Hoe transformeer je van onzekerheid naar kracht

Hoe transformeer je van onzekerheid naar kracht

15/1/2011 Hoe transformeer je van onzekerheid naar kracht: Lieke is net weg. We hebben echt spijkers met koppen geslagen. Wat een heerlijk mens om mee te werken. Gisteravond wat gedaan, de hele ochtend en nog een stukje middag. De oefening zit perfect in elkaar. We hebben ‘m nog even op elkaar gedraaid, de bugs eruitgehaald en nu is ie klaar om op papier te zetten zodat ie straks de try-out in kan.

Hoe transformeer je van onzekerheid naar kracht

De oefening haalt je uit je onzekerheid en zet je in je kracht. Hij is bedoeld om een situatie waar je bang voor bent of die je mijdt, lachend en zelfverzekerd tegemoet te treden. Bij mij biggelden de tranen over mijn wangen. Het mooiste werd in mij naar boven gehaald. Ik hoop dat de oefening de cursisten straks ook veel geeft. Lieke werkt als zelfstandig ondernemer en daarom hier haar gegevens: www.stateofexcellence.nl  Doe er je voordeel mee.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen