Telepathisch contact met mijn paard

Telepathisch contact met mijn paard

Telepathisch contact met mijn paard. Onlangs kregen wij het mooie, bijzondere verhaal van Betsie. Betsie heeft De Brontaal  van de Dieren gevolgd op De Zomerhof. Betsie schrijft:

Ik was met mijn man op vakantie in Drenthe en we hadden besloten om ons paard, Jess, mee te nemen op vakantie. In Drenthe kan ze heerlijk de hele dag in de wei staan, ze heeft het daar geweldig mooi, en wij natuurlijk ook!

We besloten, naarmate de avond vorderde, weer terug te gaan naar het hotel.

Ik voel dat er iets mis is

Daar aangekomen vroeg ik mijn man: “Heb je haar hoeven wel uitgekrabd?”
– “Natuurlijk, hoezo?” zei mijn man.
Ik vertelde dat Jess bij me binnen kwam dat we naar haar hoeven moesten kijken.
– “Heb ik gedaan, laten we gaan eten.” zei hij.
“Nee er is iets niet goed. Ik wil teruggaan!” drong ik aan.

Telepathisch contact met mijn paard

We besloten toch terug te gaan. Mijn man controleerde haar hoeven nogmaals, of er geen steentjes in zaten.
Er zaten geen steentjes in, hij had ze uitgekrabt zoals hij had gezegd.
Wat gek, dacht ik. Ze kwam echt bij me binnen, ik weet zeker dat er iets mis was.
Maar na nogmaals goed gecontroleerd te hebben bleek dat ze beginnende mok had in de kootholtes van haar beide witte benen. Doordat we er zo snel bij waren konden we erg snel beginnen met de behandeling. Zo konden er ervoor zorgen dat het niet erger werd. Een bijzondere ervaring en een speciale band met ons paard, Jess.

Wil jij net als Betsie jouw paard verstaan? Download dan nu onze gratis minicursus om met jouw paard te praten!

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt.Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Gerry van Denken
Door

Gerry van Denken

op 13 Dec 2016

Wat bijzonder en wat fijn dat Jess dit had laten weten! Gelukkig op tijd voor behandeling! Liefs

Reactie plaatsen