Wil jij tips krijgen hoe je zelf met je dier kunt communiceren?
Klik hier voor het gratis e-book!

Page content

Ervaringen met Bachbloesems

Ervaringen met Bachbloesems

De ervaringen met Bachbloesems van mensen die hun dieren, kinderen en/of zichzelf hebben laten helpen met een door ons samengestelde mix van Bachbloesems, vind je op deze pagina.

Wil je zelf ervaren wat Bachbloesems voor jou, je partner, je kind of je dier kunnen betekenen?
Vraag gerust een analyse op maat aan!  Wij maken ‘m met liefde voor je.
Je krijgt dan een 30 ml-flesje mix toegestuurd waarmee je jezelf, je partner, je kind of je dier een positieve boost kunt geven. Geen standaardmix die ergens op voorraad staat,  maar een mix, speciaal toegesneden en op maat gemaakt voor jouw unieke situatie, die van je partner, je kind of je dier.

 

Ervaringen met Bachbloesems: laat je regelrecht verwonderen

Ik heb de Bachdruppels aangevraagd voor mijn kat Anakin.
Hij woonde eerst alleen bij mij, maar op een gegeven moment kwamen er twee nieuwe katjes bij.
Anakin’s gedrag begon toen te veranderen.
Hij werd erg dominant, deed lelijk tegen de kleintjes en liep de hele dag te grommen en te blazen. Op het laatst ook tegen mij. Geleidelijk aan werd het dus erger en ik was bang dat hij de kleintjes iets aan zou gaan doen.
Ik heb het formulier ingevuld om een Bachremedie te laten samenstellen door Mieke Zomer. Daar kwam onder andere uit dat hij heel boos was en zijn eigen plekje kwijt was.
Inmiddels ben ik met het 3e , en laatste,  flesje bezig en krijgt hij het nog 3 keer per dag.
Het gaat nu heel goed met Anakin,  vandaar dat ik na dit flesje durf te stoppen. Hij is veel blijer, speelt zelfs af en toe terwijl hij al 13/14 jaar is. Hij gromt nog héél af en toe als het hem te druk wordt, bijvoorbeeld als ze met zijn allen in de keuken staan, maar zeker niet meer de hele dag. En waar hij eerst de neiging had te ‘vluchten’ en zijn heil buiten te zoeken, blijft hij nu binnen.

Ik ben er ontzettend blij mee en kan iedereen een Bachremedie aanraden.  Als op Facebook, in de kattengroep, mensen aangeven een probleem te hebben met hun kat, geef ik het ook als tip. Je kunt het ten slotte altijd proberen!

Ada Versluis

 

 

 

*************************************
Ik had al drie katten maar heb er een nieuwe bijgenomen. Eentje uit het buitenland. Hij was erg pesterig naar de andere katten, likte zich buitensporig, had een eetobsessie, kon explosief reageren en was boos en bang. Heel bang. En … hij deed al maanden meer naast de bak dan erop. Ik stond echt op het punt om een ander huis voor hem te zoeken maar toen opeens bedacht ik me dat Mieke ons al eerder had geholpen met dit soort druppels. Ik heb een analyse aangevraagd en de druppels helpen enorm. Het gaat binnen een paar weken/maanden heel erg goed met hem. Het pesten is over, de eetobsessie is weg, het likken doet hij niet meer en hij is zindelijk. Echt geweldig wat deze druppels voor ons betekenen!
*************************************

Voor twee van mijn honden zijn door Mieke Zomer Bachremedies samengesteld.

Sjimmie, een Labradoodle-achtige hond, en voor Jaydi, een kruising Shi-Tzu / Malteser Leeuwtje.
Sjimmie heeft DCM, een hartspierafwijking.
Voordat ik Bach aan hem gaf was het beeld van de dagen bij Sjim er één van hoge pieken, diepe dalen. De ene dag bruiste hij van energie en kon en deed hij alles; de volgende dag kon hij niks en sliep de hele dag. Ook zonderde hij zich steeds meer af, verstopte zich.
Met de Bachremedie hoopten we te bereiken dat er meer balans in zijn energieverbruik zou komen. Niet meer de ene dag alles en de volgende dag niks.
Dat hij zich niet meer zo zou verstoppen en meer aan zou gaan geven als hij zich niet goed voelde en/of pijn had.
Na een week Bach te hebben gegeven zie ik duidelijk een verbetering. Zijn dagen zijn stabiel en in balans. Hij wandelt en speelt en tussendoor slaapt hij om weer op krachten te komen. Dit is nu het beeld van elke dag.
Hij gaat soms nog wel even alleen naar boven om te slapen, maar zondert zich geen hele dagen meer af. Komt ook weer langere tijd bij je zitten en liggen.
Hij heeft een goede week gehad, ik heb niet kunnen constateren dat hij zich naar voelde of pijn had.
Jaydi is het maatje van Sjimmie. Zij heeft 3 jaar geleden haar andere maatje waar ze mee is opgegroeid, verloren en heeft daar veel last van gehad. Nu is ze eg gehecht geraakt aan Sjimmie en Sjimmie heeft nog maar een korte levensverwachting. Ik maak me dus zorgen om Jaydi hoe ze dit weer gaat verwerken. Verder is Jaydi een steun voor Sjimmie, maar ze neemt die taak een beetje te serieus. Ze staat constant op ‘scherp’. Slaapt bijna niet. Gaat steeds bij Sjimmie checken en is ook in huis heel waaks. Een beetje over de top. Buiten heeft ze ook bijna geen tijd om te spelen. Ze is steeds bezig om te drukke honden bij Sjimmie vandaan te houden.
Met de Bachremedie willen we haar meer rust geven. Ervoor zorgen dat ze niet zo vasthoudt aan het verlies van Ginger, haar vorige maatje. Eigenlijk een randje afhalen van haar gevoel van verantwoordeijkheid voor Sjimmie en voor ons.
Na een week zie ik opzienbarende dingen. Ze slaapt als een roosje, ook overdag. Ze slaat veel minder aan als ze iets of iemand buiten of aan de deur hoort. Is niet constant meer bezig met Sjimmie in de gaten houden. En waar we echt stomverbaasd naar hebben gekeken is dat ze na drie dagen buiten op een vreemde hond afhuppelde en met dat dier ging spelen!
Overbodig te zeggen dat ik heel blij ben met deze Bachremedies!
*************************************
Ik wil graag een herhaling van de Bach bloesemmix voor poes Raiza aanvragen. Dit is de tweede herhaling van dit bestelnr. En er zit beweging in: in plaats van voornamelijk bezig te zijn met obsessief eten, eten, eten, eten, is ze ernaast andere activiteiten en interesses aan het ontwikkelen, zoals dichterbij ons komen zitten, soms zelfs al een keertje op schoot, spelen (ze wist niet wat het was en nu speelt ze mee), en naar buiten willen en gaan. We zijn er nog niet helemaal maar wel op weg, en het gaat gewoon goed, dus daarom een herhaling.
En ik wil graag een herhaling van de Bach bloesemmix voor poes Sandra aanvragen. Dit is de tweede herhaling van dit bestelnr. Er zit ook bij Sandra beweging in, ik merk dat ik haar zelf beter kan aaien en dat ze knuffeliger is geworden. Bij de dierenarts is ze bij de schildkliercontrole dit keer uit het mandje gekomen, wat nog nauwelijks voorgekomen is. Erna echter werd ze wel weer bang en daardoor boos en helaas niet verder meer zo te onderzoeken waardoor ze wel weer een lichte narcose heeft gekregen. Maar omdat ik wel wat reactie zie, wil ik het gewoon nog een keer herhalen, en over 2,5 maand heb ik bij de dierenarts een oefenafspraak afgesproken, ivm de Bach en om te kijken hoe ver we dan zijn. Fijn dat hij daarvoor openstond. Ik type je dit kort in, zodat je weet dat we het in de gaten houden van welke kant op.
*************************************
Een van onze ezeltjes, Olivia, komt uit het buitenland en is daar getraumatiseerd vandaan gekomen. Ze vertoont regelrecht Artis-gedrag. Als we haar even vastzetten omdat de hoefbekapper komt, begint ze meteen te lopen: twee stapjes naar voren, twee stapjes naar achteren, twee stapjes naar voren …. etc., net zo lang als het touwtje is waar ze aan vast zit. Het touwtje komt geen keer onder spanning te staan. Ze gaat net zo lang door tot wij haar weer los maken. Hieruit concluderen wij dat ze heel lang aan een kort touwtje vastgebonden moet hebben gestaan.
Nu moet Olivia dagelijks twee keer worden bijgevoerd omdat haar gebit niet goed is en ze normaal eten niet wegkrijgt. Een ezel bijvoeren met 7 andere ezels erbij die denken dat ze de laatste drie maanden geen eten meer hebben gehad, is geen succes, dat garandeer ik je.
En dus leek het ons handig om Olivia in de stal te voeren waar de andere ezels niet bij zouden kunnen komen. Als de emmer leeg was, kon ze zelf de deur weer openmaken en naar buiten. Leuk plan …
Nu Olivia nog zo ver krijgen dat zij het ook een leuk plan vond. Want dat vond ze niet. Panisch werd ze als de staldeur dicht ging. Of we erbij bleven of niet, dat maakte niet uit, ze maakte al aanstalten om over de halve staldeur heen te springen op het moment dat we de emmer voor haar hadden neergezet.
Dus zijn we begonnen met Bachbloesems tegen oud trauma. Het duurde vrij lang bij Olivia (natuurlijk ook omdat ze al jaren dit trauma meedroeg) maar na drie flesjes (= 9 weken) hebben we bereikt wat we wilden: Olivia loopt met ons mee naar de stal, loopt vrijwillig mee naar binnen, we houden alle ‘hongerige’ andere ezels buiten, zetten haar emmer met voer neer, Olivia begint te eten, wij lopen eruit en gaan ons werk doen en Olivia duwt de deur open zodra de emmer leeg is en werkt zich dus zelf weer naar buiten …
Hoe mooi wil je het hebben … 😉
Dus wat ons betreft: graag postuum een standbeeld voor wijlen Dr. Eduard Bach en de toverdrankjes die wij nu kunnen aanmaken omdat hij zijn kennis met de wereld heeft gedeeld 😉
Mieke Zomer
*************************************
Wij hebben twee honden. Een moeder en haar zoon. We zagen dat de zoon zijn moeder steeds meer ging domineren, bij het agressieve af. Telkens die lip omhoog en haar wegjagen. Dat is natuurlijk verdrietig om te zien. Je zou hierdoor bijna een hekel gaan krijgen aan je eigen hond. Daarnaast is de zoon een regelrechte stuiterbal. Hij wil álles wel. Wil het heel graag goed doen. En snel, en goed. Dus ook een beloninkje aanpakken: je moest echt op je vingers letten anders had je zo zijn tanden in je vingers. Wandelen met hem: hij stuiterde alle kanten op, sprong van hoge obstakels af en dacht nooit na hoe hij terecht zou komen.
Toen ik voor hem de vragenlijst had ingevuld, kreeg ik een mix op maat toegestuurd.
Wat een enorme impact heeft die mix! Onze hond is langzaamaan veel socialer en vriendelijker aan het worden. Wil niet meer haantje de voorste zijn. Het is niet meer ikke-ikke-en-de-rest-kan-stikken. Echt wát een verschil! Ook veel meer rust zit erin. Dat heftige is eruit. Naar zijn moeder toe is hij veel liever en die stuiterbal, die stuitert niet meer 😉
We beginnen weer een fijne hond in huis te krijgen. Superblij mee! Dankjulliewel hoor! Echt fantastisch hoe jullie dit voor mekaar hebben gekregen.
*************************************
Ik heb twee flesjes tegelijk ontvangen. Eerst moest ik flesje 1 opmaken, en daarna flesje 2.  Deze zijn nu ook bijna op en daarom stuur ik je mijn ervaring door. Ik heb je niet gevraagd wat er in zit en waar het concreet voor werkt, maar dit is er gebeurd:

