Teamdag

Teamdag

De vrijwilligersdag is nog maar net achter de kiezen of ik schrijf al weer een stukje over de naderende teamdag. De teamdag die Mieke en ik organiseren voor ons team. Ons fantastische team! Zoals je waarschijnlijk weet, werken we op De Zomerhof met meerdere vrijwilligers. Hiernaast werken er een paar mensen aantal keer per week op De Zomerhof. Zij zijn dus live aanwezig. Samen vormen we een erg leuk team :-) Zij verdienen wel een teamdag.

Teamdag

Omdat een goed draaiend team ontzettend belangrijk is voor een bedrijf, willen we de medewerkers onze waardering laten blijken. Dit doen we door het organiseren van een speciale dag. Een dag waarop we leuke dingen met elkaar gaan ondernemen, een gezellig samenzijn.

Voor komende teamdag hebben we al een erg leuk plan klaar liggen.
Om het verrassingseffect erin te houden, verklap ik nog niet wat we gaan doen.
Maar leuk wordt het sowieso!

Na 6 september zal ik uit de doeken doen wat we gedaan hebben, hoe het was en of het voor herhaling vatbaar is.

Een hint: het heeft met een warm lijf te maken.
Enne, niet hardop raden hè?! De medewerkers lezen dit ook :-)

Maar heb je een idee? Of weet je sowieso iets leuks wat je met een team kunt ondernemen? Laat het dan weten. We zijn altijd wel op zoek naar goede nieuwe ideeën!

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen