VPRO Villa Achterwerk opnames

VPRO Villa Achterwerk opnames

12/1/2011 De VPRO Villa Achterwerk opnames waren leuk, met een leuke ‘plot’. Leuke crew, lees ook de april-column in Paravisie. De betreffende kat heeft zich de hele dag niet laten filmen en is telkens weggeschoten. Pas ’s middags als ik Joost souffleer wat hij tegen zijn kat moet zeggen om hem bij zich te houden, kan een shot van Joost met zijn ontspannen kat worden gemaakt. De crew vindt deze ommezwaai geweldig. Joost is dolenthousiast.

Avonds rijd ik voor familiebezoek door naar Haarlem.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen