Energetisch afschermen

Energetisch afschermen

Energetisch afschermen, hoe doe je dat?

Om je af te schermen van de energie van andere mensen, zijn er talloze producten en trucjes die jou helpen om weer lekker in je vel te komen.

Hier beschrijven we een aantal manieren die jou kunnen helpen om goed te blijven functioneren in deze wereld die soms best wel grensoverschrijdend kan zijn.
Misschien zelfs zonder dat je zelf in de gaten hebt dat jouw grenzen met voeten worden getreden.

  • Heb je last van de energie van andere mensen?
  • Je neemt de telefoon aan en zodra de ander zijn/haar naam zegt, stroomt de energie uit je lijf en voel je je opeens als een vaatdoek?
  • Je komt thuis van je werk/een beurs/een ziekenhuisbezoek/bezoek aan een woonvoorziening en voelt je dood- en doodmoe?
  • Je mijdt plaatsen waar veel mensen komen zoals: de stad, de markt, terrassen, de bioscoop, openbaar vervoer, toeristische trekpleisters etc?
  • Je bent opeens boos en chagrijnig en je weet niet waar dat door komt?
  • Je wordt ’s nachts wakker met lawaai in je hoofd?
  • Je volgt een energetische cursus en je voelt je ‘vies’ als je thuiskomt en neemt na thuiskomst daarom zo snel mogelijk een douche?
  • Je vindt het soms moeilijk om ‘nee’ te zeggen?
  • etc. etc.

Energetisch afschermen, vaak weet je niet eens wat er precies aan de hand is.

Er zijn talloze situaties – waarin jij je bewust of onbewust kunt begeven – die jou een leegtrekker kunnen bezorgen.
Eerst weet je helemaal niet wat er aan de hand is. Je wijt je tijdelijke energieverlies aan je bloedsuikerspiegel, aan een slechte nachtrust, aan iets verkeerds gegeten hebben en noem maar op. Terwijl dit niet de oorzaak hoeft te zijn.

Energetisch afschermen, het verrijkt je leven

En dat is de reden waarom wij de komende tijd uitgebreid ingaan op tips waarmee jij jouw energie behoudt.
Zodanig dat jij je lekker blijft voelen en zodanig dat je bij wijze van spreken gewoon de Kalverstraat in kunt op zaterdag of dat je in liefde je dementerende moeder kunt blijven bezoeken zonder dat je het gevoel hebt dat je na jouw bezoek geen energie meer hebt.

We gaan een aantal foefjes en trucjes de revue laten passeren en ook een paar producten die jou handig en snel kunnen helpen om terug te komen in je eigen energie.

Want alleen als jíj goed in je vel zit, kun je wérkelijk iets voor een ander mens of voor een dier betekenen.
Het geeft een rijk gevoel als je iets te geven hebt, want geven doet leven.

Wij gunnen iedereen een leven waarin je gul kunt geven wat in je vermogen ligt.

Geven hoeft niets met geld of met spullen te maken hebben. Geven kun je ook doen in de vorm van kennis doorgeven. Deel jij kennis in jouw kring, ook dan gééf je. Dus wat ons betreft deel je dit bericht met je vrienden, collega’s en/of familie. Wij hopen hiermee veel mensen aan te spreken en te kunnen helpen met onze kennis.

Wil je je eigen verhaal kwijt of heb je vragen over energetisch afschermen, ook dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op dit bericht. Wij zullen je helpen waar we kunnen.

 

 

 

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen