Waar gebruik je Aspen van Bach voor?

Waar gebruik je Aspen van Bach voor?

Waar gebruik je Aspen van Bach voor?
Aspen van Bach is een van de 38 natuurlijke remedies van Bach. Deze natuurlijke remedies kunnen het gedrag of de emoties van jouw dier op een positieve manier beïnvloeden. Wanneer jouw dier angsten heeft, of wanneer jouw dier heel erg dromerig is bijvoorbeeld.
Maar welke remedie gebruik je voor welke kwaal? En werkt het bij ieder dier? Aspen van Bach kun je gebruiken voor…

Een Aspen-dier

Heb jij een dier die bang is? Van wie angst de boventoon is in haar of zijn stemming? Die bang is voor van alles en nog wat, maar waar precies voor niet duidelijk is? Dan zou je best wel eens te maken kunnen hebben met een dier die Aspen kan gebruiken.

De stemming van een dier dat Aspen nodig heeft hangt af van jouw stemming

Het Aspen-dier heeft weinig eigenwaarde en is voornamelijk gericht op jouw stemming. Ben jij vrolijk, dan is het dier dat ook. Ben jij dat niet, dan zal zij proberen jouw stemming te verbeteren. Het lijkt jouw goede stemming nodig te hebben om goed te kunnen functioneren in de wereld. Het dier lijkt niet goed voor zichzelf op te komen in de grote boze wereld. Het dier durft niet veel en kijkt afwachtend af naar wat er met haar of hem gebeurt.

Wat zijn andere kenmerken van een dier dat Aspen kan gebruiken?

Is er verandering gaande om het dier, dan heeft een Aspen-dier daar zeker last van. Bijna alle nieuwe dingen worden namelijk als eng ervaren. Veranderingen zijn moeilijk en het dier heeft tijd nodig haar nieuwe plek in de wereld weer te bemachtigen. In eerste instantie heeft het dier dan ook de neiging zich te verstoppen en zo verscholen te blijven voor al het engs om haar of hem heen.

Een dromerig dier kan ook een Aspen-dier zijn

Heb je een dier die veel droomt? Dan is de kans groot dat je ook met een Aspen-dier te maken hebt. In dromen krijgen de nieuwe ervaringen een plaats en verwerkt het dier ze.

Waar gebruik je Aspen van Bach voor?

Het middel Aspen van Bach kan dit dier erg goed helpen de angsten het hoofd te bieden en meer te vertrouwen op de eigen kracht. Het dier krijgt zelfvertrouwen en gaat de wereld vol vertrouwen tegemoet.

Om zeker te weten wat goed voor jouw dier is, kun je een Bach-consult voor jouw dier aanvragen. Dan wordt er voor jouw dier een speciale mix samengesteld door onze Veterinair Natuurgeneeskundige.

Over de schrijver
Reactie plaatsen