VPRO hoge kijkcijfers

VPRO hoge kijkcijfers

5/3/2011 VPRO hoge kijkcijfers : De wekker gaat om 06:00 uur. Ik heb een voorbereidend consult hond Tessa. Dat gaat goed. Drie weken terug heb ik tijdens een val mijn arm geblesseerd en hierdoor kan ik niet autorijden. Ook vanwege de watjes in ons hoofd door de jetlag, rijd ik liever niet zelf.

VPRO hoge kijkcijfers

Nathalie en ik rijden samen naar het westen. Daar zijn vandaag de opnames. Mijn hoofd voelt donzig aan.
Van de VPRO hoor ik dat ze zeer tevreden zijn over de kijkcijfers van Villa Achterwerk: normaal zijn er 100.000 kijkers. Dit aantal is nu verdubbeld. Joegheee!

Eind van de middag zijn de opnames klaar. Snel even een uurtje langs mijn moeder in Haarlem en daarna doorrijden naar Haaksbergen. Als we thuiskomen, zijn de eerste gasten voor de Vaardigheidstraining van morgen al gearriveerd. Ze hebben onze aanwijzingen ontvangen gelukkig.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen