Online cursus Communiceren met Dieren: Live Vraag- en AntwoordWebinar

Online cursus Communiceren met Dieren: Live Vraag- en AntwoordWebinar

Wij organiseren voor jou een LIVE Vraag- en AntwoordWebinar waarin je al je vragen kunt stellen over de online cursus Communiceren  met Dieren.

We zullen LIVE alle hieronder gestelde vragen beantwoorden over onderwerpen zoals: inhoud cursus, praktische informatie, verschillen tussen de verschillende cursussen, methodes en eigenlijk alles over de online cursus Communiceren met Dieren.

Je kunt je vragen stellen als reactie op dit blogbericht. Scroll helemaal naar beneden en stel daar je vraag.

Heb je een vraag? Stel deze :-) 

Zonder vragen kunnen wij natuurlijk geen antwoorden geven en dat zou maar een saaie boel zijn!

Hoe meer vragen, des te meer antwoorden en des te meer waarde de uitzending zal bevatten. Door een vraag te stellen maak je ons, en waarschijnlijk ook andere deelnemers, erg blij.

Wij behandelen alle vragen (vanaf 28 mei) onder dit blogbericht. En we blijven net zo lang totdat alle vragen beantwoord zijn :-)

Over de schrijver
Heleen
Door

Heleen

op 06 Feb 2015

Krijg je bij deze cursus een dvd pakket of gaat het online? Groetjes Heleen

Marjolein Hoekstra
Door

Marjolein Hoekstra

op 06 Feb 2015

Hoe weet je zeker of je het communiceren met je eigen dieren goed doet als er niemand 'meekijkt' en je bijstuurt daar waar nodig?

Petra de Lange
Door

Petra de Lange

op 06 Feb 2015

Hoe lang duurt deze cursus m a w hoe lang blijft de cursus beschikbaar als je bent ingeschreven? Kun je stoppen na een bepaalde tijd ( 1 uur of 2 uur bijv.) en later weer verder gaan? Is er mogelijkheid tot het opnemen van contact ( telefonisch en/ of via mail) tijdens de cursusperiode , bijv.wanneer zich bijzonderheden voordoen?

Dawn
Door

Dawn

op 07 Feb 2015

Is de online cursus Live? Of is de lesstof steeds te downloaden op het tijdstip dat mij het beste past? Hoe zit het met de feed-back tijdens het oefenen? Blijft het lesmateriaal beschikbaar?

Miep van den Dungen-Rijnierse
Door

Miep van den Dungen-Rijnierse

op 08 Feb 2015

Hallo Mieke, hoelang duurt deze online cursus, hoe vaak per week, maand en hoe lang per keer, kan je zelf de tijd bepalen hoe lang je per keer bezig kan zijn. Stel dat je er 1 of 2 maanden niet mee kan werken, kan ik het dan weer oppakken, ik weet niet wat ik mij daarbij moet voorstellen. Is in een groep met elkaar werken niet sterker? Wat krijg ik voor de introductieprijs van €295 en wat is er dan nog meer voor nodig om daadwerkelijk te leren om met de dieren te communiceren, hoeveel vervolg cursussen. Ik zou graag wat meer duidelijkheid willen, maar ik neem aan dat jullie dat op 9 februari uitgebreid uitleggen. Vriendelijke groet, Miep

Rien
Door

Rien

op 14 Jun 2022

Is dit Miep, zus van Joop?

Joke van De Zomerhof
Door

Joke van De Zomerhof

op 14 Jun 2022

Geen idee, Rien. Sorry..

I.
Door

I.

op 09 Feb 2015

1. Kun je wat vertellen over de toegevoegde waarde van deze online cursus, als je de 4 dagen brontaal der dieren reeds in 2014 gevolgd hebt en af en toe ook oefent via Moodle? Is de inhoud anders? m.a.w wat kunnen precies de extra aanvullingen of verdieping zijn voor een brontalist die recent de cursus volgde en ook geregeld oefent? 2. Wordt er ook ingegaan op hoe je "live" kan connecteren met dieren? Of is dit enkel via de workshop "The Live Connection" (niet duidelijk of deze nog ooit gegeven zal worden in workshop formaat)

Maria
Door

Maria

op 09 Feb 2015

Aannemende dat we algehele informatie inzake de cursus ontvangen, wil ik graag weten of we de vier afgebeelde dvd's thuis gestuurd krijgen, zodat we altijd een tastbaar naslagwerk in bezit hebben (zeker na een computercrash). Ook ben ik benieuwd of deze cursus ondanks dat ik niet kan visualiseren (ook niet na enkele cursussen), toch voor mij haalbaar is.

Sandra
Door

Sandra

op 09 Feb 2015

Blijven jullie ook nog gewoon op De Zomerhof zelf de overige cursussen geven, zoals The Live Connection? En zo ja, wanneer kun je je daar dan voor aanmelden? Groetjes Sandra

Nicole
Door

Nicole

op 10 Feb 2015

er is sprake van een introductieprijs en ook nog van een maandelijkse prijs, wat is eigenlijk de totale kostprijs van de cursus ? En wat houd die prijs allemaal in?

Nel
Door

Nel

op 31 May 2015

Kun je ook lessen herhalen als iets niet helemaal duidelijk voor je is of als je nog met iets wil oefenen? Wat zijn de kosten van de betaalde online groep? Krijg je ook een certificaat als je de cursus voltooid hebt? Alvast vriendelijk bedankt!

Reactie plaatsen