Dierendag 2014 Wat geef je jouw kat?

Dierendag 2014 Wat geef je jouw kat?

Wereldierendag 2013 Wat geef je jouw kat? Dierendag in weer in aantocht. 4 oktober, een dag waarop jouw kat centraal staat. Heb je al een idee over wat je haar gaat geven? Verwen je haar dit jaar met lekker vers vlees? Of krijgt ze een visje van de markt? Of misschien koop je wel een bosje kattenkruid voor haar, waar ze zich heerlijk in kan rollen. Dit zijn zomaar wat ideetjes over wat je jouw kat kunt geven op deze speciale dag. Want verwennen zul je haar zeker. Wil je haar dit jaar nu echt iets bijzonders geven? Dan hebben wij nog een speciale tip voor je, helemaal gratis.

Wat geef je jouw kat voor Werelddierendag?

Jouw kat betekent heel veel voor je. Ze is er voor je wanneer je haar nodig hebt. Je geniet van haar aandacht en wilt alles doen om haar het leven zo mooi mogelijk te maken. Daarom pak je ook uit met dagen als Werelddierendag. Dit is de uitgelezen kans om haar te laten merken wat ze voor je betekent. Je zou willen dat je naast het lekkere eten en het kattenkruid nog iets extra’s voor haar kon betekenen. Iets waarmee je haar echt gelukkig zou maken.

Gratis minicursus

Gelukkig hebben wij een oplossing voor je. Namelijk, het allermooiste cadeau dat je jouw kat kunt geven, is de mogelijkheid haar te verstaan. Zodat ze jou kan vertellen wat ze denkt, wat ze voelt en wat ze ervaart. Ze zou jou kunnen vertellen hoe blij ze is met je? Hoeveel jij ook voor haar betekent. En ze kan aangeven wat ze graag anders zou willen.

Lijkt je dat niet fantastisch? Is dat niet een prachtig cadeau voor jouw kat?

Normaal schakel je daarvoor een dierentolk in maar om Werelddierendag met alle dierenliefhebbers in Nederland en België te vieren, heeft www.dierentolk.nl speciaal voor jou een minicursus in elkaar gezet, waarmee je zelf leert communiceren met jouw kat. Helemaal gratis!

Dus, haal nu snel jouw gratis minicursis om zelf met katten te praten op! Jouw kat verdient het!

We wensen jou en jouw kat een heel bijzondere Werelddierendag toe.

 

 

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen