Communiceren met Dieren vragenuurtje (Live webinar)

Communiceren met Dieren vragenuurtje (Live webinar)

Webinar november 2014

We zullen LIVE alle binnenkomende vragen beantwoorden over onderwerpen zoals: inhoud cursus, praktische informatie, verschillen tussen de verschillende cursussen, methodes en eigenlijk alles over de online cursus Communiceren met Dieren.

Je kunt je vragen als reactie op dit blogbericht plaatsen helemaal onderaan deze pagina.

Stel een vraag en ontvang een beloning!

Promoot dit webinar en krijg een cadeau!Zonder vragen kunnen wij natuurlijk geen antwoorden geven en dat zou maar een saaie boel zijn!

Hoe meer vragen, des te meer antwoorden en des te meer waarde de uitzending zal bevatten. Door een vraag te stellen maak je ons, en waarschijnlijk ook andere luisteraars, erg blij en daarom willen we je belonen wanneer je een bijdrage levert.

Wanneer je één of meerdere vragen stelt voor dit webinar zullen wij je na afloop van het webinar een passende beloning toezenden.

Klik hier om een vraag te stellen >>>

Waar kun je de uitzending bijwonen?

Je kunt de uitzending bijwonen via onderstaande linken.

Klik hier om je te registreren voor maandag 9 februari om 19:30 uur

Klik hier om je te registreren voor woensdag 11 februari 10:00 uur

Wij lezen alle vragen onder dit blogbericht op en geven direct antwoord. We zullen
doorgaan totdat alle vragen “op” zijn.

Klik hier om je alvast aan te melden >>>

Over de schrijver
Renée Wolters
Door

Renée Wolters

op 25 Sep 2014

Ik ben erg geïnteresseerd in de cursus Communiceren met dieren; kun je iets meer vertellen over de inhoud. Is dit werkelijk voor iedereen geschikt?

Janny
Door

Janny

op 26 Sep 2014

Ik heb me net opgegeven voor de cursus basistaal met dieren. Je moet goed gegrond/geaard zijn voor dierentolk. Dit ben ik niet altijd. Is deze cursus dan niet een brug te ver voor mij??

Hermien Kaptein
Door

Hermien Kaptein

op 26 Sep 2014

Ik zelf heb nu een paar keer een vermist dier [die ik kon!] in een gouden bol geplaatst voor bescherming en liefde. Hun thuis heb ik in een blauw felle lichtbol geplaatst. In gedachten dit gezegd tegen het dier. Er zijn een paar dieren zo terug gekomen gelukkig.Klopt het wat ik zeg? Ook merk ik nu al,dat dieren bij mij komen,als ik goed geaard ben..Mijn lieve Tara[poes] merk ik,dat zij graag wil praten...Ga hier met Uw oefeningen aan de slag...dit is altijd mijn droom geweest

Nadia
Door

Nadia

op 27 Sep 2014

Ik vraag me af of jullie met een soort stappenplan werken om tot contact te komen. Ik bedoel bv.: Les 1 -> aarden, les 2 -> aarden+ een volgende stap, enz... Of wordt er al vanaf de eerste keer echt gecommuniceerd?

Jeanne Swaan
Door

Jeanne Swaan

op 28 Sep 2014

Ik ben zojuist begonnen met het volgen van een serie van 6 computerlessen over telepathie met dieren. Is dat een andere benadering of doen jullie op die cursus dezelfde oefeningen? Heeft het nog zin of doe ik dan veel dubbel? 2 weekenden naar jullie kost mij veel moeite omdat ik alleen woon en mijn huisdieren dus moet onderbrengen en ook ben ik veel reistijd kwijt vanuit Maassluis. Ik vind het interessant maar niet echt duidelijk wat we kunnen verwachten. Graag een reactie, Jeanne

Jeanne Swaan
Door

Jeanne Swaan

op 28 Sep 2014

kunnen jullie svp per mail reageren? Ik moet nl dinsdagmorgen tot 12 uur werken en kan zodoende niet luisteren. Jeanne

Mieke Kolder
Door

Mieke Kolder

op 28 Sep 2014

De situatie in Taiji verontrust mij heel erg, al de dolfijnen die daar massaal op gruwelijke wijze afgeslacht worden. Ik probeer liefde en licht te sturen, maar denken jullie dat er meer gedaan kan worden door te communiceren met hen? Bv hen te laten zien dat ze kunnen ontsnappen door over de netten te springen, ze zien zelf die mogelijkheid nl niet. Hebben jullie ideeen over dit soort dingen?

Mieke Kolder
Door

Mieke Kolder

op 28 Sep 2014

Zie dat deze vraag hier helemaal niet thuis hoort. Dat het puur was om vragen te stellen over de cursus. Sorry daarvoor. Kon mijn vraag niet meer verwijderen.

Tineke
Door

Tineke

op 28 Sep 2014

Ik heb alles met zeer veel belangstelling gelezen en ben hier erg enthousiast over, maar ... het is (voor mij) niet op te brengen. Nu is mijn vraag is de cursus ook in termijnen te voldoen (en dan niet het bedrag in drie keer maar uitgespreid). Het is niet indirect een vraag over de cursus-inhoud maar toch lijkt het mij (en ik denk ook misschien wel meerdere mensen met mij) belangrijk om te weten of dit één van de mogelijkheden zijn om toch aan deze mooie cursus deel te mogen/kunnen nemen.

Tonnie Middelburg
Door

Tonnie Middelburg

op 28 Sep 2014

In veel boeken over communicatie met dieren wordt gesproken over het openen van je hart en hartscontact maken. Nu is dit proces in de praktijk niet zo makkelijk uit te voeren als het geschreven staat en wanneer je geen gevoel hebt dat je het contact op gang gaat helpen, dat er werkelijk iets veranderd, blijf je met veel vragen en een slecht gevoel zitten. Leer ik in de cursus communiceren met dieren dit contact tot stand te brengen?

Nicole
Door

Nicole

op 28 Sep 2014

Ongelooflijk! Heb alle 5 stappen en je mails gelezen en voor mij is het toch wel zweverig, maar zou het zo graag willen leren! Mijn dieren beter begrijpen. Neem je dan op cursus een eigen dier mee, of foto's? Helaas is de cursus niet echt in de buurt. Zit nog zo te dubben. Leert iedereen het na jullie cursus of zijn er echt wel mensen die het niet leren? Dan is het een duur uitje, hi. Mijn gezin vind het kolder, dieren herzens zijn zooo anders! Succes en wie weet tot ziens. X

anne fischer
Door

anne fischer

op 28 Sep 2014

Graag wil ik weten waarom mijn paard als ik wil opstijgen via een trapje, dit eng vindt en zich verplaatst, ik kan ook niet luisteren dinsdagmorgen, kan ik via e-mail ook een antwoord krijgen?

Wilma Phielix
Door

Wilma Phielix

op 28 Sep 2014

Ik heb mij aangemeld voor de training Telepathie die in 6 sessies gegeven wordt. Nu heb ik begrepen dat het heel belangrijk is om veel te oefenen, om zo op de juiste “golflengte” te komen nu vraag ik mij af wat degene die mij gaat helpen dan precies moet doen? Moet deze dan iets naar mij zenden? En moet ik het dan raden? Als dat zo is, hoe vertel ik die persoon dan hoe je iets moet zenden? Ik ben heel enthousiast over deze cursus en zou dolgraag met mijn huisdieren willen communiceren.

Monique
Door

Monique

op 28 Sep 2014

Deze week heb ik helaas een van mijn hondjes moeten laten inslapen, hiervoor heb ik heel hard geprobeerd antwoorden van hem te krijgen over de situatie. Dat lukte niet, wel voelde ik heel sterk lichamelijke sensaties vooral tijdens het Reiki geven aan hem. Nu probeer ik ook bij de andere hond haar antwoorden te horen over hoe zij de situatie ervaart, ook hier pik ik wel gevoelens op, maar geen echte antwoorden. Ik twijfel daarom ook al even over de cursus omdat ik het bijna te mooi vind om te geloven dat ik echt kan leren communiceren met dieren, anders dan wat ik nu regelmatig voel. Kun je mij overtuigen?

Marion
Door

Marion

op 28 Sep 2014

Wij hebben ons hondje, kruising Jack Russell & Boerenfox, gekregen toen ze vier jaar oud was. Ze is vanaf het begin al heel erg bang van vliegenmeppers, paraplu's etctera. We hoopte dat als ze langer bij ons was dat ze minder en minder bang zou zijn van deze dingen. Inmiddels hebben we haar echter bijna vijf jaar en is ze nog altijd heel erg bang van deze geluiden. We vinden het erg zielig voor haar en zouden daarom heel graag willen weten hoe we haar af kunnen helpen van deze angst?

Petra van Houten
Door

Petra van Houten

op 28 Sep 2014

Wordt de cursus het hele jaar door gegeven? Ik woon nl niet meer in Nederland, maar met mijn wolfhonden roedel in Zweden. Ook ik ben benieuwd naar het slagingspercentage. Dit heeft alles te maken met faalangst in groepsverband.

Mieke Kolder
Door

Mieke Kolder

op 29 Sep 2014

Dit ken ik, faalangst in groepsverband. Teveel bewust van mezelf tussen andere mensen waardoor ik niet kan ontspannen en stil worden. Zou graag deelnemen, maar omdat de prijs al bijna niet op te brengen is kan ik me eigenlijk geen 'mislukte' cursus veroorloven. Dilemma. Want ik ben erg enthousiast na een eerder workshop elders, de online cursus telepathie bij jullie en eigen ervaringen.

Ilse
Door

Ilse

op 29 Sep 2014

Kunnen jullie aangeven wat het verschil is tussen de cursus die jullie geven en cursussen die door andere mensen worden aangeboden?

nicole
Door

nicole

op 29 Sep 2014

Mieke, ik heb ondertussen je boek -Dieren - sprekend als mensen- in de boekhandel besteld en ben erg nieuwsgierig naar de reacties die daarin beschreven worden. want al wat ik ondertussen gezien en gelezen heb via internet heeft me wel heel enthousiast gemaakt. Maar wat ik nergens zag is de locatie waar de cursussen doorgaan. Zijn die allen in Nederland? Of zijn er ook in België gepland? Ik zou het fantastisch vinden om te leren communiceren met dieren, maar ik vrees dat de verplaatsing én de prijs serieuze obstakels zijn.

Lia Sijbrans
Door

Lia Sijbrans

op 29 Sep 2014

Ook ik moet dinsdag werken (vrijwilligerswerk is ook werk!) en ook voor mij is prijs en afstand vrijwel onoverkomelijk, om het nog maar niet te hebben over dierenopvang. Ik hoop wel dinsdagavond de antwoorden op de vragen te kunnen lezen! Allereerst wil ik melden dat ik heel veel aan de basistips heb gehad. Althans, ik merk dat Poes Penny op mijn gedachten reageert, echt verbazingwekkend! Ze maakt ook goed duidelijk wat zij wil, maar haar verleden blijft helaas een gesloten boek. Ten 2e mijn vraag: Rudolf Steiner (ik zag zaterdag de expositie in Rotterdam) hamert al begin 1900 op het belang van in beelden denken en je intuitie gebruiken. Ik vond veel overeenkomsten met de raadgevingen van Mieke Zomer. Is zij misschien door hem geinspireerd? Deze overeenkomst overtuigt mij dat het echt mogelijk is het luikje voor de telepatie te openen en dat inderdaad iedereen het zou moeten kunnen. Ik ben heel benieuwd naar de antwoorden!

Emmy Meij
Door

Emmy Meij

op 29 Sep 2014

Onze poes Mara jammert al enkele maanden, en blijft dit doen, wij dachten dat het eerst kwam door gemis, omdat onze kater Zorro in december niet goed uit een narcose kwam en toen is overleden. Maar tot nu toe blijft ze nog jammeren, en het is net of ze niet goed meer ziet. Hoe kunnen wij controleren of er iets met haar ogen is? gr emmy

Marianne de Zwart
Door

Marianne de Zwart

op 30 Sep 2014

Een jong geitje Lucy van een kinderboerderij in Utrecht is kreupel sinds ze twee maanden oud is. Het voorpootje is nauwelijks te gebruiken door de pijn De dierenarts heeft het behandeld, maar zegt het niet te kunnen genezen. Ik heb de verzorgers naar jou, Mieke, doorverwezen om met het geitje te praten en duidelijkheid in deze zaak te verkrijgen, zoals hoe die kreupelheid is ontstaan en wat het geitje zelf denkt wat nodig is voor genezing. Dieren weten vaak zelf wat goed voor hen is. Ik zou graag zelf met het geitje willen kunnen praten. Dat moet ik nog leren, al begrijp ik wel veel van dieren. De cursus is nu nog te prijzig voor mij, maar het staat op mijn verlanglijstje om te volgen. Dan kan ik ook mijn kat vragen waarom hij zo schuw is sinds twee jaar, zodat ik hem niet meer kan benaderen en aanraken. Nog even geduld dus.

Renate
Door

Renate

op 30 Sep 2014

Hallo, Ik heb een vijftien jarige merrie die op ander terrein altijd veel ontspannender is dan op onze eigen stal, thuis is er altijd enige spanning in haar kaak of lichaam te voelen en duurt het vrij lang voordat ze kan ontspannen als we gaan rijden en ergens anders is dit veel minder ook is ze erg gevoelig voor wind zou graag achter de oorzaak hiervan willen komen!

Margreet Zandberegn
Door

Margreet Zandberegn

op 30 Sep 2014

Zou graag willen weten met hoeveel personen tegelijk de cursus is? En ik vind het moeilijk om mijn 'ego' gedachten uit te schakelen om iets te voelen/ruiken etc

Renée Wolters
Door

Renée Wolters

op 30 Sep 2014

Graag wil ik weten hoeveel tijd je (ongeveer) aan je "huiswerk" te besteden hebt. Ik volg nl. op dit moment ook nog een opleiding naast mijn werk en wil dus kunnen inschatten of ik deze cursus erbij kan doen.

Titia
Door

Titia

op 30 Sep 2014

Ik kan me zo voorstellen dat als je een 4-daagse doet je in de groep, de groepsenergie ook, tot heel goede resultaten komt. Maar ik heb al zo vaak meegemaakt, persoonlijk b.v. bij een cursus fotolezen waar ik het heel goed deed, dat als je dan thuis komt, alleen bent, het veel minder goed gaat. Hoe gaat dat met dit?

Dyana
Door

Dyana

op 30 Sep 2014

Mijn Maine Coon poes Laska heeft twee nestjes grootgebracht met haar maatje MC Lion. Tussentijds heeft ze de poezenpil gehad om niet opnieuw zwanger te worden. Nu ben ik daar sinds een paar weken mee gestopt omdat er nog eenmaal een prachtig nestje mag komen. Ze heeft problemen met haar huid (in eerste instantie dachten we vlooienallergie) haar vacht valt een beetje uit en ze heeft last van jeuk en is er kribbig van (logisch). Ik kom er niet achter wat er nu aan de hand is, het is in ieder geval geen medisch probleem. Praat veel met haar en weet daarom zeker dat ze een nestje wil maar wat te doen met deze huidproblemen?! Ze is zeer eigengereid en zalf of spray is niet te doen bij madame......................................

Mieke Kolder
Door

Mieke Kolder

op 30 Sep 2014

Ik doe op dit moment de cursus telepathie bij jullie. Heb nu 2 sessies gedaan en ben naderhand behoorlijk uitgeput. Voel me wel goed, maar heel moe en ontoegankelijk voor mijn omgeving tot ik bv een boswandeling heb gemaakt met mij hond. Maar hoe zou dit zijn voor me bij het volgen van de cursus. 2 dagen achter elkaar met een groep mensen is wel heel intensief. Ik zou zo graag de cursus doen, maar misschien is het gewoon niet mogelijk, wat ik heel jammer zou vinden.

Laura
Door

Laura

op 30 Sep 2014

Hallo allemaal, Wat ontzettend leuk dat jullie in zo'n grote getale aanwezig waren op het webinar van vanmorgen. Heb je nou om de één of andere reden niet mee kunnen doen met het webinar maar ben je toch benieuwd naar de antwoorden op de vragen? Beluister dan de opname die we van het webinar hebben gemaakt. Deze is te bekijken via:

Alvast veel kijk- en luisterplezier! Let op: We herinneren je er voor de zekerheid nog even aan dat er nu een actie loopt rondom de cursus Communiceren met Dieren. De aanbieding duurt nog maar 4 dagen en is te bekijken op: https://dierentolk.nl/cursus-communiceren-met-dieren-actie/ Lieve groet, Laura

Jolande Gozeling
Door

Jolande Gozeling

op 06 Feb 2015

Ik heb de cursus communiceren met dieren in augustus gevolgd. Is Pegasus alleen voor mensen die deze cursus nog nooit gevolg hebben of zijn er ook aanvullende cursussen.

Greet Melis
Door

Greet Melis

op 06 Feb 2015

Is er een verschil communiceren met honden en paarden?

HELEENheleendemeijer@hotmail.com
Door

HELEENheleendemeijer@hotmail.com

op 06 Feb 2015

op dit moment heb ik zelf geen dieren.Kan ik dan toch met de online cursus meedoen?

Miriam
Door

Miriam

op 10 Feb 2015

Hoeveel uren duurt de cursus en kun je de cursus op ieder gewenst moment volgen?

I. Hendrikx
Door

I. Hendrikx

op 10 Feb 2015

Paard met te hoge leverwaarden, krijgt nu speciale preparaten, wrs teveel gevoerd in het verleden met krachtvoer ....? 3 Honden: Kleinste en de oudste blaft erg veel, middelste gedraagt zich op straat erg agressief en begint meteen te blaffen en grommen naar andere honden, de grootste bootst dat na, maar zal dat nooit doen als hij alleen wordt uitgelaten. 2 Katten: 1tje laat zich maar moeilijk aaien, als zwerfkitten meegenomen van Kreta, andere komt van asiel, is ruim 8 jr en heeft kale plek op de rug, zalf van de DA werkt niet echt. Wil alleen op de kop geaaid worden, nooit opgetild of op schoot.

Reactie plaatsen