Wat doen aardstralen met katten?

Wat doen aardstralen met katten?

Wat doen aardstralen met katten?
Vraag: Hoe kan het toch dat alle katten van het dorp naar een en dezelfde woning trekken? Mijn Bengaal doet dat ook. Is er dan iets met dat huis? Een van mijn katten kan ik al niet meer naar buiten laten omdat die er ook telkens heen gaat. Die vrouw had een man met kanker die pasgeleden is overleden. Die vrouw kan het niet meer aan. Maar wat kan ik er aan doen dat mijn kat daar zo graag is?

Wat doen aardstralen met katten?

Ik denk dat het antwoord op deze vraag, te zoeken is in de wereld van de aardstralen.

Onze aarde geeft en neemt energie. Het geven van energie doet zij o.a. via de leylijnen die over en door de aarde lopen. Het nemen van energie voltrekt zich o.a. door middel van onderaardse waterstromen, ook wel aardstralen genoemd. Over de hele aardbol en door elke straat lopen wel dit soort banen.

Katten zijn een uitzondering

Nu wil het geval dat veel mensen, dieren en planten ziek worden van aardstralen omdat dit hun energieniveau naar beneden haalt. Maar het vreemde is, dat o.a. katten op deze regel een uitzondering zijn. Katten lijken juist te floreren op het zitten op een aardstraal. Ze vinden het prettig, voelen zich er wel bij en doen er alles aan om lekker in deze energie te zitten.

Aardstralen zijn de boosdoener

Bij de combinatie van mensen die lichamelijk ziek worden (buurman met kanker), geestelijk opbranden (buurvrouw kan het niet meer aan) en het feit dat het betreffende huis een trekpleister lijkt voor de katten uit het dorp, gaan bij mij alle alarmbellen rinkelen omdat ik dan denk dat aardstralen de boosdoener zijn in dit geval.
Alarmbellen omdat aardstralen voor mensen en veel diersoorten ziekmakend kunnen zijn als je er maar lang genoeg op verblijft.

Wat is nu de remedie voor Elsa met haar kat?

Dat is een lastige. Het is niet haar eigen huis waar het om gaat maar het huis van een dorpsgenote. Misschien kan Elsa heel voorzichtig bij haar dorpsgenote ter sprake brengen dat er mogelijk een bron onder haar huis doorloopt, of een wel. En dat deze waterstroom o.a. katten aantrekt. Maar ook dat er iets aan te doen is. Je weet natuurlijk nooit in hoeverre deze dorpsgenote openstaat voor zo’n energieverhaal.

Aardstralen kunnen bewerkt worden door energiewerkers

Aardstralen zijn om te buigen. Energiewerkers kunnen dat. Wichelroedelopers kunnen dat. Bij ons op De Zomerhof ligt bijvoorbeeld op een bepaalde plek een aantal stukken van het mineraal tijgerobsidiaan begraven. Dat schijnt te helpen.
En wat betreft haar eigen kat en haar bezoekjes aan het betreffende huis: als Elsa’s kat daar graag is en niemand heeft er last, dan niks aan doen.

Tijdens onze Cursus in het Communiceren  met Dieren wijd ik een speciaal onderwerp aan aardstralen en de effecten ervan op mens en dier. Wil je eerst even proeven van de materie van het communiceren  met dieren, download dan nu onze gratis minicursus. Zo krijg je een voorproefje van het communiceren  met dieren.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Jan Hermans
Door

Jan Hermans

op 02 Mar 2015

Beste mensen,..idd wat er gezegd wordt een kat ligt altijd op negatieve lijnen voor ons, zit al eer dan 23 jaar in het vak, en kan deze stralingen neutraliseren zelfs omzetten naar positief,, kat even van de wap,...maar went al gauw aan deze nieuwe energie ! Wat opvalt is dat de kat op plekken gaat liggen waar ze nog nooit gelegen heeft ! Mens en de rest van de dieren heeft er echt last van en kan niet uitgerust wakker worden, dat is symptoom nr 1 je gaat naar bed om op te laden,...maar op deze stralingslijnen kost het energie, dus je wordt moe wakker ! Met vriendelijke groeten, Jan

Laura
Door

Laura

op 03 Mar 2015

Beste Jan, Wat bijzonder he, hoe het werkt?! Wat bijzonder te horen dat je al zo lang in het vak zit. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Reactie plaatsen