Hond eet runderstrot

Hond eet runderstrot

Hond eet runderstrot

In het volgende filmpje zie je onze Sjimmie enorm genieten van zijn eten.
Hij heeft er met recht een hele kluif aan ;-)

Door het schrapen van zijn tanden langs het harde gedeelte, poetst hij zijn tanden als het ware schoon.
Door het trekken aan het vlees en aan de vliezen, poetst hij ze lekker op.
Deze hond heeft daarom geen last van tandsteen. We hoeven zijn tanden niet te poetsen, hij hoeft geen kauwstaafjes tegen tandsteen. Onze Sjimmie regelt het allemaal zelf. Dát scheelt een boel dierenartskosten op latere leeftijd!

Ook bij honden en katten die al (ernstige) last hebben van tandsteen, verdwijnt deze kwaal vanzelf zodra zij worden overgezet op leuk, gezond en natuurlijk vers vlees.

Kijk hier hoe Sjimmie aan het dineren is. Hij is er best wel even zoet mee voordat hij alles op heeft. Maar er blijft niets over. Echt niets ;-)
Sjimmie is overigens als volwassen hond bij ons gekomen. Hij had zijn leven lang brokken gehad.

Heb jij vragen over het voeren van vers vlees aan je hond?
Stel ze hier!
Wil je antwoorden op deze vragen?
Beantwoord ze hier!

Over de schrijver
Nathalie Steffens is systemisch werker, ondernemer en vriendin van Mieke Zomer. Al jaren draait ze samen met Mieke Zomer het opleidingsinstituut de Zomerhof. Nathalie is zowel opsteller en tevens coach van de Cursus Communiceren met Dieren. Het is haar passie om het systemische werk aan een breed publiek bekend te maken. Onder systemisch werk vallen: familieopstellingen, organisatieopstellingen, bedrijfsopstellingen en mens/dieropstellingen.
a.ziegerink
Door

a.ziegerink

op 24 Jun 2015

ik heb een vraag waar koop je runderstrot b. v.d agnes

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 25 Jun 2015

Hallo Agnes, bij de meeste winkels voor dierbenodigdheden verkopen ze dat wel.

Sandra
Door

Sandra

op 13 Jul 2015

Mijn hond krijgt altijd carnibest (lam-rijst) en is heel gevoelig met eten.. Kan ik haar dan zomaar een runderstrot geven? Of kan het zijn dat ze daar ook op reageert?

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 13 Jul 2015

Hoi Sandra, wij hebben daar bij onze honden nooit problemen mee gehad, maar we weten natuurlijk niet wat er precies met jouw hond aan de hand is. Als je het toch graag wilt zul je het gewoon een keer moeten uitproberen.

Dave
Door

Dave

op 13 Jul 2015

Vanaf pup heb ik de tanden van mijn hond gepoetst. Hij is gewend dat ik 1x daags zijn tanden onder handen neem. Niet met speciale tandpasta en/of tandenborstel, maar simpelweg een stukje rekverband om mijn vingertop gewonden. Groet, Dave

Reactie plaatsen