1e flesje: ik werd rustig, een vreemd onbekend gevoeld met soms wat duizelingen, deed dingen rustig en heb me heel erg moe gevoeld en overdag als het kon, ook flink geslapen nog. Nachten gingen ook goed, al werd ik vaker nog moe wakker na wel gewoon goed doorgeslapen te hebben. Zoals je al eerder schreef: “de een slaapt meer, de ander huilt”. Dat laatste gaat al heel lang niet goed maar ik maak er ook langzaamaan vorderingen in bij therapie. Mijn lichaam is als het ware aan het ontdooien, uit een oude schok aan het komen. EINDELIJK!
2e flesje: ik merk van alles! Lijkt bijna een metamorfose vooral in de zin van energie/belasting! Mega energie, heel fijn, blij, al kan ik met moeite stoppen ’s avonds. Het voelt soms tussendoor alsof ik meer een eigen ik ervaar. Voel me steviger en anders, opener hart, en behoefte om dit te delen, tussendoor meer vertrouwen in mezelf. Voelt zo lekker en ergens dichter bij mezelf ook! Ik blijf maar doorgaan met van alles waar ik mee bezig ben en/of in achter lig, moet mezelf dwingen om te gaan zitten, moeite om het allemaal bij te houden. Job oriëntatie-programma begint ook meer richting te krijgen. Ik ga totaal andere branche in al moet ik nog verder gaan filteren. Heb er ook zin in en in het hele leven dat ik voel!

Slaap nog steeds prima in, en meestal ook door, droom wel meer en helderder. 1 nacht enorme angst tegengekomen en doodstil wakker en alert blijven liggen. Besefte ineens snel dat het iets van een oud kindstuk was en kon het doorbreken vanuit volwassen stuk.

De laatste paar dagen ben ik even gestopt met de druppels omdat ik zo erg stuiterde. Of het van de druppels komt en/of combi therapie waarin ik ook uit oude lichamelijk patronen aan het komen ben, weet ik niet. Werd weer wat rustiger en kreeg meer overzicht. Nu weer verder met laatste druppels gegaan, ik hou het even in de gaten.

Uitleg aan gebruiker nadat hij/zij achteraf de vraag had gesteld wat er in de Bachbloesems zat:
1e flesje doel: je voorzichtig in balans schudden​: magische openingsmix, iets tegen schuldgevoelens, tegen neerslachtigheid, tegen je juiste pad niet kunnen vinden, tegen doodsangsten, tegen niet kunnen kiezen uit twee opties en tegen je zelf leuker voordoen dan hoe jij je werkelijk voelt, en voor verwerking van oud trauma.

2e flesje doel: “​Nee!” durven zeggen, kunnen kiezen uit twee opties, jezelf uiten als je je niet goed voelt, meer vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie, meer zelfvertrouwen, inzien dat veranderingen goed zijn en dat ook voelen.

Advies op maat:
Nog één keer mix 2 bestellen Herhaalrecept Bach zodat je voorzichtig went aan je nieuwe ‘ik’ en niet terugvalt zodra dit flesje leeg is, en dat je daarna de vragenlijst nog eens invult Bachbloesemconsult  zodat we de laatste ‘dingetjes’ recht kunnen zetten en jij weer compleet happy bent 😉

En als je inderdaad het gevoel hebt dat je stuitert, en de innamepauze heeft je geholpen, dan volgende keer gewoon weer zo doen. Dan heeft je eigen gevoel je goed geholpen dus kun je daar steeds vaker op gaan vertrouwen 😉
*************************************

Wij hebben al bijna 30 jaar Duitse Herders. Maar nu hebben we een exemplaar … Ze luistert slecht. Al zes jaar. Cursus, training … we leken haar er maar niet bij te krijgen. Werkelijk Oost-Indisch doof. Ongeïnteresseerd. Slaafs gedrag. Niet vrolijk. Wij zijn gewend dat onze herders luisteren als een speer, maar soms dachten we wel eens: Je hebt het uiterlijk van een Duitse Herder maar daar is dan ook alles mee gezegd. De will to please heb je absoluut niet.

Op een bepaald moment liet ze zich volledig overrulen door een van onze andere honden. Ernstig overrulen. Ze kon niks meer, mocht niks meer. Aan het ‘niet luisteren’ waren we wel gewend inmiddels maar dat ondergeschoffeld worden, dat vonden wij vervelend voor haar. Ook zo sneu om te zien. Dus wilden we haar laten helpen met een Bachbloesem mix op maat. En het werkt! Binnen een week al! Het overrulen gaat enorm goed. Ze laat het niet meer gebeuren. Er ontstaan geen gevechten of zo maar het gebeurt gewoon niet meer. Ook kunnen we haar gewoon aaien zonder dat die andere hond zich ertussen wringt. Dus er is iets in háár veranderd waardoor zij niet meer telkens wordt afgestraft door die andere hond. Maar opmerkelijk is ook, dat ze opeens wél begint te luisteren. We hoeven maar één keer te roepen en ze staat bij ons! Met een voorzichtige kwispel nota bene. We zijn helemaal blij verbaasd met dit neveneffect. Echt heel erg opmerkelijk!
*************************************
De Bachbloesems zijn mijn trouwe zieltjes overdag😂
Wat ik nu al heerlijk vindt is dat ik nu geen “horror” dromen meer heb maar heerlijke gezellige hoopvolle dromen. Merk ook dat ik wat innerlijke rust heb gekregen, mijn oorsuizen is ook wat minder geworden.
Kortom alles komt goed!

*************************************

Het gaat al een stuk beter met kat Kyra, maar mijn gevoel zegt dat ze wat langer meer ondersteuning nodig heeft.
Ik heb dus een herhaalrecept Bachbloesems besteld hiervoor.
We zijn nu al zover dat ik haar kan optillen en dus kan ik ook eindelijk met haar naar de dierenarts om te onderzoeken waarom ze constant likt. Want dat doet ze nog steeds. Daarnaast speelt ze weer en komt levenslustiger over. Ik heb het gevoel dat ze een trauma heeft opgelopen. We weten niets van haar toen ze nog in Athene op straat leefde.

*************************************

Het gaat goed met ons. Ik heb het gevoel dat we allebei sinds vandaag weer lekker in ons vel komen te zitten. Afgelopen dagen was ik wel heel emotioneel, ik denk door de Bachbloesems maar mijn paard is sinds vandaag weer een beetje zichzelf en ik ook.
Net of ik ergens doorheen ben gegaan en er een stuk rust is gekomen.

*************************************
Ik dacht dat ik geen slaapproblemen had, maar sinds de Bachbloesems slaap ik wel héél erg goed!  😊

*************************************

Mijn kat is minder teruggetrokken en minder op afstand van vreemde mensen. Dat was meteen al opvallend na het gebruik van de Bachbloesems.

*************************************

De Bachbloesems geven mij energie, steeds een beetje meer. Ik wacht nu met smart op de nieuwe mix. Ik heb er zoveel baat bij. Echt niet normaal.

*************************************

Ik ben begonnen met de Bachbloesems en meteen de zelfde avond al heb ik heerlijk geslapen! Al weken slaap ik slecht door allerlei dingen. Maar ik slaap weer!

*************************************

Verder nog veel dank voor de Bach mix voor mijn kat Chica. Ik ben nu drie dagen bezig met de Bachbloesems en merk een grote verandering in haar gedrag. Ze is rustiger, blijft meer binnen, blijft laag bij de grond in plaats van hoog op kasten en vindt het meer oké als ik haar aanraak. Ook is ze minder schrikkerig heb ik het idee. Vanochtend had ze geen eetlust maar dat komt vast wel weer. Echt opmerkelijk!
Marjoke

*************************************

Dit is echt wel frappant. Sinds ik de Bachbloesems inneem, ervaar ik veel meer rust. Heb ik minder last van de overgang. Vroeger als het lente werd, werd ik vanwege de hekel aan mijn eigen lijf, helemaal onrustig omdat ik dan weer moest gaan uitzoeken welke T-shirts ik wel of niet nog aan kon. Echt, het interesseert me nu niet meer. Ik merk dat ik het gemakkelijker aan mijn omgeving kan aangeven wanneer ik iets níet wil. Voorheen ging ik dan gemakkelijk mee met de ander maar dat doe ik dus niet meer. Hierdoor blijf ik meer bij mezelf en dus meer in mijn eigen kracht. Het doorlopende denken en piekeren is ook nu, na twee weken al zoveel minder. Het geeft zoveel rust. Ook is mijn energielevel hoog. Normaal als ik niet kan slapen, ben ik de volgende ochtend uitgeput. Maar nu niet! Ik heb er nu geen last van!
Ook vertrouw ik nu meer op mijn intuïtieve stemmetjes. Misschien hoor ik ze wel beter 😉

*************************************

Mijn kat Pipi is nu relaxed dankzij de Bachbloesems, laat zich eerder en makkelijker zien als er andere mensen hier over de vloer komen! Ze komt er zelfs bijzitten soms! Verder wanneer ik thuis ben en rustig op de bank zit, is ze er steeds relaxed bij. Of op schoot of achter me op een lekker dik kleed op de rugleuning. Ze verzorgt zich goed, wast zich wel meer, eten van vleesje en soms kippenbotjes afknauwen vind ze heerlijk!! Dat vlees is echt een verbetering voor haar! Dank jullie ook voor die supertip! Ik hou het in de gaten. ’s Avonds als ik naar bed ga, komt ze uit zichzelf vrij snel naar boven en bij me liggen op bed. Ik kan het beter hebben ook. ’s Morgens maakt ze me liefdevol wakker nog steeds voor de wekker, dan wil ze ook graag eten.

*************************************

Met mijn paard gaat het goed ! Reageert heel goed op de Bachbloesems!
Een paar weken geleden moest ze geënt worden, een dingetje waardoor ze vroegere jaren helemaal door het lint ging. Nu heb ik met behulp van de Bach bloesem en het communiceren in plaatjes kunnen bereiken dat ze het toeliet zonder veel problemen.
Met rijden gaat het ook steeds beter maar ze vindt alles nog wel heel spannend dus we doen alles mooi op ons gemak en ik laat het aan haar over wanneer we weer naar de club kunnen en naar de wedstrijden.
Dus ik wil wel weer graag een flesje bestellen want deze is bijna leeg!

*************************************

Wooow wat een verschil, ik ken mijn paard Zafira nu al niet weer! Ik had meteen door dat er reactie was op de Bachbloesems.
Vanaf de eerste dag kon ik meteen verschil aan haar merken, ze krijgt een hele andere blik in de ogen, de angst gaat uit haar ogen weg.
‘s Avonds was er een legeroefening met helikopters boven ons in de lucht, normaal zou ze hier helemaal panisch en paniekerig van worden maar nu stond ze heel aandachtig in de stal te luisteren maar was niet echt bang.
Vanochtend smeerde ik haar been in met mokzalf en normaal snurkt en snuift ze dan alles aan mekaar maar vanmorgen helemaal niks, ze ging zelfs ruiken in het potje.
Heel bijzonder!! Ik hoop dat het zo doorzet maar daar heb ik goed vertrouwen in.
Ik was er zo van onder de indruk en ik dacht dit moet ik je even laten weten!
Angst werkt zo negatief op mens en dier maar het is o zo moeilijk om het weg te nemen.
Heel bijzonder wat zulke druppeltjes kunnen doen. Zelf heb ik ook heel veel baat bij mijn flesje dat mij afschermt tegen negatieve energie van anderen. Ik merk ook heel goed dat mijn geest en gevoel gelijkmatiger blijven en het voelt goed!
Ingrid

