Wat het KRO programma Goudmijn voor gevolg heeft

Wat het KRO programma Goudmijn voor gevolg heeft

20/1/2011: Het was vandaag weer een drukke dag. Heel veel mensen die ons benaderen op het laatste moment (omdat we eind volgende week weg zijn) nog allerlei dingen willen weten. Maar dat niet alleen. Ook de telefoon was druk, en veel mail van mensen die naar aanleiding van Goudmijn gisteravond vragen hadden of een consult wilden aanvragen. Wat het KRO programma Goudmijn voor gevolg heeft De Goudmijn gevolg  is dus zeker aanwezig. 

Wat het KRO programma Goudmijn voor gevolg heeft

Als ik zie hoeveel dagen ik nog heb om dingen af te ronden en hoeveel er nog af te ronden valt … Ik denk er maar niet teveel over na. Vanmorgen een column afgerond en een nieuwe geschreven. Straks in gesprek met een hond voor de opnames van donderdag. Ik wil telkens zeggen: ach, maak je niet druk, we gaan niet naar de andere kant van de wereld. Maarrrr … dat gaan we wel! ;-)

De uilenkast hangt. Nu is het wachten op de nieuwe bewoners.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen