Spirituele blokkades laten kantelen

Spirituele blokkades laten kantelen

Spirituele blokkades laten kantelen. Hoe doe je dat? Waar het jaar 2012 voor mij staat in het teken van emotionele stress (moeder overleden, liefste zus/hartsvriendin zelfmoord gepleegd, alle banden verbroken met mijn hele gezin van herkomst), staat 2013 voor mij in het teken fysieke stress, lees: ziekte en herstel.

Voor mij is dit een logisch voorbeeld van oorzaak en gevolg.
Voor mijn herstel heb ik vele genezers geraadpleegd en langzaam lijkt het erop dat mijn lichaam op de behandelingen begint te reageren.

Spirituele blokkades laten kantelen

En zo werd ik een paar weken geleden door een van onze cursisten getipt op de volgende site:
http://www.earthfather.eu
Ik ben er wat gaan lezen en kwam tot de conclusie dat ik mij/mijn situatie in een aantal van de typeringen best wel herkende.
Dus mailde ik de beste man voor een consult. Ik dacht: ach, als de man een charlatan is, dan hoop ik dat hij voor mijn € 60,- in elk geval lekker uit eten gaat. Ik ga er niet wakker van liggen. Ik geef het een kans.

Fysieke neergang

Dus geef ik de man mijn akkoord en ik maak het geld over voor de behandeling.

En dan voel ik mij in de week nadat ik mijn spirituele blokkades heb laten kantelen, fysiek achteruit gaan. Ik krijg zelfs wallen onder mijn ogen, iets dat ik echt niet bij mezelf herken. Ik voel mij gammel, zwak en slaperig en herinner mij hierdoor de aankondiging die ik op de site heb gelezen: in het begin kan het zijn dat je ‘achteruit’ gaat.

Eerst zien dan geloven

Maar er gebeurt nog iets anders. Iets dat ik toch wel frappant vind. Ik behoor nog tot de categorie ongelovigen die altijd ergens een bewijs voor moet hebben. Ook voor dit natuurlijk. Wallen en algehele lamlendigheid worden blijkbaar als bewijs voor mij te licht bevonden.
Na het overlijden van mijn moeder en mijn zus (zij waren altijd diep met elkaar verbonden) zijn er twee boedels vrijgekomen. Uit de boedel van mijn zus koos ik een staande lamp met acht kelkjes die nu al een jaar bij ons in de huiskamer staat.
Eigenlijk van het begin af aan, deden twee van die kelkjes het niet. Ik heb er nooit aandacht aan geschonken: ach, de overige zeven deden het toch en ik vond het eerlijk gezegd ook teveel gedoe om weer helemaal naar het dorp te moeten om precies dit soort lampjes te gaan halen.

En nu komt het:

Alle lampjes branden!

Afgelopen donderdag kijk ik naar de kelkjeslamp en zie dat zowaar alle lampjes branden! Alle negen! Ook de twee die het al een jaar niet meer deden, of het eigenlijk nog nooit hier hadden gedaan!
Voor de zekerheid vraag ik Nathalie of zij de lampjes heeft gerepareerd. Maar dat heeft zij niet.
Ook vraag ik voor de zekerheid Wouter, onze Manus-van-alles, of hij de lampjes heeft vervangen, maar ook hij is zich van geen ‘kwaad’ bewust.

Spirituele blokkades laten kantelen

Zou het spontaan gaan branden van de twee kelklampjes te maken hebben
met het laten kantelen van mijn spirituele blokkades?
Heb jij hier een andere zinnige verklaring voor?

kantelen van spirituele blokkades

De man die het consult bij mij af nam heeft ook een boek geschreven.
Het boek heet Vader aarde en de aardse taal.
239 pagina’s vol wonderen.
Deze kans wil jij niet missen toch?
Bestel dan nu het boek Vader aarde en de aardse taal van Olof Smit! Echt een aanrader vanuit mijn ervaring.

 

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
vera groen
Door

vera groen

op 07 Dec 2013

hallo Mieke, wat ik nog niet begrijp is hoe je spirituele blokkades zijn gekanteld? Je slechter voelen, wallen onder de ogen en lampjes die het weer doen mogen wel tekens zijn, maar ik mis iets waaruit blijkt dat je spiritueel gegroeid bent eerlijk gezegd... hartelijke groet, Vera

Mieke Zomer
Door

Mieke Zomer

op 07 Dec 2013

Hallo Vera, Dank je voor je reactie. Tja, je hebt natuurlijk wel gelijk. Ik ben ook erg benieuwd waaruit straks mijn groei blijkt ... Ik laat me verrassen ;-) Hoe die blokkades overigens zijn gekanteld, dat weet ik niet. Dat interesseert me ook niet zo. Dat laat ik aan de vakman/vakvrouw over. Lees anders even de site van Olof. Wel is er vanmiddag nog iets gebeurd: Op het moment dat jij jouw bericht schrijft, ben ik op Marktplaats aan het kijken voor een tweedehands cameratas. Ik kom zelden op Marktplaats. De laatste keer dat ik er was, moet een half jaar geleden zijn geweest. Goed. Er staan tientallen foto's van cameratassen op als het er geen honderd zijn. Ik scroll door het aanbod en dan valt mijn oog op het exemplaar dat 'm zou kunnen zijn. Gegevens aanbieder: Naam: Laura. = De naam van mijn overleden zus. Plaats: Haarlem Noord. = De plaats waar zij de afgelopen 25 jaar heeft gewoond Datum plaatsing: 27 oktober. = De dag waarop zij jarig was. Hmmm. Wat zou dit zeggen? Hartelijke groet, Mieke

Ingrid
Door

Ingrid

op 12 Aug 2014

Hallo Mieke, ik heb meegedaan aan het webinar telepathie, in de hoop dat ik mijn blokkade hierdoor zou kunnen opheffen. Jaren geleden heb ik een opleiding tot dierentolk gedaan en al tijdens de opleiding leek het alsof het communiceren steeds slechter ging. Nu is het zo dat ik het contact met het dier wel voel (op afstand, dus de verbinding is er) en af en toe indrukken ontvang, maar van echte communicatie is geen sprake meer op dit moment. Dus voor mijn gevoel kan ik wel zenden, alleen het ontvangen is er niet bij. Gelukkig heb ik het advies van Laura ontvangen om naar deze pagina van jou website te gaan. Ik herken veel op de site van Olaf en heb zojuist via mail contact gezocht. Ik ben heel benieuwd hoe het nu verder ontwikkeld. Mag ik je vragen hoe lang het geduurd heeft voordat de klachten na het kantelen weer verdwenen waren? Hartelijke groet, Ingrid

Mieke Zomer
Door

Mieke Zomer

op 20 Jul 2016

Hai Ingrid, Sorry, je berichtje was er tussendoor gegeglipt. Voor jou hoop ik dat het communiceren met dieren ondertussen weer lekker soepel gaat :-) Ook hoop ik dat je een stap verder bent gekomen, nadat je contact met Olaf hebt gehad. Om op je vraag terug te komen: ik weet eerlijk gezegd niet precies hoe lang het heeft geduurd voordat mijn klachten verdwenen waren. Dat heeft er ook mee te maken dat het kantelen niet het enige is wat is ondernomen heb. Dus alle beetjes hebben geholpen. Maar wanneer precies, weet ik niet. Wel weet ik dat het een lang proces is :-) Hartelijke groet, Mieke

Diana
Door

Diana

op 16 Jul 2016

mag ik je vragen hoe je twee jaar na dato je ervaring beschrijft. Ik ben dus echt supersceptisch, maar er is zoveel ellende momenteel dat je haast alles aangrijpt...

Mieke Zomer
Door

Mieke Zomer

op 20 Jul 2016

Hai Diana, dat mag je zeker vragen. Dankjewel. Twee jaar na dato kijk ik er met een goed gevoel op terug. Het kantelen van m'n spirituele blokkades is niet het enige dat ik de afgelopen jaren heb gedaan om me beter te gaan voelen. Ik kan dus niet zeggen dat ik beter ben geworden door het kantelen, maar ik kan ook zeker niet zeggen dat het niet heeft bijgedragen aan mijn herstel. Ik weet wel dat ik blij ben met mijn opgedane ervaring ermee. Voor mijn gevoel zorgt de ene behandeling er vaak voor dat een ander soort behandeling erna beter aanslaat. Alsof je dan weer een laag dieper komt. Groetjes, Mieke

Elly
Door

Elly

op 16 May 2017

Hallo Mieke, komende zaterdag 20 mei 2017 ga ik met mijn dochter naar Workshop van Olof Smit in Hippolytushoef. Na het lezen van jouw verhaal ben ook ik erg benieuwd. Praten met dieren mijn cursus die ik bij jou "lange tijd geleden" bestelde, moet ik nog steeds starten. Slecht hè! Groetjes, Elly Zomer. Er is ook zoveel wat ik interessant vind, ik heb vele boeken en e-boeken die ik nog wil lezen.

Joke van het Zomerhof-team
Door

Joke van het Zomerhof-team

op 17 May 2017

Wat leuk, Elly! We wensen jou en je dochter heel veel plezier zaterdag! En wat de cursus betreft: je weet toch dat je een jaar lang toegang hebt tot het cursusmateriaal, hè?! Dus houd de tijd wel een beetje in de gaten! ;-)

pia dijkstal
Door

pia dijkstal

op 15 Apr 2018

Helaas heb ik een slechte ervaring met Olof. De workshop met zo'n 25 mensen begon om 10 uur en ik was aan de beurt omstreeks 17 uur. Ongelukkigerwijs klapte ik dicht en gaf niet de antwoordrn die Olof van mij verwachtte. Hij zei' daar heb je er weer zo een. Jou kan ik niet helpen. Vraag je geld maar terug'. Zijn ingemanierde manier van doen, zoals aanmerkingen maken op het uiterlijk, de kleding , de bril of het haar van iemand vond ik onnodig onaardig. Aangezien iedereen er zat om een zgn vloek kwijt te raken en om blokkades op te heffen werd uiteraard nienand boos hierom.

Joke van het Zomerhof-team
Door

Joke van het Zomerhof-team

op 16 Apr 2018

Wat jammer, Pia, dit komt inderdaad niet prettig over.

Reactie plaatsen