Wat is een dierencommunicator?

Wat is een dierencommunicator?

Om antwoord te kunnen geven op de vraag: Wat is een dierencommunicator, wil ik je eerst even iets uitleggen. Het woord dierencommunicator is in feite de letterlijke en verouderde vertaling van het woord ‘animal communicator’. Een uit het Engels overgewaaid begrip. De Nederlandse benaming voor de zelfde functie is heel simpel: dierentolk. Onder Wat is een dierentolk? vind je het antwoord op jouw vraag ‘Wat is een dierencommunicator.’

Word je als dierentolk geboren?

Ik geloof wel dat er mensen zijn die met zo’n gave worden geboren. Ze hoeven er niks voor te doen, maar belangrijker nog: ze hoeven er thuis niets voor af te leren, om het te kunnen. Kortom: ze kunnen het vanaf hun geboorte en het is in de omgeving waar zij worden grootgebracht ook toegestaan om het dieren te praten. Het wordt niet merkwaardig gevonden.

Wat is een dierencommunicator?

95% Zeker. Dat is bij ons inmiddels duidelijk geworden. 95% van alle cursisten gaat met groot succes naar huis na onze Cursus in het Communiceren met Dieren. Ze slaan steil achterover van hun eigen vermogens op dit gebied. We hebben inmiddels ervaring opgedaan met een kleine duizend cursisten uit binnen- en buitenland. Dus we weten echt wel waarover we het hebben.

Overeenkomst tussen een dierentolk en een chauffeur

Je hoeft geen gave te hebben om een auto te kunnen besturen
Je hoeft geen gave te hebben om een dierentolk te zijn.
En dat is precies de overeenkomst.
Sommige dierentolken zeggen over een speciale gave te beschikken die hen in staat stelt om met dieren te kunnen praten. Deze dierentolken zeggen dan hun gave in te zetten.

Cursisten Communiceren met Dieren van De Zomerhof

Onze cursisten doen dat anders. Zij volgen onze simpele stap-voor-stapmethode om zelf met dieren te kunnen communiceren. Zonder poespas. Begin anders zelf eens met de Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren.

Wil jij ook met dieren kunnen praten? Wil jij bijna de garantie krijgen dat jij het ook kunt, ook al heb jij geen gave? Geef je dan snel op voor de Cursus Communiceren met Dieren. Wij zijn er om je door je onzekerheid heen te trekken ;-)

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen