Stage lopen erkend leerbedrijf

Stage lopen erkend leerbedrijf

Stage lopen erkend leerbedrijf. Moet jij nog stage lopen? Of misschien ken je wel iemand die stage wil gaan lopen en hij/zij wil bij een erkend leerbedrijf stage lopen? Een stage met veel plezier, positiviteit en afwisseling? Ja, het kan echt. Ik schrijf dit artikel op mijn laatste stagedag, en wat is meer betrouwbaar dan een ervaringsdeskundige?

 

Informeel contact en variërende werkzaamheden

Bij De Zomerhof is het contact met de klant en tussen het personeel onderling informeel. Veel werkzaamheden worden verricht tijdens de stageperiode.  Eigenlijk werk je all-round. Maar natuurlijk blijf je wel dicht bij jouw vakgebied.
Ik heb Marketing en Communicatie gestudeerd en ben uiteindelijk (Gelukkig!) terechtgekomen bij De Zomerhof. Ik werd hartelijk verwelkomd door het hele team en kom zelfs op korte termijn al met de marketing aan de slag, geweldig!

Aan de slag in een topteam!

Wanneer jij bij ons op De Zomerhof stage komt lopen,
ben jij een onderdeel van ons topteam! Je gaat bijvoorbeeld
voor de Stagelopen erkend leerbedrijfmarketing zorgen, je neemt de administratie op je of wie weet kom je hier stage lopen voor de dieren!

Je gaat onderdeel uitmaken van het kernteam van medewerkers. Deze medewerkers zie je hier ook op de foto. Het is een jong en enthousiast team dat graag het Communiceren met Dieren op de kaart zet. Eerst in Nederland maar wie weet ook wel wereldwijd!

Waarom hier stage lopen?

  • De Zomerhof is een erkend leerbedrijf
  • De Zomerhof heeft gevarieerde werkzaamheden
  • Het Zomerhof-team is klein maar fijn!
  • Goede stagebegeleiding van een van onze medewerkers

Aan wie bieden wij stageplaatsen aan?

Kijk of wij een stageplaats aan jou kunnen bieden!

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen