The Live Connection met een poes

The Live Connection met een poes

18/2/2011 The Live Connection met een poes: Vandaag waren er dolfijnen in de eerste baai. Ze hadden geen zin in mensen. We zijn daarom doorgereden naar de tweede en derde baai in de hoop daar wel dolfijnen aan te treffen die in waren voor een spelletje. Helaas. Vandaag niks. Er zijn nu zes dagen verstreken sinds onze vorige mooie ervaring. We vertrouwen erop dat we nog meer mooie dingen gaan beleven. 

 

The Live Connection met een poes

Vanmiddag hebben we een oefening uit de nieuwe module The Live Connection in praktijk gebracht. Nathalie was in gesprek met een poes van hier en deelde trauma met het dier. Hier rolden wat tranen bij. Tranen die een poes niet kan huilen. De poes reageerde zichtbaar op het gesprek.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen