Villa Achterwerk opnames

Villa Achterwerk opnames

18/1/2011 Vandaag weer Villa Achterwerk opnames. Ik heb voor deze opnames met pony Spetter gesproken. Mijn visagiste is er wederom professioneel op tijd. Sanne maakt nog even een goede combi uit mijn kledingkast. Ik zou het zelf niet hebben uitgekozen maar iedereen zegt: wat staan die kleuren je goed! Kijk, daarvoor huur je dus deskundigen in. Wat heerlijk om zulke betrouwbare mensen en dieren om je heen te verzamelen. Als ik op de locatie aan kom rijden, klopt de hele beschrijving die de pony mij heeft gegeven. Hoe het huis eruit ziet, hoe je bij de stallen komt, welke kleur deze stallen hebben, waar de pony normaal graast, wat voor dieren er nog meer zijn. Goed gedaan, Spetter! En wat een leuke Villa Achterwerk opnames.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen