functies zijn en ik vraag mij af of de chakrafuncties nog ergens na te lezen zijn? En ook de tekeningen met waar de chakrapunten zitten? Mijn eigen hond, Lazaro, heb ik nog niet gedaan, Kim had het nu even harder nodig, Lazaro doe ik vanmiddag. Dank en warme Groet, Mireille Hollaar , Lazaro en Kim

Carlette
Door

Carlette

op 10 Nov 2015

hallo Mireille Wat apart blijft dat toch hè, hoe de dieren op de healing reageren. Maar zo mooi dat je dit wil en kan doen,echt geweldig!! Volgens mij staat alle informatie over beschrijving van Chakra's bij deze reacties,het kan wel zijn dat dat helemaal aan het begin staat.Hopelijk kom je eruit!!

Ernie
Door

Ernie

op 10 Nov 2015

Voor mij een eerste kennismaking..........voelde heel bijzonder. Ik had een foto bij me en bij de chakra voor de onderrug kreeg ik het erg warm en werd wat duizelig. Vervolgens kreeg ik zelf pijn in mijn rug...onze hond heeft een hernia gehad, zou dat de reden kunnen zijn?

Carlette
Door

Carlette

op 10 Nov 2015

hallo Ernie Dit is zeer zeker mogelijk!! heel bijzonder dat jij dan de pijn van je dier (mag) ervaren, dit is niet voor iedereen weggelegd!!

margreet
Door

margreet

op 10 Nov 2015

ik vond de reactie van mijn kat Diets erg bijzonder, ze werd eerst onrustig en ik had zoiets van "hoe gaan we dit nou eens aanpakken" ,leg je handen maar eens op een zeer bewegelijke kat en daarna werd ze zeeeeer relaxed ze ging zelfs in een voor haar vreemde situatie(op een stoel naast mij aan tafel bij de pc waar ik, laat staan zij, nooit zit eigenlijk) heel ontspannen liggen zonder bij de geringste beweging al snel weg te springen, en ze liet me gewoon met mijn handen boven haar lijf gaan zonder geaaid te willen worden, en ze lag prinsheerlijk te ontspannen. Een HEEEEEEEEEEL bijzondere ervaring mag ik wel zeggen.....

Carlette
Door

Carlette

op 10 Nov 2015

hahahah ja dat mag je inderdaad bijzonder noemen Margreet

Anja
Door

Anja

op 10 Nov 2015

Heb vandaag meegedaan. Maar heb zelf niks gevoeld van die energie misschien dat ik iets verkeerd heb gedaan. Wil het de volgende keer nog wel is proberen. Wie weet lukt het dan wel. Gr

Carlette
Door

Carlette

op 10 Nov 2015

hai Anja Inderdaad de volgende keer rustig weer meedoen,misschien is het voor jou een optie om bijvoorbeeld eerst een rustgevende meditatie uit de meditatietuin te doen,wie weet helpt dit bij de healing die je dan geeft.

kathleen
Door

kathleen

op 10 Nov 2015

hey Carlette, heel erg bedankt voor de healingsessie vandaag ! de chakra's zijn me niet onbekend, doe zelf healingwerk voor mensen, maar wist helemaal niet van het bestaan af van sleutelchakra's, ook niet dat er 3 punten zijn voor hartchakra voor dieren ... heb dus wat bijgeleerd, en de kater, die genoot ervan ! is het mogelijk om het blad met aanduiding voor poes door te sturen ? met dank !

Carlette
Door

Carlette

op 11 Nov 2015

hallo Kathleen graag gedaan!! Ik weet zo niet of deze foto's doorgestuurd kunnen worden,maar waarschijnlijk staan ze helemaal aan het begin van dit blad ervaringen.

Lisa van der Wal
Door

Lisa van der Wal

op 10 Nov 2015

veel bruikbare informatie, toegepast op onze huisgenote Lobke - een Friese Staby van 9 jaar - het is een rustig, lief en meegaand hondje, dus ik mocht mijn handen op haar leggen. Ik voelde meer mijn uitstraling dan haar chakra's. Intuitief wel het gevoel dat ik op de goede plaatsen zat. Over het algemeen rustig en weinig tintelen in de handen. Bij de stuit chakra reageerde ze wat sterker, was wat onrustiger. Sommige plaatsen raak ik vaak aan wanneer we een beetje liggen te kroelen, begrijp nu beter waarom. We hebben ook 2 papegaaien (bonte boertjes), eentje wil voordat ie uit de kooi komt altijd gekroeld worden in zijn nekje - keelchakra's - en boven op zijn kopje. Toen hij aan het herstellen was van een zware operatie - geamputeerde poot - kreeg ik hem altijd rustig als ik over zijn kopje wreef aan de bovenkant, van voren naar achteren en terug. De andere papegaai is (nog) niet tam en ik schat rond de 9 jaar oud. Vind hem nog steeds vaak gespannen, hoewel al stuk verbeterd en hij stapt inmiddels met 1 poot op mijn hand voor iets lekkers. Zouden deze oefeningen via gedachten hem ook helpen wat tammer te worden? Heb je daar nog advies over? Ga het vast ook nog tegenkomen in de cursus, blok 1 heb ik bijna af. Kijk ernaar uit dit allemaal goed te leren en toe te passen. Dank je wel voor je mooie webinair, heel inspirerend en zo kan ik gelijk al aan de gang.vriendelijke groet Lisa van der Wal

