Zittende meditatie

Zittende meditatie

31/12/2010 Zittende meditatie. 10,5 uur per dag mediteren, tien dagen lang. Uren op een matje van 70 x 70 cm. Drie uur per dag verplicht bewegingloos zitten. Ik heb geen benen meer over. 35 uur lang concentreren op mijn bovenlip. Maar ik heb het overleefd.

Wat ben ik blij dat ik weer thuis ben. De stilte was voor mij heel goed te doen. Heel plezierig zelfs, maar dat zitten tijdens de meditaties … dat was voor mij een zware beproeving.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen