Prijsvraag

Prijsvraag

Sinds afgelopen zaterdag, 29 maart 2015, is de Zomertijd weer ingegaan. De tijd van hogere temperaturen, jonge dieren, groene kleuren komt er weer aan. Wij verheugen ons al weer enorm op de dagen waarop het langer licht is en de blije jonge dieren in de wei of in de sloot. Altijd weer een genot om te mogen aanschouwen 🙂 Vanuit De Zomerhof beschouwen de zomer natuurlijk sowieso als ons seizoen bij uitstek, als je begrijpt wat wij bedoelen 😉 En daarom hebben we hieromtrent een heuse prijsvraag bedacht…

Prijsvraag

Vanwege het begin van de Zomertijd hebben we een prijsvraag bedacht waarmee je een leuke prijs kunt winnen:
Bedenk een leuke slogan van maximaal 20 woorden waarin het woord ‘zomer’ voorkomt en waarin ook een link wordt gelegd naar het Communiceren  met Dieren.

Wat kun je winnen?

De leukste inzending krijgt het boek Dieren – Sprekend als Mensen cadeau. Het wordt ook nog eens persoonlijk gesigneerd door Dierentolk Mieke Zomer!
En omdat het heel handig is om bij het communiceren  met dieren de rust in jezelf (terug) te vinden, doen we er ook nog eens een gratis lidmaatschap bij van drie maanden op onze unieke online MeditatieTuin vol met Nederlands ingesproken meditaties! Ontdek hoe je in combinatie met ons gratis e-book een goede basis in het communiceren  met dieren legt!

Meedoen is simpel

Meedoen is heel simpel. Vul jouw slogan in op het formulier hieronder. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van De Zomerhof doen niet mee aan deze prijsvraag.

Uiterste inzenddatum: 30 april 2015

Tip: stuur het formulier door in je netwerk en laat jouw vrienden met je meedenken! 😉

Vul jouw slogan hier in:

Aanvraag consult TIJDENS WEBINAR

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We zien jouw inzending heel graag tegemoet en kijken uit naar alle enthousiaste reacties!

 

Over de schrijver
Astrid Livestroo
Door

Astrid Livestroo

op 03 Apr 2015

Droom, leef, ZOMER!

Laura
Door

Laura

op 03 Apr 2015

Dank je wel Astrid, voor jouw bijdrage! Wil je meedoen voor de prijs? Zou je dan jouw bijdrage willen invullen in het formulier? Uit de inzendingen van het formulier halen we namelijk de uiteindelijke winnaar. We horen het graag!

Reactie plaatsen