Panter Diabolo in Zuid-Afrika

Panter Diabolo in Zuid-Afrika

Panter Diabolo in Zuid-Afrika.
Panter Diabolo in Zuid-Afrika was de gesprekspartner van Anna Breytenbach. Veel van onze cursisten worden tot tranen toe geroerd als zij dit filmpje bekijken. Het is een panter die in gevangenschap leeft. Wanneer Anna Breytenbach langskomt gebeurt er wel iets heel bijzonders…

Panter Diabolo in Zuid-Afrika

Panter Diabolo in Zuid-Afrika is een zwarte panter die in gevangenschap leeft bij een opvang voor grote katachtigen. Diabolo heeft voordat hij in deze opvang woonde, in een dierentuin gewoond. Tijdens zijn verblijf in deze dierentuin waren er in het verblijf naast hem, ook twee welpen geboren.
En deze twee welpen waren precies de concrete informatie die Anna nodig had om de eigenaar van de opvang voor grote katachtigen te overtuigen van haar werkelijke communicatie met Diabolo.

Is Anna Breytenbach een animal communicator of een dierentolk?

Anna Breytenbach is in het Engels een animal  communicator. In het Nederlands zou zij een dierentolk heten. Een dierentolk is iemand (vaak een vrouw) die in staat is in gesprek te gaan met een dier. Zo’n gesprek kan live plaatsvinden (zoals in de film van Diabolo en Anna) maar kan ook vanaf een foto geschieden. Persoonlijk vinden wij het communiceren vanaf een foto gemakkelijker en zuiverder maar Anna laat de kijker een mooi staaltje vakvrouwschap zien. Zij gaat live in gesprek met Diabolo en zorgt ervoor dat zijn gedrag wordt begrepen door de eigenaar van de opvang voor grote katachtigen.

Welke informatie haalde Anna Breytenbach uit het gesprek met Diabolo?

Diabolo geeft zelfs aan dat hij zijn naam niet mooi vindt (veel dieren hebben last van hun naam). En daarom wordt zijn naam op zijn eigen verzoek veranderd in Spirit.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gvwHHMEDdT0&feature=kp[/youtube]

Wij adviseren je om echt even dit filmpje te gaan bekijken. Het illustreert hoe het communiceren met dieren werkt en wat de effecten ervan kunnen zijn.

Is het uniek wat Anna doet?

Nee, niets van dat alles. Dit soort metamorfoses kun jij zelf ook met huisdieren hier in Nederland bewerkstelligen. Kun jij je voorstellen hoe dat voelt als er zoiets gebeurt nadat jij loepzuiver met een dier hebt gecommuniceerd? Hoe jij daarmee de dieren in je omgeving kunt helpen?

Wil jij leren hoe je met dieren communiceert?

Wil je zelf leren hoe je dat met je eigen dieren doet? Dan raden wij je aan om ons gratis e-book te downloaden. Het heet Gratis tips om zelf met jouw hond, kat of paard te praten. Natuurlijk werkt het voor iedere diersoort, groot of klein. Wij wensen je veel plezier met jouw dieren ;-)

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Myriam
Door

Myriam

op 10 Apr 2015

Ontroerend.. het raakt zó enorm.

Laura
Door

Laura

op 13 Apr 2015

Dank je wel Myriam. Wat mooi he? Wat kun je toch veel voor een dier betekenen...

Sil
Door

Sil

op 14 Apr 2015

1 woord WAUW! en wat een prachtig dier zeg!

Admin
Door

Admin

op 14 Apr 2015

Ja, mooi hè?! En is het niet prachtig dat hij zelf heeft kunnen aangeven dat hij liever een andere naam wilde hebben?!

Reactie plaatsen