Carlette
Door

Carlette

op 11 Nov 2015

hai Lisa Zeker is dat mogelijk,het gaat allemaal om de intentie en als jij op die manier, dus via gedachten, liefde en rust wil brengen aan je dier dan is het zeker mogelijk dat je het diertje steeds ontspannender/en tammer ziet worden. En als je straks na de cursus gaat communiceren met het diertje dan is het een compleet plaatje,communiceren en healen dus....succes!!!!

Lisa van der Wal
Door

Lisa van der Wal

op 10 Nov 2015

veel bruikbare informatie, toegepast op onze huisgenote Lobke - een Friese Staby van 9 jaar - het is een rustig, lief en meegaand hondje, dus ik mocht mijn handen op haar leggen. Ik voelde meer mijn uitstraling dan haar chakra's. Intuitief wel het gevoel dat ik op de goede plaatsen zat. Over het algemeen rustig en weinig tintelen in de handen. Bij de stuit chakra reageerde ze wat sterker, was wat onrustiger. Sommige plaatsen raak ik vaak aan wanneer we een beetje liggen te kroelen, begrijp nu beter waarom. We hebben ook 2 papegaaien (bonte boertjes), eentje wil voordat ie uit de kooi komt altijd gekroeld worden in zijn nekje - keelchakra's - en boven op zijn kopje. Toen hij aan het herstellen was van een zware operatie - geamputeerde poot - kreeg ik hem altijd rustig als ik over zijn kopje wreef aan de bovenkant, van voren naar achteren en terug. De andere papegaai is (nog) niet tam en ik schat rond de 9 jaar oud. Vind hem nog steeds vaak gespannen, hoewel al stuk verbeterd (nu ongeveer 1 jaar bij ons) en hij stapt inmiddels met 1 poot op mijn hand voor iets lekkers. Zouden deze oefeningen via gedachten hem ook helpen wat tammer te worden? Heb je daar nog advies over? Ga het vast ook nog tegenkomen in de cursus, blok 1 heb ik bijna af. Kijk ernaar uit dit allemaal goed te leren en toe te passen. Dank je wel voor je mooie webinair, heel inspirerend en zo kan ik gelijk al aan de gang.vriendelijke groet Lisa van der Wal

Roos de Vries
Door

Roos de Vries

op 11 Nov 2015

Lieve Carlette, Heel erg bedankt voor de healingsessie vandaag. Je hebt een heerlijke stem en ik vond dat je alles rustig en duidelijk begeleidde. Onze hond Konijn heeft er van genoten volgens mij, ze lag heerlijk te slapen tijdens de healing :-) Volgende keer doe ik graag weer mee! Liefs, Roos

Carlette
Door

Carlette

op 12 Nov 2015

hallo Roos bedankt voor het compliment,super dat je er de volgende keer weer bij bent!

Tonny Logger
Door

Tonny Logger

op 11 Nov 2015

Hallo Charlotte, Helaas kon ik er voor de 2e maal niet bij zijn. Maar de aanhouder wint!!! Ik wacht op de volgende sessie. Enige jaren heb ik met mishandelde paarden gewerkt en heb 8 honden in de opvang gehad via een stichting. Allemaal met een rugzak, maar zijn goed geplaatst. De laatste heb ik zelf geadopteerd en met haar wilde ik graag een sessie bijwonen. Al jaren komen honden uit de buurt bij mij "even uithuilen", waarna ze weer vrolijk verder huppelen. Ik doe alles intuïtief en zou het fijn vinden om wat meer info te krijgen zodat ik wat gerichter kan werken. Ik zie uit naar de volgende mogelijkheid! Heel fijn dat je dit werk doet. Graag meld ik dan ook wat andere mensen aan die hier veel van kunnen opsteken! Fijn dat je dit voor de dieren doet! Ze verdienen het zo!

Carlette
Door

Carlette

op 12 Nov 2015

hallo Tonny Het zou geweldig zijn als je inderdaad de volgende keer erbij bent en natuurlijk heel fijn dat je het door wilt geven,zodat meer mensen dit kunnen beleven. De volgende keer is 9 Dec om 19.30, hopelijk tot dan!

