VPRO opnamedag in Muiderberg

VPRO opnamedag in Muiderberg

27/1/2011 Vandaag heb ik weer een VPRO opnamedag in Muiderberg. De laatste voor ons vertrek. Mijn visagiste komt mijn gezicht straks weer een beetje in de plooi trekken. Ik blijf ’s avonds moeite houden met het verwijderen van die
make-up. Als ik denk alles goed te hebben schoongemaakt, sta ik de volgende dag toch weer op als de bruid van Frankenstein.
Op De Zomerhof leidt Nathalie vandaag weer een mens/dier-opstelling. Fijn dat we ons kernteam hebben waarop we
telkens een beroep kunnen doen als we weer representanten voor Familieopstellingen nodig hebben.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen