Positieve overpeinzing en nieuwe stappen

Positieve overpeinzing en nieuwe stappen

Positieve overpeinzing en nieuwe stappen. De tijd vliegt. Als ik nu lees hoe ik een paar maanden terug sprak over ‘lekker freumelen’ … was dat meteen ook de laatste keer, geloof ik dat hier gefreumeld werd. Door mij. Net als je denkt: “Pff, lekker even dobberen”, steekt er een storm op waarbij je er met alle hens aan dek alert op blijft dat je je neus pal in de wind houdt omdat je anders stuurloos wordt.

Positieve overpeinzing en nieuwe stappen

 

We zijn De Zomerhof een enorme impuls in efficiency aan het geven. En dat vergt geconcentreerde aandacht en energie. Omdat ik vandaag weer iemand sprak die mijn blog zo miste, dacht ik: ik zal even iets schrijven over hoe het
verder gaat, en over dat ik heus nog wel leef.

Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe blog

Er gaat weer een blog aankomen. Een blog nieuwe stijl. Eentje waarop mensen kunnen reageren. En kunnen
reageren op elkaar. Maar zo ver is het nog niet. Eerst de basis van het bedrijf goed stabiliseren en daarna verder met uitbreiden. Wat leren we waanzinnig veel. Over het voeren van een bedrijf, over onszelf, over onze mensen, over het leven.

Wat dank ik God op mijn blote knietjes dat ik ondernemer ben.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen