Cursus Babyfluisteren

Cursus Babyfluisteren

28 november 2010 Vandaag weer een vierdaagse cursus Babyfluisteren afgerond. Stuk voor stuk gaan de cursisten weer met een enorm succesgevoel naar huis. Wat hebben we toch een prachtig beroep. Zoveel mooie feedback krijg je echt niet van een baas. Wij voelen ons gezegend. Het blijkt elke keer weer dat de methode die wij hanteren zo succesvol is. En dat terwijl het zo simpel aan te leren is. Werkelijk iedereen kan met Babyfluisteren.

 

Cursus Babyfluisteren

De cursus duurt vier dagen, In die vier dagen leer je alles wat je nodig hebt om te kunnen Babyfluisteren. En het mooie is, het beperkt zich niet alleen tot baby’s. Je leert de techniek om met mensen te kunnen communiceren. Dus na de cursus kun je communiceren met baby’s, met oudere kinderen, met volwassen. Ook met mensen met geestelijke beperking kun je contact leggen. Deze mensen kunnen dan eindelijk aangeven waar ze mee zitten, wat ze wel of niet begrijpen en hoe ze zich voelen. Stel je je eens voor hoe je mensen kunt helpen met deze manier van communiceren. Het is en blijft bijzonder en we zijn echt gezegend dat we dit beroep mogen uitoefenen.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen