Telepathische reactie van een hond

Telepathische reactie van een hond

Telepathische reactie van een hond. Wetenschapper Rupert Sheldrake heeft er al een boeken over geschreven: Honden weten wanneer ‘hun baasje’ thuiskomt. Toch schrijf ik hier een ervaring uit eigen keuken en ik hoop daarmee reacties te ontlokken van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt met hun dier.

We hebben een paar dagen vrij en Nathalie besluit een paar nachtjes naar haar ouders te gaan. Ik blijf thuis met Warrige Wollie Sjim en Duitse Herder Liza.

Liza blijft normaal gesproken kalm

Liza blijft (sinds ze is behandeld met de Engelenessence voor Bange Dieren) de laatste tijd vrij rustig als er bezoek komt. Ze waakt wel, dat is zeker, maar ze gaat niet meer helemaal redeloos uit haar panty.
Als één van ons thuiskomt, begint ze nu soort van hard ‘te zingen’. Niet op het niveau van The Voice, dat niet. Maar aan haar ‘zingen’ horen of het één van ons is, die thuiskomt.

Telepathische reactie van een hond

Nathalie is best al even onderweg als Liza begint te zingen.
Het verbaast me. Als Nathalie terug zou komen wegens – een kapotte auto of weet ik veel – dan had ze beslist even gebeld om aan te kondigen dat ze terugkwam. Maar dat heeft ze niet.
Ik check snel mijn telefoon: heb ik een bericht gemist? Nee.
Dan loop ik naar het raam met uitzicht op de auto’s. Geen Nathalie. Geen auto.
Liza blijft onrustig en zingen. Ik begrijp het gewoon niet.
Na een paar minuten wordt Liza wel weer rustig uit zichzelf.

Liza reageert op Nathalie

Vijf minuten later krijg ik van Nathalie het berichtje dat ze vijf minuten eerder veilig bij haar ouderlijk huis is aangekomen.
Conclusie: Liza moet dus telepathisch van Nathalie hebben opgevangen dat zij ‘thuis’ kwam en reageerde hierop met zingen.

Herken jij zoiets? Heb jij dit soort ervaringen met jouw hond, kat, paard of met een ander dier?
Schrijf ze hieronder. Wij vinden het enig om jouw ervaring te lezen!

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Hondenvoer
Door

Hondenvoer

op 17 Feb 2015

Leuk artikel

Reactie plaatsen