VPRO Villa Achterwerk. Aflevering: Knabbel en Babbel

VPRO Villa Achterwerk. Aflevering: Knabbel en Babbel

Op deze pagina staat het filmpje waarin Mieke praat met de twee ratjes Knabbel en Babbel.
Kijk dit filmpje helemaal uit.

Lees na het zien van het filmpje de analyse van het consult dat Mieke de twee ratjes afnam.
Hier beschrijft ze stap voor stap welke acties ze tijdens het consult onderneemt. Wat de informatie met haar doet en hoe ze daarmee omgaat.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen