Strandmeditatie

Strandmeditatie

7/2/2011: Strandmeditatie: Vandaag hebben we een dagje niks. Vanmorgen weer naar de baaien gereden, geen dolfijnen. ’s Middags naar onze eigen baai om onze eerste mail te versturen en de eerste blog bij te werken. Vanaf morgen hebben we een auto. Dat geeft ons wat extra vrijheid omdat we tot nu toe qua vervoer afhankelijk waren van andere gasten. 

 

Strandmeditatie

Aan de baai heb ik vandaag een meditatie ingesproken. Een van de meditaties tijdens De Brontaal is een ‘strandmeditatie’. Kan het nog toepasselijker met op de achtergrond het geluid van ruisende branding in de Stille Oceaan?

Als we klaar zijn met de mail, gaan we terug. Jammerdebammer: in de baai blijkt inmiddels een moederwalvis aangekomen met haar pasgeboren kind. Wij zijn net de hoek om terug naar ons resort en krijgen er niets van mee. Van anderen horen we dat het kind de komende uren les krijgt in het inhouden van haar adem.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen