Stierenvechten een ogenblik van waarheid

Stierenvechten een ogenblik van waarheid

Stierenvechten een ogenblik van waarheid

De omhoog gaande energieën van liefde claimen hun eigen zege als Matador (killer) Alvaro Munera het eind van zijn weg bereikt.

Hij kan geen andere stier meer doden en vraagt om vergeving, en hij verlaat zijn carrière. 

Stierenvechten een ogenblik van waarheid

Zeker is dit een welsprekend bewijs van de positieve veranderingen in onze wereld, die er gebeuren.

Dit is een verandering van bewustzijn en kan in ieder hart en denken indalen.…….

Het onderschrift luidt:  deze ongelooflijke foto markeert het eind van Matador Torero (Stierendoder) Alvaro Munera’s carrière.

Hij stortte in berouw ineen, midden in het gevecht toen hij zich realiseerde wat hij dadelijk zou doen in het gevecht bij dit anders zo vriendelijke beest.

Hij werd verder een vurige tegenstander van stierengevechten.

Torero Munera zegt over dit moment:  “En plotseling keek ik naar de stier.

Hij had die onschuld in zijn ogen die alle dieren hebben, en hij keek smekend naar me.

Het was net een schreeuw om rechtvaardigheid, diep in mij.

Ik beschreef dit als een gebed – omdat als iemand biecht wordt er gehoopt dat men wordt vergeven.

Ik voelde dit als de ergste ‘shit’ op aarde.”

Wil jij met dieren praten? Leren weten wat er echt in ze omgaat? Leren begrijpen waarom ze reageren zoals ze reageren? Dan kun jij de Gratis tips om zelf met je hond, kat of paard te praten zelf downloaden! Naarmate je meer oefent kun je ook op afstand leren wat een dier jou te vertellen heeft.

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Angela
Door

Angela

op 22 Aug 2012

Gelukkig, het begin is er. In San Sebastian gaan de stierengevechten ook stoppen. Nog even en deze vorm van dierenkwelling is uit de wereld.

reiki4dieren
Door

reiki4dieren

op 22 Aug 2012

Eindelijk inzicht, hoe kan een mens plezier beleven in het doden van een dier onder het mom het is een spel. we leven toch niet meer in de middeleeuwen. Hopelijk wordt dit voorbeeld gevolgd.

themacentrumdezomerhof
Door

themacentrumdezomerhof

op 22 Aug 2012

Mooi zeg, in San Sebastian dus ook al?! Geweldig. Laten we inderdaad hopen dat dit voorbeeld nog veel meer mensen bereikt. Wij geven het door :-)

Avelina Kirpenstein-Prieto
Door

Avelina Kirpenstein-Prieto

op 11 Sep 2012

Hallo ook alles van gehoor el Toro De La Vega?ook zo een barbaarse gebeuren en Spanje je hart gaat het van huilen afschuwelijk.Is te hopen dat volgende jaar genoeg handtekenen er zijn en dat het verboden word.

themacentrumdezomerhof
Door

themacentrumdezomerhof

op 18 Sep 2012

Ik heb er niet eerder van gehoord, maar zo te lezen zijn er veel handtekeningen nodig? Heb je een link waar de mensen naar toe kunnen gaan om een handtekening achter te laten? We lezen het graag van je.

Reactie plaatsen