Ervaringen met Bachbloesems

Ervaringen met Bachbloesems

De ervaringen met Bachbloesems van mensen die hun dieren, kinderen en/of zichzelf hebben laten helpen met een door ons samengestelde mix van Bachbloesems, vind je op deze pagina. Er is ook een nieuwe pagina in de maak die visueel wat aantrekkelijker is: Ervaringen Bachbloesems bij Dieren

Wil je zelf ervaren wat Bachbloesems voor jou, je partner, je kind of je dier kunnen betekenen?
Vraag gerust een analyse op maat aan!  Wij maken ‘m met liefde voor je.
Je krijgt dan een 30 ml-flesje mix toegestuurd waarmee je jezelf, je partner, je kind of je dier een positieve boost kunt geven. Geen standaardmix die ergens op voorraad staat,  maar een mix, speciaal toegesneden en op maat gemaakt voor jouw unieke situatie, die van je partner, je kind of je dier.

De kans dat jij exact de zelfde mix krijgt toegezonden als iemand met soortgelijke klachten, is die van 1 op 15 miljoen.

*************************************
Ik had al drie katten maar heb er een nieuwe bijgenomen. Eentje uit het buitenland. Hij was erg pesterig naar de andere katten, likte zich buitensporig, had een eetobsessie, kon explosief reageren en was boos en bang. Heel bang. En … hij deed al maanden meer naast de bak dan erop. Ik stond echt op het punt om een ander huis voor hem te zoeken maar toen opeens bedacht ik me dat Mieke ons al eerder had geholpen met dit soort druppels. Ik heb een analyse aangevraagd en de druppels helpen enorm. Het gaat binnen een paar weken/maanden heel erg goed met hem. Het pesten is over, de eetobsessie is weg, het likken doet hij niet meer en hij is zindelijk. Echt geweldig wat deze druppels voor ons betekenen!
*************************************
Ik wil graag een herhaling van de Bach bloesemmix voor poes Raiza aanvragen. Dit is de tweede herhaling van dit bestelnr. En er zit beweging in: in plaats van voornamelijk bezig te zijn met obsessief eten, eten, eten, eten, is ze ernaast andere activiteiten en interesses aan het ontwikkelen, zoals dichterbij ons komen zitten, soms zelfs al een keertje op schoot, spelen (ze wist niet wat het was en nu speelt ze mee), en naar buiten willen en gaan. We zijn er nog niet helemaal maar wel op weg, en het gaat gewoon goed, dus daarom een herhaling.
En ik wil graag een herhaling van de Bach bloesemmix voor poes Sandra aanvragen. Dit is de tweede herhaling van dit bestelnr. Er zit ook bij Sandra beweging in, ik merk dat ik haar zelf beter kan aaien en dat ze knuffeliger is geworden. Bij de dierenarts is ze bij de schildkliercontrole dit keer uit het mandje gekomen, wat nog nauwelijks voorgekomen is. Erna echter werd ze wel weer bang en daardoor boos en helaas niet verder meer zo te onderzoeken waardoor ze wel weer een lichte narcose heeft gekregen. Maar omdat ik wel wat reactie zie, wil ik het gewoon nog een keer herhalen, en over 2,5 maand heb ik bij de dierenarts een oefenafspraak afgesproken, ivm de Bach en om te kijken hoe ver we dan zijn. Fijn dat hij daarvoor openstond. Ik type je dit kort in, zodat je weet dat we het in de gaten houden van welke kant op.
*************************************
Wij hebben twee honden. Een moeder en haar zoon. We zagen dat de zoon zijn moeder steeds meer ging domineren, bij het agressieve af. Telkens die lip omhoog en haar wegjagen. Dat is natuurlijk verdrietig om te zien. Je zou hierdoor bijna een hekel gaan krijgen aan je eigen hond. Daarnaast is de zoon een regelrechte stuiterbal. Hij wil álles wel. Wil het heel graag goed doen. En snel, en goed. Dus ook een beloninkje aanpakken: je moest echt op je vingers letten anders had je zo zijn tanden in je vingers. Wandelen met hem: hij stuiterde alle kanten op, sprong van hoge obstakels af en dacht nooit na hoe hij terecht zou komen.
Toen ik voor hem de vragenlijst had ingevuld, kreeg ik een mix op maat toegestuurd.
Wat een enorme impact heeft die mix! Onze hond is langzaamaan veel socialer en vriendelijker aan het worden. Wil niet meer haantje de voorste zijn. Het is niet meer ikke-ikke-en-de-rest-kan-stikken. Echt wát een verschil! Ook veel meer rust zit erin. Dat heftige is eruit. Naar zijn moeder toe is hij veel liever en die stuiterbal, die stuitert niet meer 😉
We beginnen weer een fijne hond in huis te krijgen. Superblij mee! Dankjulliewel hoor! Echt fantastisch hoe jullie dit voor mekaar hebben gekregen.
*************************************
Ik heb twee flesjes tegelijk ontvangen. Eerst moest ik flesje 1 opmaken, en daarna flesje 2.  Deze zijn nu ook bijna op en daarom stuur ik je mijn ervaring door. Ik heb je niet gevraagd wat er in zit en waar het concreet voor werkt, maar dit is er gebeurd:

1e flesje: ik werd rustig, een vreemd onbekend gevoeld met soms wat duizelingen, deed dingen rustig en heb me heel erg moe gevoeld en overdag als het kon, ook flink geslapen nog. Nachten gingen ook goed, al werd ik vaker nog moe wakker na wel gewoon goed doorgeslapen te hebben. Zoals je al eerder schreef: “de een slaapt meer, de ander huilt”. Dat laatste gaat al heel lang niet goed maar ik maak er ook langzaamaan vorderingen in bij therapie. Mijn lichaam is als het ware aan het ontdooien, uit een oude schok aan het komen. EINDELIJK!
2e flesje: ik merk van alles! Lijkt bijna een metamorfose vooral in de zin van energie/belasting! Mega energie, heel fijn, blij, al kan ik met moeite stoppen ’s avonds. Het voelt soms tussendoor alsof ik meer een eigen ik ervaar. Voel me steviger en anders, opener hart, en behoefte om dit te delen, tussendoor meer vertrouwen in mezelf. Voelt zo lekker en ergens dichter bij mezelf ook! Ik blijf maar doorgaan met van alles waar ik mee bezig ben en/of in achter lig, moet mezelf dwingen om te gaan zitten, moeite om het allemaal bij te houden. Job oriëntatie-programma begint ook meer richting te krijgen. Ik ga totaal andere branche in al moet ik nog verder gaan filteren. Heb er ook zin in en in het hele leven dat ik voel!

Slaap nog steeds prima in, en meestal ook door, droom wel meer en helderder. 1 nacht enorme angst tegengekomen en doodstil wakker en alert blijven liggen. Besefte ineens snel dat het iets van een oud kindstuk was en kon het doorbreken vanuit volwassen stuk.

De laatste paar dagen ben ik even gestopt met de druppels omdat ik zo erg stuiterde. Of het van de druppels komt en/of combi therapie waarin ik ook uit oude lichamelijk patronen aan het komen ben, weet ik niet. Werd weer wat rustiger en kreeg meer overzicht. Nu weer verder met laatste druppels gegaan, ik hou het even in de gaten.

Uitleg aan gebruiker nadat hij/zij achteraf de vraag had gesteld wat er in de Bachbloesems zat:
1e flesje doel: je voorzichtig in balans schudden​: magische openingsmix, iets tegen schuldgevoelens, tegen neerslachtigheid, tegen je juiste pad niet kunnen vinden, tegen doodsangsten, tegen niet kunnen kiezen uit twee opties en tegen je zelf leuker voordoen dan hoe jij je werkelijk voelt, en voor verwerking van oud trauma.

2e flesje doel: “​Nee!” durven zeggen, kunnen kiezen uit twee opties, jezelf uiten als je je niet goed voelt, meer vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie, meer zelfvertrouwen, inzien dat veranderingen goed zijn en dat ook voelen.

Advies op maat:
Nog één keer mix 2 bestellen Herhaalrecept Bach zodat je voorzichtig went aan je nieuwe ‘ik’ en niet terugvalt zodra dit flesje leeg is, en dat je daarna de vragenlijst nog eens invult Bachbloesemconsult  zodat we de laatste ‘dingetjes’ recht kunnen zetten en jij weer compleet happy bent 😉

En als je inderdaad het gevoel hebt dat je stuitert, en de innamepauze heeft je geholpen, dan volgende keer gewoon weer zo doen. Dan heeft je eigen gevoel je goed geholpen dus kun je daar steeds vaker op gaan vertrouwen 😉
*************************************

Wij hebben al bijna 30 jaar Duitse Herders. Maar nu hebben we een exemplaar … Ze luistert slecht. Al zes jaar. Cursus, training … we leken haar er maar niet bij te krijgen. Werkelijk Oost-Indisch doof. Ongeïnteresseerd. Slaafs gedrag. Niet vrolijk. Wij zijn gewend dat onze herders luisteren als een speer, maar soms dachten we wel eens: Je hebt het uiterlijk van een Duitse Herder maar daar is dan ook alles mee gezegd. De will to please heb je absoluut niet.

Op een bepaald moment liet ze zich volledig overrulen door een van onze andere honden. Ernstig overrulen. Ze kon niks meer, mocht niks meer. Aan het ‘niet luisteren’ waren we wel gewend inmiddels maar dat ondergeschoffeld worden, dat vonden wij vervelend voor haar. Ook zo sneu om te zien. Dus wilden we haar laten helpen met een Bachbloesem mix op maat. En het werkt! Binnen een week al! Het overrulen gaat enorm goed. Ze laat het niet meer gebeuren. Er ontstaan geen gevechten of zo maar het gebeurt gewoon niet meer. Ook kunnen we haar gewoon aaien zonder dat die andere hond zich ertussen wringt. Dus er is iets in háár veranderd waardoor zij niet meer telkens wordt afgestraft door die andere hond. Maar opmerkelijk is ook, dat ze opeens wél begint te luisteren. We hoeven maar één keer te roepen en ze staat bij ons! Met een voorzichtige kwispel nota bene. We zijn helemaal blij verbaasd met dit neveneffect. Echt heel erg opmerkelijk!
*************************************
De Bachbloesems zijn mijn trouwe zieltjes overdag😂
Wat ik nu al heerlijk vindt is dat ik nu geen “horror” dromen meer heb maar heerlijke gezellige hoopvolle dromen. Merk ook dat ik wat innerlijke rust heb gekregen, mijn oorsuizen is ook wat minder geworden.
Kortom alles komt goed!

*************************************

Het gaat al een stuk beter met kat Kyra, maar mijn gevoel zegt dat ze wat langer meer ondersteuning nodig heeft.
Ik heb dus een herhaalrecept Bachbloesems besteld hiervoor.
We zijn nu al zover dat ik haar kan optillen en dus kan ik ook eindelijk met haar naar de dierenarts om te onderzoeken waarom ze constant likt. Want dat doet ze nog steeds. Daarnaast speelt ze weer en komt levenslustiger over. Ik heb het gevoel dat ze een trauma heeft opgelopen. We weten niets van haar toen ze nog in Athene op straat leefde.

*************************************

Het gaat goed met ons. Ik heb het gevoel dat we allebei sinds vandaag weer lekker in ons vel komen te zitten. Afgelopen dagen was ik wel heel emotioneel, ik denk door de Bachbloesems maar mijn paard is sinds vandaag weer een beetje zichzelf en ik ook.
Net of ik ergens doorheen ben gegaan en er een stuk rust is gekomen.

*************************************
Ik dacht dat ik geen slaapproblemen had, maar sinds de Bachbloesems slaap ik wel héél erg goed!  😊

*************************************

Mijn kat is minder teruggetrokken en minder op afstand van vreemde mensen. Dat was meteen al opvallend na het gebruik van de Bachbloesems.

*************************************

De Bachbloesems geven mij energie, steeds een beetje meer. Ik wacht nu met smart op de nieuwe mix. Ik heb er zoveel baat bij. Echt niet normaal.

*************************************

Ik ben begonnen met de Bachbloesems en meteen de zelfde avond al heb ik heerlijk geslapen! Al weken slaap ik slecht door allerlei dingen. Maar ik slaap weer!

*************************************

Verder nog veel dank voor de Bach mix voor mijn kat Chica. Ik ben nu drie dagen bezig met de Bachbloesems en merk een grote verandering in haar gedrag. Ze is rustiger, blijft meer binnen, blijft laag bij de grond in plaats van hoog op kasten en vindt het meer oké als ik haar aanraak. Ook is ze minder schrikkerig heb ik het idee. Vanochtend had ze geen eetlust maar dat komt vast wel weer. Echt opmerkelijk!
Marjoke

*************************************

Dit is echt wel frappant. Sinds ik de Bachbloesems inneem, ervaar ik veel meer rust. Heb ik minder last van de overgang. Vroeger als het lente werd, werd ik vanwege de hekel aan mijn eigen lijf, helemaal onrustig omdat ik dan weer moest gaan uitzoeken welke T-shirts ik wel of niet nog aan kon. Echt, het interesseert me nu niet meer. Ik merk dat ik het gemakkelijker aan mijn omgeving kan aangeven wanneer ik iets níet wil. Voorheen ging ik dan gemakkelijk mee met de ander maar dat doe ik dus niet meer. Hierdoor blijf ik meer bij mezelf en dus meer in mijn eigen kracht. Het doorlopende denken en piekeren is ook nu, na twee weken al zoveel minder. Het geeft zoveel rust. Ook is mijn energielevel hoog. Normaal als ik niet kan slapen, ben ik de volgende ochtend uitgeput. Maar nu niet! Ik heb er nu geen last van!
Ook vertrouw ik nu meer op mijn intuïtieve stemmetjes. Misschien hoor ik ze wel beter 😉

*************************************

Mijn kat Pipi is nu relaxed dankzij de Bachbloesems, laat zich eerder en makkelijker zien als er andere mensen hier over de vloer komen! Ze komt er zelfs bijzitten soms! Verder wanneer ik thuis ben en rustig op de bank zit, is ze er steeds relaxed bij. Of op schoot of achter me op een lekker dik kleed op de rugleuning. Ze verzorgt zich goed, wast zich wel meer, eten van vleesje en soms kippenbotjes afknauwen vind ze heerlijk!! Dat vlees is echt een verbetering voor haar! Dank jullie ook voor die supertip! Ik hou het in de gaten. ’s Avonds als ik naar bed ga, komt ze uit zichzelf vrij snel naar boven en bij me liggen op bed. Ik kan het beter hebben ook. ’s Morgens maakt ze me liefdevol wakker nog steeds voor de wekker, dan wil ze ook graag eten.

*************************************

Met mijn paard gaat het goed ! Reageert heel goed op de Bachbloesems!
Een paar weken geleden moest ze geënt worden, een dingetje waardoor ze vroegere jaren helemaal door het lint ging. Nu heb ik met behulp van de Bach bloesem en het communiceren in plaatjes kunnen bereiken dat ze het toeliet zonder veel problemen.
Met rijden gaat het ook steeds beter maar ze vindt alles nog wel heel spannend dus we doen alles mooi op ons gemak en ik laat het aan haar over wanneer we weer naar de club kunnen en naar de wedstrijden.
Dus ik wil wel weer graag een flesje bestellen want deze is bijna leeg!

*************************************

Wooow wat een verschil, ik ken mijn paard Zafira nu al niet weer! Ik had meteen door dat er reactie was op de Bachbloesems.
Vanaf de eerste dag kon ik meteen verschil aan haar merken, ze krijgt een hele andere blik in de ogen, de angst gaat uit haar ogen weg.
‘s Avonds was er een legeroefening met helikopters boven ons in de lucht, normaal zou ze hier helemaal panisch en paniekerig van worden maar nu stond ze heel aandachtig in de stal te luisteren maar was niet echt bang.
Vanochtend smeerde ik haar been in met mokzalf en normaal snurkt en snuift ze dan alles aan mekaar maar vanmorgen helemaal niks, ze ging zelfs ruiken in het potje.
Heel bijzonder!! Ik hoop dat het zo doorzet maar daar heb ik goed vertrouwen in.
Ik was er zo van onder de indruk en ik dacht dit moet ik je even laten weten!
Angst werkt zo negatief op mens en dier maar het is o zo moeilijk om het weg te nemen.
Heel bijzonder wat zulke druppeltjes kunnen doen. Zelf heb ik ook heel veel baat bij mijn flesje dat mij afschermt tegen negatieve energie van anderen. Ik merk ook heel goed dat mijn geest en gevoel gelijkmatiger blijven en het voelt goed!
Ingrid

*************************************

Voor mijn inmiddels 7 jarige Staffordshire Bull Terrier Fred, die zeer gevoelig is en zeer gespannen kan reageren in voor hem prikkelende situaties (zoals bij bezoek, langslopende mensen) heb ik bij de Zomerhof een Bachbloesem mix aangevraagd om mijn hond te ondersteunen en de scherpe randjes van zijn gedrag welke moeilijk te remmen waren wat weg te halen. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb.
In de korte tijd dat ik mijn hond deze druppels geef, is hij enorm veranderd. Hij is veel rustiger geworden en windt zichzelf veel minder op. En als hij nog wat gespannen reageert, is hij veel makkelijker weer in kalmere toestand te brengen. Zichtbaar is dat hij hier zelf ook gelukkiger van wordt. Als er bezoek komt, overprikkelt hij zichzelf niet meer in extreme mate en gaat na het bezoek gedag te hebben gezegd makkelijker iets voor zichzelf doen. Een hele verademing.
Ook buiten tijdens het wandelen aan de lijn is hij veel relaxter en heeft veel minder de neiging te reageren op langslopende honden en mensen.
We gaan nog even door met de Bachbloesems omdat ik zie dat het mijn hond echt helpt in kalmere gemoedstoestand te komen en te blijven.
Tom

*************************************

Zijn dit al onze Ervaringen met Bachbloesems?
Nee, we hebben veertien jaar ervaring met Bachbloesems maar hebben de reacties eigenlijk nooit schriftelijk verzameld.
En dat doen we nu dus wel. Als je leest wat er gebeurt met volwassenen, kinderen en dieren, is de werking op zijn minst opzienbarend.

Er is ook een nieuwe pagina in de maak die visueel wat aantrekkelijker is: Ervaringen Bachbloesems bij Dieren

Wil je zelf ervaren wat Bachbloesems voor jou kunnen betekenen of voor of hen die je dierbaar zijn? Je zou een analyse kunnen aanvragen voor jezelf, je partner, je kind of je dier. Wij stellen de mix met liefde voor je samen. Helemaal op maat.

Heb je zelf mooie ervaringen met Bachbloesems? Je kunt ze ook hieronder met ons delen! Met jouw verhaal help je de lezer die na jou komt en die nog nooit van Bachbloesems heeft gehoord! En misschien red je, door het delen van jouw verhaal, wel een dierenleven …

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Fanny
Door

Fanny

op 20 Nov 2018

Dank jullie wel, voor de tip. Heb zelf veel met bach gedaan en heb nog veel flesjes. Maar ik hoop dat ik de juiste middeltjes kan vinden want ........ ons hondje is zo dichtbij mij dat ik hoop dat ik objectief kan blijven. Groetjes Fanny

Joke van het Zomerhof-team
Door

Joke van het Zomerhof-team

op 21 Nov 2018

Hallo Fanny, fijn dat je al Bach gebruikt. Mocht je er niet uitkomen met de flesjes die je nog hebt kun je altijd bij ons terecht! Groetjes van ons.

Ans Sutter-Kempers
Door

Ans Sutter-Kempers

op 21 Nov 2018

Op de cursus communiceren met dieren gaf Mieke uitleg over het gebruik van Bachbloesems en ik dacht dat is iets voor mij! Ik ben bijna een jaar thuis met een ,noem het, "burn-out" en was zoekende. Na het invullen van een vragenlijst een flesje met druppels meegekregen en ben er thuis direct mee begonnen. Vanaf de eerste nacht elke nacht gedroomd. Nooit eng of angstig, maar juist wakker worden met het gevoel dat het goed was. Toen het eerste flesje op was voelde ik dit is goed zo! Hiervan heb ik geen vervolg nodig. Maar ik voelde , ik ben nog niet klaar dus weer opnieuw een vragenlijst ingevuld en met de nieuwe druppels begonnen. Deze werken anders.... Niet direct als de vorige. Meer op de lange baan op een dieper niveau. Ik droom niet maar slaap langer. Werd ik eerst om de 2 uur wakker, nu slaap ik 3a4 uur aan een stuk door waardoor ik fitter wakker word. En het bijzondere is ik vergeet nooit mijn druppels in te nemen. Op verschillende momenten op de dag krijg ik een ingeving en neem ik de druppels in.

Joke van het Zomerhof-team
Door

Joke van het Zomerhof-team

op 22 Nov 2018

Wauw Ans! Wat zijn we ontzettend blij voor je! Heel erg bedankt voor je reactie en nog heel veel plezier van de druppels!

Mieke Zomer
Door

Mieke Zomer

op 22 Nov 2018

Hi Ans, wat heb je het goed beschreven want zo werkt het inderdaad: we halen eerst de angels eruit, en dat werkt vaak vrij snel en daarna pakken we de emotielaag die eronder zit. Die laag zit dieper en geeft dan het langere-termijn-effect. Nou, geniet van je betere slaapritme!

Reactie plaatsen