Reinigingskuur voor mens en dier

Reinigingskuur voor mens en dier

Heb jij het wel eens gedaan? Je lichaam op celniveau gereinigd? Dan weet je vast nog wel wat voor een lekker fris, schoon en opgeruimd gevoel dit je geeft.
Een schoner en gezonder lichaam, waar je elke dag prettiger mee start en eindigt.
Of is het nieuw voor jou, zo’n reinigingskuur voor mens en dier? Ook dan ben je hier op de juiste plek. Jij wilt dit lekkere gevoel toch ook niet mislopen? En je dier zeker niet.

Niet naar een kuuroord?

Als er gesproken wordt over een kuur waarmee je je lichaam reinigt, denk je misschien direct aan een speciaal kuuroord waar je naar toe moet afreizen.
Aan de ene kant heel lekker, om een aantal dagen helemaal ‘uit’ te staan, niks te hoeven, je alleen maar richten op het kuren.
Aan de andere kant is dit voor veel van ons een te grote investering. Los van de flinke bom duiten die zo’n kuur kost, zou je er ook nog eens voor moeten zorgen dat je al die dagen vrij bent en misschien ook nog wel oppas voor je dieren moet regelen. We kunnen ons voorstellen dat dit net iets te veel gevraagd is.

Direct bestellen? Reinigingskuur voor mens en dier

 

Wat levert deze reinigingskuur mij of mijn dier op?

Maar waarom zou je in eerste instantie eigenlijk een reinigingskuur willen doen? Wat levert het je op?
Als voorbeeld nemen we de afgelopen feestdagen. Waarschijnlijk heb je minder gezond gegeten en een aantal wijntjes, port of likeurtjes extra gedronken. Denk maar even terug aan het lekkers waarvan je genoten hebt, waar net even wat meer suiker en vet in zat, dan dat je normaal neemt. Natuurlijk was het smullen. Maar voor je lichaam was het wel een flinke opdonder. De suikers en vetten worden opgeslagen in je cellen, waardoor behandelingen minder goed aanslaan of vitamines minder goed hun werk kunnen doen. Van de ongezonde stoffen tijdens de feestdagen, kun je zelfs ziek worden. Je lichaam is als het ware vervuild. Klinkt niet echt fijn, hè? Ditzelfde geldt voor jouw dier. Veel dieren krijgen te maken met ongezond voedsel, bepaalde behandelingen, medicatie. De residuen van dit soort ellende worden opgeslagen in de cellen van je dier. Wat heerlijk zou het zijn als je je dier met een reinigingskuur kunt verwennen en het weer schoner in z’n lijf kunt laten zitten.

De vijf voordelen van deze milde maar intense reiniging voor jou:
1. Je lichaam ruimt oude rommel op en gaat lekker schoon het voorjaar in
2. Mogelijke aanwezige kwaaltjes verdwijnen
3. De kuur is eenvoudig in te nemen en is goed betaalbaar
4. Je verliest mogelijk een paar pondjes wintervet
5. Deze kuur is te combineren met elk ander (genees)middel dat je gebruikt

De vijf voordelen van deze milde maar intense reiniging voor jouw dier:
1. Het systeem van je dier wordt ontdaan van E-nummers (uit de voeding), residuen van vaccinaties/ontwormingsmiddelen etc
2. Mogelijke aanwezige kwaaltjes verdwijnen
3. Je dier gaat weer beter in zijn/haar vel zitten, gaat misschien wat extra glanzen zelfs
4. Als je dier wat boos of gespannen is, zal het ook deze boosheid en spanning mogelijk gaan afvoeren
5. Deze kuur is te combineren met elk ander (genees)middel dat je voor je dier gebruikt

Voor zowel jou als je dier geldt: zou je (genees)middelen gebruiken voor je gezondheid, dan ‘pakken’ deze beter in een schoon dan in een vervuild systeem.

Nog meer voordelen?

Hoe mooi zou het dus zijn als je een soort voorjaarsschoonmaak door je lijf heen laat gaan? Dat het daarna weer frisser, gezonder en schoner aanvoelt en is. Dat je hierbij wellicht ook nog iets afvalt, omdat je heel geleidelijk alle gifstoffen stap voor stap je lichaam uit laat gaan, zodat je wat wintervet kwijt kunt raken. Dat je eventuele chronische infecties ook de baas wordt. De kuur zorgt ervoor dat de mineralen in je lichaam terechtkomen op de plek waar ze horen. De kuur maakt je huid strakker en versterkt je afweersysteem. Ontelbare voordelen op een rij. En als het voor jou als mens veel voordelen heeft, geldt dit voor je dier ook.

Reinigingskuur voor mens en dier gewoon vanuit huis?

Je kunt je eigen lichaam of het lichaam van je dier al op een simpele manier ontgiften. Zonder hoge kosten, zonder te moeten hongeren.
Hoe fijn is het dan dat je jouw eigen reinigingskuur voor mens en dier op deze voor iedereen toegankelijke manier kunt doen? En dan ook nog gewoon vanuit je eigen huis of werkplek.
Wij, Mieke en Nathalie van De Zomerhof, doen deze kuur ook circa twee keer per jaar. Wij gunnen dit onszelf en onze dieren ook. En uiteraard delen we deze kennis en dat fijne schone gevoel graag met jou.

Wat doet deze ontgiftingskuur?

Deze reinigingskuur voor mens en dier pakt je systeem grondig aan.
De kuur:
– ontgift de lever. Je lever speelt een vitale rol in de ontgifting en stofwisseling van je lichaam. Als je lever echter overbelast is, kan hij afvalstoffen niet goed afvoeren. Hierdoor voel je je vermoeid en opgeblazen.
– stimuleert de nieren om overtollige zuren uit te scheiden. Het is belangrijk te onthouden dat je nieren de hele dag bezig zijn het bloed in je lichaam te zuiveren door afvalstoffen en gifstoffen te verwijderen.
– stimuleert de leverstofwisseling en de totale stofwisseling om gif uit te scheiden
– ontgift het bindweefsel en de nieren. De nieren regelen de water- en zouthuishouding en zorgen zodoende ook voor het bindweefsel tussen de cellen. De nieren spelen ook een heel belangrijke rol bij het evenwicht ‘zuren en basen’ en zorgen voor de uitscheiding van urinezuren.

Wat moet ik er voor doen?

Je neemt zes tot acht weken dagelijks op vaste tijden vier verschillende mineralen voor je cellensysteem in. Dit zijn mineralen in tabletvorm met een neutrale smaak. Je kunt ze op/onder je tong leggen of laten oplossen in een glas water. Hoe geef je ze je dier? Als je dier geen tabletjes wil eten: de pilletjes in een heel klein beetje water laten oplossen en dit water vervolgens opzuigen met het bijgeleverde spuitje. Deze vloeistof spuit je voorzichtig in de wang van je dier zodat het de vloeistof gemakkelijk zelf kan doorslikken en er geen onnodige stress bij je dier ontstaat.

Gun je je eigen lichaam en het lichaam van je dier ook een grote schoonmaak?

Kies dan voor deze kuur en merk het verschil voor jezelf en/of voor je dier. En misschien krijg je je partner, kennis, buren en/of familie ook wel mee?
Misschien met een vriendenclubje wel helemaal interessant omdat we voor dit product een staffelkorting in het leven hebben geroepen.

Bestellen kun je hier:  Reinigingskuur voor mens en dier

Heb jij ervaring met een dergelijke kuur? Beschrijf ‘m dan hieronder!

 

Over de schrijver
Nathalie Steffens is systemisch werker, ondernemer en vriendin van Mieke Zomer. Al jaren draait ze samen met Mieke Zomer het opleidingsinstituut de Zomerhof. Nathalie is zowel opsteller en tevens coach van de Cursus Communiceren met Dieren. Het is haar passie om het systemische werk aan een breed publiek bekend te maken. Onder systemisch werk vallen: familieopstellingen, organisatieopstellingen, bedrijfsopstellingen en mens/dieropstellingen.
Marleen Hoogkamp
Door

Marleen Hoogkamp

op 26 Feb 2019

Dank je voor de informatie Stefanie. Ik heb een fijne herinnering aan jou en Mieke en de weekenden dat ik daar was met de ezels. Al weer jaren geleden. Ik zou graag nog eens komen. Het liefst een vervolg van communicatie met dieren. Is dat er eigenlijk? Ik heb ondertussen pranic healing geleerd. Ook boeiend en nuttig. Zodra ik het me kan veroorloven kom ik nog een keer bij jullie. Ik hoop dat alles goed gaat met jullie. Tot ziens! een warme groet (ook aan Mieke!) van mij, Marleen Hoogkamp

Joke van het Zomerhof-team
Door

Joke van het Zomerhof-team

op 26 Feb 2019

Hoi Marleen, we hebben op het moment geen vervolg op de cursus communicatie met dieren. Hier gaat alles goed, we hopen met jou ook en zien je graag nog eens een keertje terug! Lieve groeten van ons.

Reactie plaatsen