Liesbeth
Door

Liesbeth

op 12 Nov 2015

Hoi Carlette,Ik vond de healingsessie heel mooi en bijzonder. Omdat mijn kat wat onrustig werd en steeds ging verzitten toen ik bij hem zat, heb ik hem maar gelaten en het beeld van hem voor ogen gehouden en op die manier ben ik alle chakra's afgegaan. Ik voelde de energie stromen en zag ook de kleuren van de chakra's. Het was heel mooi om te ervaren. Toen we klaar waren, was mijn kat in diepe slaap :) Dank je wel voor deze mooie ervaring, de volgende keer ben ik er ook absoluut weer bij!

Carlette
Door

Carlette

op 12 Nov 2015

Wat fijn Liesbeth dat je deze healing als bijzonder hebt ervaren dat doe ik ook iedere keer weer :-) en ik kijk er naar uit om je de volgende keer weer te 'zien' :-)

carla
Door

carla

op 10 Dec 2015

ik heb 9 dec voor het eerst meegedaan met onze poes joop,ik dacht eerst ,dat word niks ,want joop wil niet lang geaaid of vast gehouden worden,maar toen ik eenmaal warme handen kreeg bleef ze de heeeele tijd mooi rustig liggen en kon haar overal aanraken zonder dat ze krabte,het was fijn voor ons allebei

Mieke
Door

Mieke

op 09 Dec 2015

Hoi Carlette, heel bijzonder deze healing met mijn hond. In de eerste instantie lag ze in diepe ontspanning op mijn schoot en ik kon de eerste chakra's erg goed voelen. In de loop van de healing lag ze aan mijn voeten en aan het einde op de bank. Dus toen heb ik het maar in gedachten gedaan. Vooral het werken met de kleuren vond ik erg fijn. We zijn allebei heerlijk rustig en ontspannen nu...bedankt ! Ik ben al lid van de Online Meditatietuin...het is zeker een aanrader !

Carlette
Door

Carlette

op 10 Dec 2015

Hallo Mieke Doordat je al bezig bent met mediteren kan het inderdaad zo zijn dat je dingen dieper/anders kan ervaren. Wat mooi dat bij jou de kleuren zo goed voelden!! hopelijk tot de volgende keer!

jacqueline
Door

jacqueline

op 09 Dec 2015

was weer heel fijn om te doen. ik weet nogsteeds niet of ik het goed doe ,maar de poes lag heerlijk snorrend naast mijn laptop,alleen bij de hartchakra stond zij op..ging iets eten en kwam weer terug.heb het idee dat zij het wel lekker vindt.

Carlette
Door

Carlette

op 10 Dec 2015

hallo Jacqueline Je moet er echt vertrouwen in hebben hoor dat je het goed doet,want nogmaals, de ene persoon voelt de stroming sterker door zijn/haar handen gaan dan de andere. Maar doordat jij je openstelt voor dit werkt het,geloof me! En zeker weten dat ze het lekker vond! hopelijk tot de volgende keer.

Jolande Gozeling
Door

Jolande Gozeling

op 09 Dec 2015

Hi Carlette,Dank je wel weer. Ik heb vandaag meegedaan met Doortje, een van mijn kipjes die al een poosje niet lekker in haar velletje zit, waarschijnlijk komt ze niet goed door de rui en ze is enorm afgevallen. Ik heb haar op schoot genomen, maar zij vond dat ze op mijn arm moest zitten, dus met 1 hand de healing gedaan. In 1e instantie zat ze heel stil, op een gegeven moment met haar kop tussen haar veren. Maar toen wij bij het chakra kwamen dat goed was voor ook het verenkleed, ging ze opeens haar veren poetsen.. Heel apart. Bij het keelchakra ging ze lopen en op mijn schouder zitten dus daarvan werd ze onrustig en dat had ze ook bij de laatste chakra, ging ze pruttelen en draaien. En bij de sleutelchakra ging mijn vinger heel erg tintelen en zij ging daar weer poetsen. Maar na afloop was ze wel heel relaxed en zat heerlijk bij mij. Dus ik ga het nog maar een paar keer bij haar doen en hoop dat ze hiervan helemaal weer de oude wordt. Dus ik ben blij.

Carlette
Door

Carlette

op 10 Dec 2015

hallo Jolande Inderdaad, gewoon de tijd er voor nemen om nogmaals een healing te geven en je merkt het zelf snel genoeg als Doortje er even genoeg van heeft. Dus ga lekker door want Doortje geniet ervan!! hopelijk tot de volgende keer!

Reactie plaatsen