Villa Achterwerk stormloop

Villa Achterwerk stormloop

21/1/2011 We moeten echt een constructie bedenken hoe we dat gaan aanpakken als wij straks weg zijn en Villa Achterwerk gaat draaien. Ik verwacht een Villa Achterwerk stormloop aan mail en aan telefoontjes. En die kun je natuurlijk niet anderhalve maand laten liggen. Als ik zie wat Goudmijn al heeft losgemaakt …
en dan hebben we het dus over volwassenen met problemen met of vragen over hun dier en niet over kinderen die impulsief kunnen gaan bellen of mailen. Zeker als Villa Achterwerk als serie zou gaan draaien. Hoe moeten we het aanpakken met die Villa Achterwerk stormloop?

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen