Blog Boek Communiceren met dieren

Blog Boek Communiceren met dieren

Boek Communiceren met dieren: Dieren-sprekend als mensen

Heb jij het boek Dieren-sprekend als mensen van Dierentolk Mieke Zomer al gelezen? In het boek beschrijft Mieke hoe haar wereld veranderde als een donderslag bij heldere hemel.
Was je verbaasd over de diepgang van de dieren in hun gesprekken met Mieke?
En misschien ook over de kwaliteit van de gesprekken die haar cursisten met (hun) dieren voerden? Misschien raakte je hier en daar ontroerd door de belevingswereld van de dieren? Of over de wonderbaarlijke gedragsveranderingen die de dieren na een gesprek ondergingen?

Wij kunnen ons best voorstellen dat het boek het één en ander bij jou als lezer losmaakt of dat je er juist ontzettend enthousiast van wordt!
Dat je denkt: wat die cursisten kunnen, dat wil ik ook wel !

En dan komt nu het goede nieuws … OOK JIJ KUNT COMMUNICEREN MET DIEREN !!!

Net zoals jij kunt leren autorijden of zwemmen, zo kan ook jij leren met dieren te communiceren.

Als jij het boek Dieren – Sprekend als mensen al hebt gelezen en je wilt graag een reactie achterlaten, dan nodigen wij je hierbij van harte uit. Hoe meer mensen dit artikel Leuk vinden of Tweeten en hoe meer mensen een reactie schrijven op dit artikel, hoe groter de cirkel wordt van mensen die ervaring krijgen met een dierentolk –> hoe meer dieren we daarmee kunnen helpen.
Je maakt ons dus heel blij als je op dit artikel reageert. Het kan niet anders dan dat de wereld er steeds mooier van wordt!

Heb je het boek nog niet gelezen? Dan kun je Dieren – Sprekend als mensen hier bestellen. Het boek is doorspekt met humor en zelfspot. Het advies is om ook een doosje tissues bij de hand te houden. Misschien heb je ze nog nodig.

 

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen