Energie of geen energie?

Energie of geen energie?

Energie of geen energie? Ben jij ook wel eens moe en uitgeput? Zonder dat je weet waardoor het komt? Of heb je wel eens dat je blaakt van de energie, ook zonder dat je weet waar dat opeens vandaan komt? Dan is het interessant om te weten dat er aardstralen, vortexen, leylijnen en leylijnkruisingen bestaan. Je ziet ze niet maar ze zijn er wel. En juist over energie die je niet ziet maar die er wel is, vertel ik op dag twee van onze cursus De Brontaal van de Dieren, want vandaag geven we de tweede cursusdag op Kasteel Nieuwenhoven in België.

Kasteel Nieuwenhoven in Sint-Truiden, België

Vandaag geven we onze tweede cursusdag op Kasteel Nieuwenhoeven in Sint Truiden, België. Kasteelvrouwe Jeanne heeft ons gisteren al verteld over de leylijnen die onder het landgoed liggen. Over de positieve energie die deze lijnen uitstralen.

Positieve en negatieve energie

Op dag twee van onze cursus in het Communiceren met Dieren vertel ik o.a. over energieën. Over de effecten van positieve en negatieve energieën van mensen en van dieren. Maar ook over die van gebouwen en van grond. Omdat ook leylijnen in mijn verhaal naar voren komen, laat ik dit keer Jeanne vertellen over wat zij weet van leylijnen. Zij geeft niet alleen algemene informatie over wat zij weet van leylijnen, maar ze doet er een schepje bovenop: Zij vertelt over wat de leyijnen met haar Kasteel Nieuwenhoven te maken hebben.

Wij kunnen iets doen aan die energie

Haar verhaal vind ik een artikel waard. Van wat zij in al haar bescheidenheid vertelde, kregen allee aanwezigen kippenvel.

Jeanne vertelde dat ze het zwaar vervallen restauratie-object Kasteel Nieuwenhoven met 20 ha land nog maar net had aangekocht toen zij werd benaderd door een paar mensen die haar vertelden dat het met de energie op het landgoed niet goed zat. Maar dat niet alleen, ze vertelden ook dat zij daar wel iets aan konden doen.

Dit was allemaal nieuw voor Jeanne. Met de energie niet goed? En daar viel dan wel iets aan te doen?  Het zou allemaal wel. Toch liet Jeanne de mensen komen en zo gingen zij aan het werk.

Het object ligt op een kruispunt van leylijnen

Ze vertelden dat kasteel Nieuwenhoven net als de grote kathedralen in Europa op een kruispunt van leylijnen lag. Leylijnen zijn energiebanen waarmee de aarde zichzelf en haar bewoners van energie voorziet. Leylijnen geven veel energie. Lees hiervoor ook mijn artikel Gratis energie uit de natuur.

De energie is verstoord geraakt

Nu vertelden deze mensen dat de energie van die leyijnen verstoord was geraakt en dat ze daarmee aan het werk wilden. En zo geschiedde. Op een kilometer of 20, 30 van Kasteel Nieuwenhoven, bleek dat door allerlei grondwerkzaamheden vanwege de aanleg van een snelweg en een tankstation, de leylijn verstoord te zijn geraakt en energetisch niet meer in balans was.

Heb jij iets met ‘bliksem’?

Met de vrijbrief van Jeanne zijn deze mensen aan de slag gegaan met deze verstoring en hebben zo de boel geklaard.

Na deze reinigingsprocedure zijn ze teruggereden naar Sint-Truiden om Jeanne verslag te doen van hun bevindingen. Hierbij vroegen ze haar expliciet of zij iets met “bliksem’ had.

Jazeker had ze dit: ze was al drie keer heel dicht geweest bij een blikseminslag dus bliksem speelde zeker een rol in haar leven.

De aarde transformeert negatieve energie in vruchtbare grond

Hierop antwoordden de energiewerkers: Dan zul je heel snel weer met bliksem te maken krijgen.

Diezelfde middag stapelden de wolken zich boven Sint Truiden, De lucht werd bijna zwart en het leek of de duister een paar uur te vroeg inviel.

De energiewerkers verklaarden dit als volgt; alle vervuilde energie verzamelt zich nu en ontlaadt zich boven Sint-Truiden. De regen spoelt deze energie weg de aarde in. Deze transformeert de energie weer toch vruchtbare grond.

Ongekende regenval na talloze blikseminslagen

Die middag sloeg de bliksem als in een cirkel rondom het kasteel in. Talloze blikseminslagen werden geconstateerd. Er was sprake van ongekende regenval. Jeanne waadde op de binnenplaats van het kasteel tot bijna haar middel in het water.

De bliksem injecteert schone energie in het land

De energiewerkers verklaarden de blikseminslagen als volgt; De energie is nu weer schoon en de bliksem injecteert schone energie in het landgoed rondom het kasteel.

Het kasteel krijgt nu weer nieuw leven ingeblazen.

Is dit een verhaal uit een sprookje? Of een verhaal uit de volksoverlevering van 300 jaar terug?

Nee, dit verhaal speelde zich af in 2009. Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar heus, het is een verhaal uit deze tijd.

Sinds 2007 wordt het project opgeknapt. De restauraties verlopen voorspoedig. In het object bevinden zich opvallend veel positieve vortexen.

Wil je meer weten o.a. over energie van de aarde? Lees dan het boek In resonantie met de natuur van Hans Andeweg. Er zal een wereld voor je opengaan.

Gaat dit boek jou nog net iets te ver?

Kom dan naar onze Cursus Communiceren met dieren of Cursus Babyfluisteren. Wij vertellen je dan de belangrijkste energiegerelateerde onderwerpen die je noodzakelijkerwijs moet weten voordat je met dieren of met baby’s gaat communiceren.

De aardingsoefening in onze 5 Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren, zouden je ook al een stuk op weg kunnen helpen. Download dit e-book nu. Dan kun je er meteen mee aan de slag!

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen