MeditatieTuin

MeditatieTuin

Online MeditatieTuin. Ben jij op zoek naar goede meditaties? Ingesproken (geleide) meditaties of juist niet ingesproken meditaties? Weet je niet waar je goede meditaties kunt vinden? Dan ben je hier aan het juiste adres. De Zomerhof heeft namelijk een Online MeditatieTuin ontwikkeld waarin je de grootste variatie aan meditaties kunt vinden. Over talloze onderwerpen en geschikt voor elk moment. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

MeditatieTuin

In de Online MeditatieTuin vind je, wanneer je je aanmeldt, meerdere meditaties. En het leuke is, elke maand komen er nieuwe bij. Zo heb je na verloop van tijd jouw persoonlijke MeditatieTuin gevuld met een enorm aantal meditaties en hoef je je niet te vervelen met het beluisteren van telkens weer dezelfde meditaties. En mocht je nou een bepaalde meditatie uit de Online MeditatieTuin erg fijn vinden, dan beluister je die net zo vaak als je wilt. Maandelijks plant De Zomerhof nieuwe meditaties bij. Zo wordt jouw persoonlijke Online MeditatieTuin steeds rijker gevuld.

Je kunt mediteren via jouw computer, je tablet of je smartphone. Dus op elke gewenste plek met internet.

Soorten meditaties

In de Online MeditatieTuin vind je verschillende meditaties gerangschikt naar onderwerp. Zo heb je meditaties over gezondheid, meditaties over persoonlijke ontwikkeling, meditaties over engelen, meditaties over chakra’s et cetera.

Gemakkelijk mediteren

Mediteren wordt met behulp van de Online MeditatieTuin ontzettend makkelijk.  Je volgt gewoon de stem in de meditatie en je laat je heerlijk meevoeren op de reis van de meditatie. Na de meditatie voel je je zalig opgeladen, verkwikt of ontspannen. Je voelt je weer helemaal één met en bij jezelf.

Lijkt je dit wat? Vraag dan GRATIS drie van onze meditaties aan. Zo krijg je een indruk van de kwaliteit van de Nederlandstalig ingesproken meditaties waarmee wij onze rijkelijk bloeiende Online MeditatieTuin hebben gevuld. Vraag nu de drie gratis meditaties aan, beluister ze vandaag nog en vervolg jouw dag met een goed gevoel!

Over de schrijver
Annemieke Muis
Door

Annemieke Muis

op 02 Nov 2014

Ik wil me graag aanmelden voor de meditatietuin. Groet. Annemieke

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 03 Nov 2014

Hai Annemieke, Wat leuk! We hopen dat je er dan heeel veel plezier van gaat krijgen. Het handigste is om de volgende link aan te klikken, dan wijst het zichzelf vanzelf: https://dierentolk.nl/de-enige-echte-online-meditatietuin/ Heel veel meditatieplezier!

nancy vancauwenberge
Door

nancy vancauwenberge

op 11 Nov 2014

Hallo Mieke, Ik geraak niet op de site van de 3 gratis meditaties.Heb ze nog niet allen kunnen beluisteren. Jou begrip daarvoor. Met vriendelijke groet,Nancy.

Laura
Door

Laura

op 12 Nov 2014

Hallo Nancy, Bedankt voor je bericht. De 3 gratis meditaties zijn te beluisteren via onze ledensite: www.leden.dezomerhof.nl Lukt het niet om die site te openen? Dan hoor ik het graag, ook welke foutmelding eventueel verschijnt. Mocht het wel lukken: alvast veel luisterplezier!

Reactie plaatsen