Online MeditatieTuin

Online MeditatieTuin

Online MeditatieTuin. Wordt de drukte van alledag je vaak te veel? Zou je wel meer tot rust willen komen? Maar weet je niet zo goed hoe? Heb je dan wel eens aan mediteren gedacht? Mediteren helpt je gegarandeerd meer tot rust en tot jezelf te komen. Ben je dan vervolgens op zoek naar meditaties? Zoek je online meditaties? Maar weet je niet zo goed waar je die kunt vinden? Dan is onze online MeditatieTuin zeker iets voor jou.

Online MeditatieTuin

In de Online MeditatieTuin vind je talloze meditaties op allerlei gebieden. Meditaties voor je gezondheid, voor bezinning, voor rust, voor kracht. Noem maar op. En het leuke is, elke maand komen er nieuwe meditaties bij. Met de Online MeditatieTuin ben je verzekerd van de juiste meditatie op het juiste moment. En het leuke is, de meditaties uit de Online MeditatieTuin zijn overal te beluisteren waar jij maar wilt, zolang je maar toegang hebt tot internet. De meditaties zijn de beluisteren op de pc, op de tablet of op de smartphone. Net wat jij het prettigst vindt.

Geleide – en nietgeleide meditaties

In de Online MeditatieTuin vind je voornamelijk geleide meditaties. Dit zijn meditaties die zijn ingesproken voor jou en waarin je wordt meegenomen in een reis, in een verhaal. Dit is werkelijk heerlijk tot rust komen en je hoeft er totaal geen moeite voor te doen. Daarnaast heeft de Online MeditatieTuin ook nietgeleide meditaties. Hierin word je niet meegenomen door de warme stem, maar hoor je natuurgeluiden waarin je kunt ontspannen. Op deze manier kun je jouw invulling geven aan de meditaties op de manier zoals jij dat wilt.

Online MeditatieTuin voor elk wat wils

Op deze manier vind je in de Online meditatietuin dus precies waar je behoefte aan hebt. Het geeft je rust, bezinning en zelfvertrouwen. Probeer het gerust eens uit. Nieuwsgierig geworden?

Beluister dan de drie gratis meditaties en werp een eerste blik op de MeditatieTuin!

Over de schrijver
Reactie plaatsen