*************************************

Voor mijn inmiddels 7 jarige Staffordshire Bull Terrier Fred, die zeer gevoelig is en zeer gespannen kan reageren in voor hem prikkelende situaties (zoals bij bezoek, langslopende mensen) heb ik bij de Zomerhof een Bachbloesem mix aangevraagd om mijn hond te ondersteunen en de scherpe randjes van zijn gedrag welke moeilijk te remmen waren wat weg te halen. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb.
In de korte tijd dat ik mijn hond deze druppels geef, is hij enorm veranderd. Hij is veel rustiger geworden en windt zichzelf veel minder op. En als hij nog wat gespannen reageert, is hij veel makkelijker weer in kalmere toestand te brengen. Zichtbaar is dat hij hier zelf ook gelukkiger van wordt. Als er bezoek komt, overprikkelt hij zichzelf niet meer in extreme mate en gaat na het bezoek gedag te hebben gezegd makkelijker iets voor zichzelf doen. Een hele verademing.
Ook buiten tijdens het wandelen aan de lijn is hij veel relaxter en heeft veel minder de neiging te reageren op langslopende honden en mensen.
We gaan nog even door met de Bachbloesems omdat ik zie dat het mijn hond echt helpt in kalmere gemoedstoestand te komen en te blijven.
Tom

*************************************

Zijn dit al onze Ervaringen met Bachbloesems?
Nee, we hebben veertien jaar ervaring met Bachbloesems maar hebben de reacties eigenlijk nooit schriftelijk verzameld.
En dat doen we nu dus wel. Als je leest wat er gebeurt met volwassenen, kinderen en dieren, is de werking op zijn minst opzienbarend.

Wil je zelf ervaren wat Bachbloesems voor jou kunnen betekenen of voor of hen die je dierbaar zijn? Je zou een analyse kunnen aanvragen voor jezelf, je partner, je kind of je dier. Wij stellen de mix met liefde voor je samen. Helemaal op maat.

Heb je zelf mooie ervaringen met Bachbloesems? Je kunt ze ook hieronder met ons delen! Met jouw verhaal help je de lezer die na jou komt en die nog nooit van Bachbloesems heeft gehoord! En misschien red je, door het delen van jouw verhaal, wel een dierenleven …

Comment Section

5 reacties op “Ervaringen met Bachbloesems


Door Ans Sutter-Kempers op 21 november 2018

Op de cursus communiceren met dieren gaf Mieke uitleg over het gebruik van Bachbloesems en ik dacht dat is iets voor mij!
Ik ben bijna een jaar thuis met een ,noem het, “burn-out” en was zoekende.
Na het invullen van een vragenlijst een flesje met druppels meegekregen en ben er thuis direct mee begonnen. Vanaf de eerste nacht elke nacht gedroomd. Nooit eng of angstig, maar juist wakker worden met het gevoel dat het goed was.
Toen het eerste flesje op was voelde ik dit is goed zo! Hiervan heb ik geen vervolg nodig. Maar ik voelde , ik ben nog niet klaar dus weer opnieuw een vragenlijst ingevuld en met de nieuwe druppels begonnen.
Deze werken anders…. Niet direct als de vorige. Meer op de lange baan op een dieper niveau. Ik droom niet maar slaap langer. Werd ik eerst om de 2 uur wakker, nu slaap ik 3a4 uur aan een stuk door waardoor ik fitter wakker word. En het bijzondere is ik vergeet nooit mijn druppels in te nemen. Op verschillende momenten op de dag krijg ik een ingeving en neem ik de druppels in.


Door Joke van het Zomerhof-team op 22 november 2018

Wauw Ans! Wat zijn we ontzettend blij voor je! Heel erg bedankt voor je reactie en nog heel veel plezier van de druppels!


Door Mieke Zomer op 22 november 2018

Hi Ans, wat heb je het goed beschreven want zo werkt het inderdaad: we halen eerst de angels eruit, en dat werkt vaak vrij snel en daarna pakken we de emotielaag die eronder zit. Die laag zit dieper en geeft dan het langere-termijn-effect. Nou, geniet van je betere slaapritme!


Door Fanny op 20 november 2018

Dank jullie wel, voor de tip.
Heb zelf veel met bach gedaan en heb nog veel flesjes. Maar ik hoop dat ik de juiste middeltjes kan vinden want …….. ons hondje is zo dichtbij mij dat ik hoop dat ik objectief kan blijven. Groetjes Fanny


Door Joke van het Zomerhof-team op 21 november 2018

Hallo Fanny, fijn dat je al Bach gebruikt. Mocht je er niet uitkomen met de flesjes die je nog hebt kun je altijd bij ons terecht! Groetjes van ons.

Plaats een reactie


*