Uitleg BetaalSociaal

Uitleg BetaalSociaal

Om toegang te krijgen tot nog eens drie extra gratis meditaties maken we gebruik van BetaalSociaal. BetaalSociaal is een heel prettige en veilige methode waardoor je heel makkelijk toegang kunt krijgen tot deze extra’s. Wanneer je werkt met BetaalSociaal ontvang je, als dank voor het delen op Facebook, Twitter, LinkedIn of Google+ (het sociale betalen), opnieuw drie meditaties ‘gratis’. Het is helemaal veilig en wij verzekeren je dat we door jouw sociale betaling geen toegang hebben tot jouw account, jouw vrienden of op wat voor manier toegang hebben tot jouw sociale media. Je plaatst zelf de link en wij hebben geen toegang.

Kijk maar eens op onze BetaalSociaal-site.

Op deze pagina vertellen we je hieronder precies hoe het in z’n werk gaat.

Hoe krijg ook jij exclusief toegang tot nog eens drie gratis meditaties?

  1. Je gaat naar onze BetaalSociaal-pagina
  2. Je kiest hier jouw manier van delen en volgt de stappen.
  3. Je komt in onze webshop terecht (deze tussenstap is nodig om zeker te weten dat je geen robot bent). Hier vul je jouw gegevens in. Achter de schermen wordt nu jouw unieke persoonlijke wachtwoord aangemaakt.
  4. Na de bestelling die natuurlijk gratis is, ontvang je in jouw mailbox de toegang tot de ledensite en de meditaties die erbij horen.

Wil je meer en uitgebreidere uitleg?
In de link hieronder leggen wij  stap voor stap uit welke schermen je in het bestelproces gaat tegenkomen.

Kijk maar eens op Uitleg BetaalSociaal voor gratis meditaties. Hiermee wordt het vast en zeker helemaal duidelijk!

Alvast veel meditatieplezier!

 

Over de schrijver
Elise
Door

Elise

op 27 Jan 2015

Ik weet het allemaal nog niet zo. Hoe weet ik zeker dat jullie niet al mijn Facebook-vrienden gaan lastigvallen? Dat zou ik namelijk echt heel vervelend vinden.

Laura
Door

Laura

op 26 Feb 2015

Hai Elise, bedankt voor je bericht. Goed dat je je zorgen uit. We kunnen ons voorstellen dat je niet wilt dat we jouw vrienden lastigvallen. Gelukkig willen wij dat zelf ook niet. En met Betaalsociaal geef je ook alleen toegang om dit bepaalde bericht eenmalig op jouw Facebook te plaatsen. Niet meer, niet minder. En daar mag je ons zeker aan houden :-)

Reactie plaatsen