Personeelsuitje Enschede

Personeelsuitje Enschede

Personeelsuitje Enschede. Toe aan iets iets dat echt nieuw is? Bent u en zijn uw medewerkers het boerengolf, carten, paintballen en de oppervlakkingheid beu? Dan is er, uniek in Twente, een nieuwe activiteit voor uw medewerkers. Een activiteit die al door velen is getest en geslaagd bevonden. Medewerkers van Coca Cola, Vitens, Rabobank, AbnAmro en het midden- en kleinbedrijf, hebben dit uitje als heel bijzonder bestempeld. Een uitje dat eenvoudig en simpel is, en gegarandeerd geslaagd vanwege zijn eenvoud. Vanwege het feit dat back to basics, zo ontzettend fijn, rustgevend en plezierig kan zijn.

Personeelsuitje Enschede

De Zomerhof zit ongeveer 100 meter over de gemeentegrens Enschede – Haaksbergen. Bijna midden in het natuurgebied Buurserzand. Er in alle rust te vertoeven, uitkijkend op de uitgestrekte weilanden, dat is al een feestje op zich. Maar dat is niet waar het in dit uitje om draait.

Wandelen met een ezel

Met uw team gaan we het natuurgebied het Buurserzand in. En dat doen we niet alleen. Dat doen we met een aantal van onze lieve rustige ezeltjes. Ezeltjes die met zorg en liefde door ons worden verzorgd. Ezeltjes die met respect door ons worden behandeld en benaderd. Het zijn psychisch en lichamelijk gezonde ezels en dat kan tijdens de wandeling ook best wel grappige taferelen geven.

Kampvuurafsluiting

Een van de opties na de wandeling, is een kampvuurafsluiting. Ook kun je kiezen voor een meditatie tussen de ezels. Of als er negativiteit heerst op de werkplek, kunnen we met een oefening laten zien wat deze negativiteit doet met de negatieve persoon en met zijn of haar omgeving. En wat dit uiteindelijk betekent voor het bedrijf waarin de negativiteit heerst.

Organisatieopstelling

Een andere optie, is de zeer indrukwekkende organisatieopstelling. Het is een gebeurtenis die je nooit meer zult vergeten. Die volledig ten goede komt aan het bedrijf en aan zijn medewerkers. Tijdens een organisatieopstelling worden de deelnemers aan het bedrijfsuitje toeschouwers van van het bedrijf waarin zij werken. Zij die bekend zijn met familieopstellingen, kunnen zich hiervan gemakkelijk een beeld vormen.

Locatie: De Zomerhof, Haaksbergen
Faciliteiten: groepen van 10 – 20 medewerkers

Wilt u een uniek uitje voor uw medewerkers? Zelfs uniek in Nederland? Bel dan 0573 – 46 28 33 of kijk op Goedvoormensendier voor de verschillende mogelijkheden die De Zomerhof u biedt. Daarnaast denken wij graag met u mee.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen